Siteye eski telefonumu satmak amacıyla ilan vermek istedim, ve senelerdir kullandığım üyeliğimden doğrulama istedi. Buraya kadar eyvallah. Gelelim seçeneklere;
Sorun şu, ben kredi kartı kullanmıyorum ve bu üyeliği nasıl doğrulayacağım ?
Siteye eski telefonumu satmak amacıyla ilan vermek istedim, ve senelerdir kullandığım üyeliğimden doğrulama istedi. Buraya kadar eyvallah. Gelelim seçeneklere;
Sorun şu, ben kredi kartı kullanmıyorum ve bu üyeliği nasıl doğrulayacağım ?
Hocam bi süre doğrulama yapamayacaksınız diğer seçenekler yakında sanalpazar.com sizin işinizi görecektir diye umuyorum
Son zamanlarda bu siteyi hiç sevmemeye başladım kart kullanmak zorundamıyız ?? Bende ailemden birinin kartını kullanarak yaptım üyelik bilgilerinden kart sahibinin adı soyadı yapıp üyeliği onaylayıp sonra tekrar düzeltiyorsunuz.
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
çok dolandırıcı var diye yazılıp çizilmiyo muydu.. herkes kafasına göre ilan veremesin diye güzel düşünce bence.. keşke her kategoride mecbur olsa..
Çok saçma bir uygulama, kredi kartı yerine TC Kimlik no doğrulama yapsınlar. Devletin böyle bir API'si mevcut ve ücretsiz. İsim soyisim ve doğrum tarihi ile TC uyuşuyorsa devlet uyuşuyor yada uyuşmuyor diyor böyle bir durumda en azından dolandırıcılık yapanın TC'si belli olur..
RESPECT YOUR ELDERS
tamam sen iyi hoş söylüyorsun da
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2. El, Emlak, Oto, Araba, Bilgisayar, Film, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman Arayanlar ve daha fazlası - İlan ve alışverişte ilk adres
bu linkte ki hesap şahsıma ait.
sayfanın sağ tarafında kemal_koker ( 21 ) yazısının sağında cebinden onaylı simgesi var.
bunu anlatmaya çalışıyorum sana.
kel alaka bişeyden bahsetmiyorum.
Bir önceki ilanı verirken bende de aynısı yazıyordu. Yani o bahsettiğin cepten onay olayını ben daha önce yaptım. Bu yeni birşey.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)