bencede eski kanundur şimdi geçerli olduğunu sanmıyorum medyanın herzaman ki abartmasıdır.
Printable View
bencede eski kanundur şimdi geçerli olduğunu sanmıyorum medyanın herzaman ki abartmasıdır.
nerden çıkartıyorlar bu savaş muhabbetlerini ne güzel temiz temiz askere gidicektik bize denk geldi :D
Tam zamanında satmışım aracı, alan arkadaşa üzüldüm şimdi :D
http://i.imgur.com/HUClKb3.jpg
4x4'ler hangi kriterlere göre seçilip, çağırılacak?
Otokar Defender Hafif Çok Amaçlı Araç 9,800+
Otokar Engerek Özel harekat aracı 550+
Unimog 4000-5000 Hafif çok amaçlı kamyon 5,500
BMC 185-09 B 2,5 tonluk kamyon 706
BMC 235-16 P 5 tonluk kamyon 282
BMC 380-26 P 10 tonluk kamyon 403
sadece 2 sene önce filan eskidir tahminim liste sonradan yapılan Taktik Tekerlekli Araçlar sayısıdır ki son teslimatlar v.s hariç rakamlardır ve bundan bi o kadar da fazla zırhlı taşıyıcı var. KKK envanterinde.
4x4 araç alacaklarmışmış.. ki şu yapılan vergiler zamlar yüzünden olsa da vermem açıkcası. Ne verdiniz ki ne istiyorsunuz vatanseverlik şimdi mi aklınıza geldi ?
haber tamamiyle haber olsun diye yapılmış çalışıyoruz uğraşıyoruz hesabınaa yani yemezler akabinde bu haber başka yerde çıksa adamlar k*çıyla güler..
Amerika Bop projesini gerçekleştirecek diye canını vermek isteyen varsa buyursun önden alalım onları
Vatanımıza saldırı olur, devlet derki top yekün pkk yı temizlicez gelin o zaman 1 aylık bebeğimi bırakıp giderim. Ama bu şartlarda asla gitmem, gitmek isteyeninde yolu açık olsun.
savaşlar neden çıkmıştır bu zamana kadar?
çıkan savaşların sonucu ne oldu?
bir savaş belki ceviz kabuğunu doldurmayacak bir sebepten de çıkabiliyor.
peki nedir bu mazeretler anlam veremiyorum. savaş bu zamandan farklı, yeri farklı sebebi farklı hükümeti farklı olsaydı zaten aynı mazeretler gösterilip gitmek istemeyen vatan için göğsünü siper etmeyen kişi zaten gitmeyecekti
savaş esnasında şuandaki suriyeliler gibi kaçarlar bir yere konarlar bir güzel sonrada bir bakmışın türk olmuşlar kimliklerinde. ülkelerinde savaş biter refah gelir atlar geri giderler bu seferde asarlar keserler dimi? zamanında bizim ülkemizde olduğu gibi...
10 senede yapti yapacagini bir savasa girmedigimiz kalmisti , onu da yapacak . Suriye Turkiye'yi savasa girmesi halinde vururum dedi . Hayirlisi ...
suriye kaç aydır savaş yapıyo tecrübeliler bizim ordumuzun durumu ***** zararlı biz çıkarız inişaALLAH türk halkı zarar görmez ALLAHım sen bu güzel vatanımızı koru
bide nolur su her gordugu cipe yada suv ye " jeep " diyen kardeslerimiz varya , hah onlarin elinden alsinlar vermesinler bir daha da . adam range rover'a biniyor karsiindaki adam " abi harika jeep " cok begeniyorum diyor :D jeep nedir ? : Jeep - Wikipedia, the free encyclopedia
size yağmurlu havada su yok , jeep neymiş savaş çıkarsa ilk tepemizdekilerin kafasına bomba düşer inş
jeep cryslerin markası ama bu her kağıt mendile selpak demek gibi bir şey , yani tartışmak yersiz adam markasını sağlam oturtmuş.
Bu arada bu haberde muhtemelen canı sıkılan bir gazeteci saçmalığı, koskoca Türk ordusunun kendine yetecek kadar aracı vardır şu an bünyesinde.
savaşa geldik ayol
http://herseyogren.com/tr/wp-content...pembe-tank.jpg
Ya kendi korumalarındaki 4x4leri alsa yeter ki zaten.
ben amerika suriye pkk vs. demedim dikkatini çekerim genel olarak konuşuyorum ;)
Artık 4*4 alırken askerliğini yaptımı diye sorucaz ? :D rabia cılar versin araçlarını önce sonra bizde veririz ben en çok arabayı değil seferberlik çıkarsa diye düşünüyorum açık lise varken rahatım teciliydim artık oda yok :D
Genel olarak konuşmuyorsun burdaki savaş Suriye savaşı olacak olan mudahale Pkk icin seferberlik cıkarsınlar hiç kimse gik demeden gider
şuanki konu suriye burda konuşulan seferberlik emride
Savaş a 100 bin kişi öldü şu bu diye meraklılar var
Abd Irak a girdiginde 2 milyon kişi öldü
10 binlerce kadina tecavüz edildi
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...15522139_n.jpg
Afganistani Vietnami saymiyorum bile sadece komşu ülkedeki durumu söylüyorum sana
Rabia diye aglarken ben Kerkük te öldürülen Türk kardeşlerimize üzülünüp aglanmamasına kızıyorum mesela
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...43733662_n.jpg
Hiç kimse ölmesin şu Dünyada çözümlensin herşey ama gel gelelim Bazi gercekler ortada arkadaşim
Bu görüntülere rahat bakıp savaş olsun diyorsan da iyi seyirler
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...48643389_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...19364338_n.jpg
Ve acik olan durum BUDUR!
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...72075065_n.jpg
bu fotoları ve resimleri yürek dayanmaz:(
sen mevzuyu anlamadın da ben sana şöle gösterim suriye örneğini
Suriye'de Kimyasal Silah Dehşeti -2013- - YouTube
rabiacı diye nitelendiren tipler var ya burda , sanki orda ölenler Müslüman değil , hiç bişey yapılmasın orda ölen çocuklar , bebekler ,kadınlar ölsün ne gerek var savaşa vs. ye biz sadece izliyelim dimi rabiacı olmayan arkadaşlar ;)
benim konu'nun başında dediğimde pkk da olsa bu gençliğin çoğu gitmez savaşa falan inanmıyorum , askerden yeni geldim oradaki uzun dönem gençleri gördüm benim fikrim bu , keşke gitmek isteselerde ben yalancı çıksam ...
Bu savaş durduk yeremi başladı :) orda Allahuekber diyerek yol ortasında kafa kesenlere parayı yağdıran, silahı veren, lojistik desteği sağlayanlara ne dicez? Bunların hepsi senin benim cebimden çıkan vergilerle yapılıyor. Durmak yok yola devam ordaki katlimlarımıza devam edelim dimi ;) buraya video eklemek isterimde belki midesi kaldırmayanlar çıkabilir onlara saygımdan dolayı eklemiyorum.
30 bin kişiden fazla kişi öldü Türkiyede
Şehit e kelle denildi
1 kaç mehmet öldü diye meclis mi toplanır dendi
Terorist başına sayin dendi
Mısırdaki zülüm dür Ama 1 ay önce başbakan sisi diye bagiriyor ya görüşme yapmıştı
peki Asıl başka konun da Türkiye nin başbakanın emri ile belli bir miktar geri ödemeli para verdigini biliyormusun hayir
Sen dediklerime cevap veremiyorsun bunları yazabiliyorsun
IRAKTA 2 milyon SİVİL ÖLDÜRÜLDÜ
10 binlerce kadına amerikalar TECAVUZ edip hamile Birakip Bir cogu intihar etti biliyormusun
GERCEKTEN BEN MÜSLÜMANIM DİYEN KINARDI ENGELLERDİ
DUA EDIYORUM KI AMERIKAN ASKERLERI EVLERINE DONSUN DEDI
Camii ye ayakkabi ile girdiler diye yaygara yapanlar Mısrdada aynısı oldu demekki Zor Olaanüstü durumlarda olabiliyor
Peki Amerika Keyfine CAMİİ vurdu basketbol oynadı
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...00616667_n.jpg
Amerika Sömürgeci bir devlettir
Ekonomik olarak buna dayalidir
MEHMETCIGE ASKERIME CUVAL GECIRILDI NOTA VERILMEDI! AMERIKAYA
Kendi Türk soylarımız öldürülüyor giriş izni verilmiyor Mısırda ölenlerin yanında siz Türk müslüman kardeşlerimize Üzülüyormusunuz Hayır
O ölen masum kızı herkes biliyor Kaç kişinin öldüğünüde
Bir de şöyle birşey var izlemediysen izle
Reyanlı da 50 kişi öldü Kimin eseri ?
Cia istese 1 ekip ile de ESAD i indirir
Rabia gündemi olurken
Dolar 2.068 oldu
2 ayda 1780 den
Gezi olaylarinda insanlar öldürüldü Buda zülm dür Bana göre Eylem hakki yasaldir
Dış borcları ne kadar yüksek oldugunun farkında degilsindir IMF hikayesi ile uyutuluyor
GÜNEYDOGUDA ADAM KENDI POLIS Teşkilatini kurmaya kalktı tören yapti bununda farkinda degilsindir
daha bir çok olay
1 sene önce kanka diyip gezenler Bodrumda yatta tatil yapanlar beraber şimdi Diktatörlükle sucluyor Ve yıkılsın diyor
ATATÜRK Türkiye kurucusunda huzurunda saygı durusunda bulunmamak isteyenler
Siyonizmin kurucusunda Saygi duruşunda bulunuyorlar Düşün
BURDA SİZ BİZ YOK BİZ TÜRKİYE YİZ BİZ TÜRKİYE VATANDIŞIYIZ
Düşünceler farklı olabilir Ama birlik beraberliğimiz Bozulmaya Çalışıyor Ve başarıyorlar
Senin koyduğun kanuna niye uyayım? Yarın tanımadığım Suriyeli'yi niye vurayım?
indigo & çağrı sinci: sivil itaatsiz (performans) - YouTube
Bunlar da diğer savaşla ilgili güzel cümlelere sahip olduğunu düşündüğüm şarkılar.
DJ Artz & İndigo - Barış - YouTube
İndigo - 4. Dünya Savaşı - YouTube
İster müslüman olsun ister hristiyan ister putperest önce beni benim ülkem ilgilendirir sen 30 yıl doğu da kan kusturan örgütle anlaşma sağlamaya çalış sonra suriyenin pkk sina yardım et yetmedi git savaş başlat bende gideyim orada öleyim yok canımm ben almayım madem büyük güçsün İlk baş Musul ve kerküğe gir pkk yı temızle o zaman ülken de 30 yıldır kaç tane askerin polisin şehit edildi kaç kişi terore kurban gitti onlara sus sonra rabia rabia meraklısı olan mısıra surıyeye gidebilir benım vicdanım bu savaşı red ediyor
nitroyada yenı uygulama yaptım kesın pasa arabası olur :P :D
Neden ANLAMAK istemiyorsunuz ben askeri personelim....
Bahsettiğiniz kanun 15 16 yıllık kanun..
TSK'nın kimsenin Jeepine 4X4 üne ihtiyacı yok
Medyanın abartması gaza getirmesi
Hangi araba bir Shortlandın bir kirpinin bir yer kobrasının yaptığı işi görür..
sizin hiç görmediğiniz tahmin bile etmediğiniz ekipmana sahip türk silahlı kuvvetleri
Lütfen kendinizi böyle şeyler için yormayın merak etmeyin kimsenin milyarlık jeepleri yada araçları alınıp kullanılmayacak o yuzden rahatınıza bakın..
Amac sadece milletin kafasına bu fikri yerleştirmeye çalışmak savas cıkacakmıs hissi vermek bence bu oyuna gelmeyin derim..
İYİ SEYİRLER....
orduda çalışanların söylediklerine göre iş halkın özel araçlarını kullanmaya gelirse ya biz hayatta olmayız yada dağlarda yaşam mücadelesi veririz suv 4x4 en son düşünülcek şey olur.dediğiniz gibi savaşa hazırlıyorlar bizleri..
Medya kadar denetlemesiz başı boş bir sektör yok.. Şu suni gündemle gereksiz yere kafa yorduruyorlar bilemeyen insanlara..
rabia diye kendini gösteren grup;
- çeçenistan,
-kosova,
-bosna-hersek,
-mısır,
-suriye,
-libya,
-gürcistan,
kısaca bir çok müslüman ülkeye desteklerini gösterdi! filistine gidenler buradaki gibi ahkam kesip gitmeyenler değil. gemide öldürüldüklerinde bile zatenn yobazlardı deyip köyülemeye başladınız hatta gitmeseydiler diyede alay edildi.
pkk deyip deyip duruyorsunuz ben diyarbakırdaydım! neredeydiniz pek? savaş çıkarsa ben atlar giderim çocuğumu bırakırım diyorsunuz da peki yıllarca savaş yok muydu?
yüksekovada askerlik yapanlara sordunuz mu neler yaşadınız diye?
askerlei helikopter üzerimize düşerde kurtuluruz dualarını nasıl yorumluyorsunuz?
pkk istediğini vurduğu taktirde doğuda asker yapanlar neden vur emrini beklemek zorunda kaldılar.
askere gitmemek için hem burada hem kendi çevremde neler neler yaptıklarını çok iyi biliyorum onun için boşuna siyaset yapmanın bir anlamı yok!
ülkem, bayrağım, vatanım, namusum nerede ne zaman bir tehlike oluşturur ise her daim siper olmaya hazırım.
hani ben yobazım ya!
askerde çürük verilmesi gereken bir askerdim ve rapor alıpda evimde yatmadım evraklarım ve şahitlerimde var. komutan sana çürük vericez dediklerinde kabul etmedim. ve bana dediği şuydu seferberlik zamanında gelmemen gerekiyor diye onun için vereceğiz dedinde eğer seferberlik olmuşsa yaşamanın zaten bir anlamı olmaz diye cevaplayıp vatani görevimi bitirdim.
onun için burada boşu boşuna kalp kırıcı veya ispatlar sunarak kimse kimsenin fikrini zihniyetini değiştiremez!
Ülkemizde terör bitsin. Sonra Suriye'ye yardım ederiz.