Ne Arabaniz Var Satip Ne Almayi Düşünüyosuz Ben S14 Sattim S14a Almak Istiyorum Ya Siz
Ne Arabaniz Var Satip Ne Almayi Düşünüyosuz Ben S14 Sattim S14a Almak Istiyorum Ya Siz
dun aksam bır arkadasımın kırmızı e46 m3 u ıle takasa gırıodum az kaldı uste 5 bın dolar vererek . satmayı bazen dusunuyorum satarsam s2k m3 felan ıstıorum ama satmazsam baska bı gunluk dailydrive alcam bu gıdısle cok fazla mil yapıyorum cnk .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Bi E46 M3 yakısırdı kardesim
Bende bir stilo var, bi satamadım gitti...
2 senedir garajda, kmsi daha 10binde
Punto 1.5 senede 50bin oldu bile...
Stiloyu satarsam güclü, performanslı birseyler istiyorum ama kimbilir ne olur.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kısmet..satarsam eğer celica yı daha iyi bişiler olabilir..ama bakalım yakın zamanda türkiyede toyota adına güzel şeyler olucak.. belki satmam![]()
arabalarımı satmayı hiç düşünmedim de bir EVO sahibi olmak istiyorum mümkünse 7
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
şuan 2005 Corolla 1.6 HB kullanıyorum çok memnunum. bunu satıp ya A3 alıcam yada eski bi japon kafamdakine uygun olursa Toyota tabi.
(önümüzdeki yıl içersinde ise palio super 1600 yada saxo kit car alma ihtimalim var rally için. sponsorluklar tamamlanır ise.)
coluk cocuk büyünce kadar bi 4 kapı araba alıp aile olmak istiyorum volvo veya saab olabilirşimdikini ise koltuk pencere söküp race spec yapıcam K20 turbo :]
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
valla bende imkanlar el veririse beyaz ici bej bir range sport istiyorum ama 20 jantlısından![]()
Fuck The System !!!
Astra GSI satılırsa insallah primera 2.0 elegance,Bora 1.6,corsa c 1.4 elegance v.s bir sure sonrada kısmetse Camaro ya da Bertone Turbo..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ben sattım aldım bile
2003 Opel Corsa 1.7 DTI gitti 1998 Honda Civic 1.6 VTI geldi
Ama olurda bunu da satarsam şiddetle Beyaz bir 2007 Sedan Honda Civic Type-R istiyorum...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
ben şu focustan kurtulsam direk dizel alcam büyük olsun benim olsun![]()
Satmak istemıyorum ama bı mını cooper veya 99-00 Cİ olabilir
Alperde direk Cİ alırdimi layn
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
astra gsi'ımı satabilirsem clio 1.6 16 v. düsünüyorum.. sonrasında clio rs.. en son olarakta kısmet olursa s2k.
şimdilik ve en az 1,5 sene validenin arabayı kullanıcam..
ondan sonra tek istediğim 99 vti olmazda 4 kapı yeni bişeyler artık 1 sene sonra ne çıkarsa model olarak..
2000 A3 8L
RC war satarsam bi 350z bide dailydrive(ex: fiesta van) lık bişey lazım. ama önce ew lazım şuanki otoparkım çocuk bahçesi gibi we sinir oluyorum bazılarına![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)