cok cok sevindim bro hayırlı ugurlu olsun, demekki zekatı tam veriyormuşsun :)
Printable View
cok cok sevindim bro hayırlı ugurlu olsun, demekki zekatı tam veriyormuşsun :)
GPS i bilindik yerlere monte etmeyin bence, Gizli kolay ulaşılamayan bir yere monte edin.
Çok Geçmiş olsun. Gözünüz aydın.
Polisiye bir roman gibi okudum konuyu, ve mutlu sonu görünce çok sevindim. Allah beterlerinden ve tekrarlarından saklasın. Nasıl aldınız geriye? Tecrübe olur bizim için diye soruyorum.
geçmiş olsun
Olgar geçmiş olsun kardeşim çok sevindim sağ salim döndüğüne...
En son suriyede oldugunu okumustum gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin.
Gözünüz aydın abi. :)
geçmiş olsun
Gecmis olsun, Allah bi daha yaşatmasın.
çok geçmiş olsun
geçmiş olsun bulunması ve zararsız bi şekilde teslim alınması sevindirici bi haber
Geçmiş olsun. 1-2 sayfa önce yazdıklarınızı okurken kanım dondu. İnsanlar nasıl bu kadar gaddar, korkusuz veya cani olabilir? Aklım almıyor bazen.
film gibi.... düşmanımın başına vermesin allahım....
Ya yemin ediyorum kanım dondu,çok sinirlendim...
Böyle birşey benim başıma gelse psikolojim normal olmazdı sanırım ya kafayı yerdim.
Bununla geçmiş olsun
Öncelikle çok geçmiş olsun. Sonrasında da gözünüz aydın diyelim.
Önemli olan aracın bulunması ama merak ettiğim aracı kendi imkanlarınızla mı buldunuz?
Çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.Konuyu açtığın zamanı hatırlıyorum da çok üzülmüştüm.
Yıllarca çalış, didin, biriktir ordan burdan artık git ev araba al, Allah'ın barzoları gelip götürüversin geri almak için kırk takla at. 40bin lirayı da gözden çıkar yine yok. Bunun adı nedir ya? Cidden insanın nerede bu devlet diye bağırası geliyo. Kimsesiz olmak ne boktan bişey. Neyse gelmiş geçmiş olsun.
bro geçmiş olsun. çok para gitti mi?
Geçmiş olsun konuyu baştan sona okudum söyleyecek söz bulamıyorum çok yazık...
Geçmiş olsun abicim . Nasıl geldi bende merak ediyorum özel değilse anlatırsan sevinirim .
Geçmiş olsun sonunda hayırlısıyla bulunmuş.
geçmiş olsun
şu gps sistemlerinde yedek akü tarzı kolay bulunamayan gizli bir yere koyulan bir sistem yapsalar? ayrıca aracı beyinden kitleme bir daha çalıştıramama özelliğide olduğunu duymuştum?
Film gibi olay buyuk gecmis olsun mutlu sonla bitmesi iyi olmus.
geçmiş olsun. ne günlere kaldık demek bile artık yetersiz kalıyor. Bir daha yaşanmaması dileğiyle...
Bulunmasına çok sevindim geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun gözünüz aydın.. satın yiyin artık parasını :D
Sabah gördüm arabayı sapasağlam tertemiz duruyor.Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun , nasıl alındı araç çok merak ettim. Allah belasını versin bu şerefsizlerin bizim hırsızımız itimiz kopuğumuz yetmiyormuş gibi bir de suriyeli belası saldılar başımıza.
büyük geçmiş olsun
gecmis olsun gozunuz aydin
çok geçmiş olsun
Uzun süren maceranın mutlu bitmesi sevindirici
Geçmiş olsun, inşallah Allah bir daha hırsızlık vakası yaşatmaz.
Geçmiş olsn olgar abi Allah bi daha yaşatmasın.