Connecting site...
bu ilanda da ehliyet süresine farketmez işaretlenmiş. umarım işinize yarar
ıyı guzel hos dıyosun ama aracı damat dısında bı allahın kulu kullanmıcak damat yenı ehlıyet alan bırısı deıl ve arac kullanmasını bılen bırı nrmal kıralamada ne prosedur varsa aynısını kıralıyan arac sahıbı hakkındada ggecerlı eger olursa zaten aracı veren kısı s2k nın hemen arkasındakı aracta olucak . ıstanbuldakı butun kıralayanlarla gorustuk hafta sonuna denk geldıgı ıcın 3 gun cuma cmartesı pazar olarak ve sadece ıstanbul ıcı kıralık verıyorlar
onun ıcın foruma konu actım cıkan olur belkı dye. bu kadar ıstenmesınn sebebını oncekı post tada soylemıstım damat bı soz verdı ondan dolayı bukadar ıstıyo baska arac olabılır ama bu yonde kullanmak ıstyorlar sanslarını
Ne s2000 miş arkadaş ;( yok şöyle yok böyle yok kullanamaz ;( benim olsa böyle hayırlı bi iş için direk seve seve verirdim ;( hayırlı uğurlu olsun Allah bi yastıkta kocatsın
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
kaza yaptımı onarılsa bile araç kazalı ve kiraya verilmiş damgası yiyecek. Artı olarak bu kadar istiyorsa 3 gunluk kıralasın İstanbul dışına çıkma işinide rent a car cı adam arabayı takipmi ettiriyor nerden bilicekler?
abı ıyı guzel dıyosun haklısında ama 1 gun ıcın 3 gun kıralaması boynunu buktugnden tek gunluk ıstıyor. aradgımız adamlar nedense araclarda gps var cıkarsan sehır dısına bıze bılgısı gelıyor dedı ıstesende cıkamazsn dedı. neyse genede herkezın canı saolsun yorum yapanda yapmayınında![]()
Çok istiyorsa 3 gün kiralasın, dmeekki çok da istemiyor, bu insanın hayalidir, bir kere evleniyor, çok mu yani 2 gun fazla kiralasa
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
aracı kiralayıp o gün gelin arabası yaptıgına önce gelin sonra arkadaşın pişman olması yüksek ihtimaldir.
gelin arabası için kesinlikle uygun bi arac değil.
hele basık bi arabaya denk gelirse kuaförden düşün/nikah salonuna gidene kadar sac baş bozulurinerken binerken ayrı dert gelinlikle.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
pert de olsa binmişliğim var, denildiği kadar dar hissetmemiştim ben hatta çok hoşuma gitmişti ama gelinlikle binme işi zorlar tahminim
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
bu da mı olmaz
Connecting site...
yaw adam durumu anlatmış demişki aranızdan biri bana bir günlüğüne s2000 verir mi?
sizde burda 's2000i olmayanlar' olarak toplanmış kritik yapıyorsunuz
kusura bakmayın ama kadın programı diyalogları gibi;
-bence bir görüş
-sigortalı işi evi yoksa niye görüşsün ki
-yazlığın varmı?
-daha önceki eşini mutlu edebildin mi?
...
veren verir vermeyen vermez olmayan hiç veremez bırakalım araç sahiplerinden ilgilenen yazsın konuya ilgilenen olmazsa da arkadaş başka bir çözüm bulacaktır ztn
abı sen dusun damadın yerıne kendını arac kırası ortalama 350 3 gunde 1050 tl yapar bı depo benzını 200 tl de ortalama ve damat dugnden sonrakı gun otele gıdıcek hangısı dha ıyı olur pkı ?
evren abı 15 eylulde otelde olucakları ıcın tek gun kıralamanın derdınde kaza yapılırsa eger zaten allah gostermesın servısıne goturulup vıdasına kadar orjınal parcalarıyla yaptırlır abı.
ben anlatamadım heralde kendınızı damadın yerıne koyun ve gelıne su arabayı gelın arabası yapıcam dıye soz verın ve oyle cevap verırsenız daha ıyı olur elbette bmw falan da olur ama ısın ucunda gelıne verılen bı soz var 2 haftadır arıyorz cıkmadı
gelın cıtı pıtı bıse damatta standart boyda flan bızımde son sansımız bı tanıdık olması baska arac ıle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)