satış yapıldıktan sonra ıs bıter ısterlerse merkez bankasını soysunlar : ))) satısda km belırmeyı unutma daha sonra olası düşürmelerdede basın ağrımaz.
Printable View
satış yapıldıktan sonra ıs bıter ısterlerse merkez bankasını soysunlar : ))) satısda km belırmeyı unutma daha sonra olası düşürmelerdede basın ağrımaz.
noterde satış evrakında şase nonun yanı sıra motor no da yazıyor mu ? ruhsat fotokopisinde yazandan hariç
kardeşim arabanı sattıktan sonra satışını ver, noterin satış evraklarınıda sakla. Zaten noter sana satış evrağını verdiği zaman 3 yıl sakla diyecektir.
Ondan sonra adam, arabaya başka motor mu takar, hırsızlık mı yapar seni bağlamaz.
satış evrağını sakla , sadece bu.
Aracı vaadettiği süre zarfında almazsa kaporayı yakarsın. Yakmayacaksan kapora almanın da bir mantığı kalmıyor.
Alırsa da satışı verip, evrakları saklarsın. Gerisi onların bileceği iş.
Ver gitsin kaporalarini yaff ben cok iade ettim tabi gerekcelerine bagli :)
Konu kapora ise iade etmeyin bence, bu işin oyun olmadığını anlasınlar.
Bu kapora ne kadar ki? Bunun üstünden telefon trafiği yapıyolar çok merak ettim açıkçası..
Kaporanın yanması işine gelir, alperden motoru al taktır 2 bin lira fazlaya sat arabanı.
benim anlamadığım burda illegal ne var?adam kaportası bozuk motoru sağlam arabası var alıp ona takıcak senin sağlam kasaya.işletebilir bunu yasal olarakta ben anlayamadım.
son dolandırıcılık olaylarından sonra millet iyice paronayak oldu
paranı alıp noter satışını yaptıktan sonra daha ne olabilir? yok artık!
al paranı ver satışını işine gücüne bak sen
Aynen öyle. Araba para varsa alınır. Sağdan soldan para toplayıp araba alınırmı? Tabiiki alınır. Benim yapacağım birşey değil. Ben borçla ıvır zıvırla araba almam. Benim prensiplerime aykırıdır. Neye gücüm yetiyorsa gider onu alırım. He param yoksa da kısmet değilmiş. Ama yapan çok adam var. Ben arabayı satarkende bana kaç kişi geldi ''o zaman napalım arkadaşlardan borç toplayalım'' diyipte vakit isteyen. Bir kısmı kaporasız rica etti beklememi. Bir kısmı da kapora vermeye çalıştı da ben almadım. Banane kardeşim senin arkadaşlarından toplayacağın paradan? neden seni 20 gün bekleyeyim? Babamın oğlumusun? Paranı toparladıysan gel anlaşalım. Toparlayamadıysan Birdahaki sefere Allah daha iyilerini nasip etsin. Ben boş vakti bol olan bir insan değilim ama sağolsunlar arabayı satarken vatandaşımız beni fazlasıyla bu tarz olaylarla oyaladı. Araba satmak stressli iş yaa. Veya sadece beni strese sokuyor bilmiyorum :D
araba almak ayrı dert satmak ayrı dert
Yeni dünya düzeni böyle iste maalesef, arayan doğruyu söylüyor bile olsa, yaşanmışlıklardan dolayı inanmak gelmiyor içinden...