1.Eve getirdiğiniz ilk gün devamlı onunla ilgilenin. Oyun oynayın. Oyunu bırakıp halılara kum kazar gibi hareket yapmaya başladığında kumun içine götürün direk. Zaten 1 kere o kuma yaptıkdan sonra başka bir yere yapmaz asla...
2.Kesinlikle yıkamayın. Sadece patileri falan kirliyse onu nemli bir bezle silebilirsiniz. Biraz daha büyüdükten sonra tüyleri parlamaya başlar zaten

)
3.Yavru kediler için özel mamalar var, sindirim,bağışıklık ve boşaltım sisteminin sağlıklı bir şekilde gelişimi için iyi kalitede bir mama almanızı öneririm. Sonuçta bir insan sevmediği bir yemeği söyleyebilir ama kedi acıkınca mecbur o mamayı yiyecek...
4.Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok zaten sizin sevginize guruldayarak cevap veriyorsa gayet sosyaldir

5.Özellikle tırmalamamasını istediğiniz bir eşya varsa, ondan uzak tutmak için bir takım spreyler var onlardan kullanabilirsiniz ya da benim gibi salonun kapısını sadece kapalı tutabilirsiniz(tırmalama tahtasına alışana kadar) Tırnaklarını düzenli olarak kesersenız zaten çok fazla tırmalamaya ihtiyacı olmuyor. Tırmalama tahtasının yanına götürüp, tahtanın üzerinde ip ile oynatın. 1-2 kere tırmaklarını ipe geçirince müdavimi oluyor keretalar

Kendimi bildim bileli kedim var. Şu anda 2 tane ellerinizden öperler. Sormak istediğiniz birşey olursa her türlü yardımcı olurum