ya rüştü rüştü diyip durmayın.:mad::mad:
Printable View
ya rüştü rüştü diyip durmayın.:mad::mad:
Ben rüştüden penaltılarda cok umutluydum. Ama oraya ulasamadık... :(
XXX ben çıkıyorum tur atmaya...
yaşanan gurur,heyecan herşeye bedeldi,teşekkür ederiz..
Bole şeymi olur bea rüştü mağra insanı yüzünden gitti maç :(:(kafamı duvardan duvara vuruoom
haketmedik!
Ya bu kadarda olmaz ya of ya ağlıyorum sinirden ya :(
yaktın biz rüştü
kazım sakatlandıktan sonra bizim oyuncular sanki afalladı, alman'lar verkaç yaparak çok kolay bir gol attılar...
semih çoşturdukça rüştü ağlattı bizi
ellerimizle verdik bu kadar kolay olmamalıydı.rüştünün yptıgı çok basit bir hata,adam zaten tutmuş sen nie çıkıp vurmaya çalışırsınki
Bu onun bunun tarafından beğenilmeyen kadro ile harikalar yarattık, son anda oyundan kazım düşmese sorun olmazdı...Uzatmalarda eminim ki elerdik...
Zaten onlar final oynayacaklarına deil, elimizden kurtulduklarına sevindiler... Buna emin olun.
Bu bile büyük başarıdır...Futbol takım oyunudur sadece Rüştüye ya da Semih e mal etmek te yanlış...
Tebirk ediyorum oynayan arakadaşlarımı...
Ne Mutlu Türküm Diyene.........
futbol ya da herhangı bır spor dalı takım oyunudur kesınlıkle sahıs oyunu degıldır. bence cok guzel bır futbol segıledık. ve rakıbımız almnaya da guzel oynadı. bence cok keyıflı bır mactı cok keyıf alarak ızledım. tabı yenseydık cok daha keyıflı olucaktı. hayrılısı olsun. ınsallah 3. oluruz namımız dewam eder.
Büyük İhtimalle 3. luk maçı yok Avrupa Kupasında
ah be volkan 2 dakika sabredemedin adamı ittirdin, rüştüyle hiç uğrasmıyacaktık...
yemin ederim sinirden titriorum valla billa olmaz böyle bir şans ama genede böyle bir kadroyla buraya adar gelmek bile büyük bir başarı inşallah başka bir kupada başka heyecanlarla buluşmak üzere