kaynarca 30 km olmayabilir, bence daha fazladır. Bir kız arkadasım orda myo'da okuyordu otobüsle 40 dakika civarı sürüyor. Ve hayatından sogumuştu.
Printable View
kaynarca 30 km olmayabilir, bence daha fazladır. Bir kız arkadasım orda myo'da okuyordu otobüsle 40 dakika civarı sürüyor. Ve hayatından sogumuştu.
maps'dan baktım harbi merkezden 38 diyo :D
Gökhan hocam sonuç nedir ?
Beyoğlunda ev arkadaşı arayan var mı..
Kiralık oda da olur , tanıdık bildik birileri vs varsa iletirseniz sevinirim.
Bugün istanbula geçiyorum ve şuan için kalacak yerim yok .
Ev tutacaktım ama kardeşimin ameliyatı sebebiyle bütün birikimim gitti , önceden ayarladığım ev arkadaşlarımda sorun çıkartınca 4 gün kala , şuan kalacak yerim yok pansiyonlar hariç :)
Uzun süreli değil max 1 ay kalacağım , zaten çalışacağım ve işim hazır eve sadece yatmaya gideceğim , 1 ay sonunda evimi tutacağım fakat bu 1 ay kalacak yer bulmam gerekiyor.
Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Numaram:
0530 040 59 34
Sabah 11 biletiyle çıkıyorum bursadan 13 de istanbuldayım :)
En azından beyoğlunda asmalımescit - taksim civarlarında o aralıkta tavsiye edilebilecek ucuz yollu günlük kiralık oda pansiyon vs varmıdır.
Bu tür ucuz pansiyonların , kesinlikle lüx olmasına gerek yok 1 yatak olması yeterli , nerelerde bulunduğunu adres verebilecek olanlar olursa dahi sevinirim , internette pek bulamadım , günboyu aramak istemiyorum belli başlı yerlerde varsa adres öğrenebilirsem direk gidip halledeyim :)