Menü ve fiyatta alalım. Bize ne olur o şekilde
Printable View
Menü ve fiyatta alalım. Bize ne olur o şekilde
valla abi ne yiyeceğine bağlı sen söle ben yazayım buraya kuzenimin restaurantı en uygunu olur tabikide:)
bide kaç kişi onuda söle grup indirimi:D
Kaç kişi olduğu Yarın belli olur. Ama şöyle ortalam sayarsak
Tugral
Kemal
Kadir
İbo
Nesil
Mustafa-u
Subaru2
Subaru3
Yiit
photo day mı yoqsa rakı balık beach day mi belli deil :)
Abi içip içip cekicez resimler niye flu demeyin :D
abi pm attım sana
rus göremedim ben :D
rus shootout yapsammı alanya semalarında napsam :rolleyes:
abi restaurantta kişi başı yiyecek toplam ortalama 18-22 ytl olur.
tuvuk şiş-şinitzel-ızgara,kuzu şiş-ızgara bunlar 11 ytl.:).balıkta çeşitine göre değişio.
ortaya patates cipsdir,ıvırdır zıvırdır mezesidir.kişi başı 20 ytl civarı tutar.:).boladöke.:D:D
yaz beni yaz o listeye hafta sonuna kadar d16 turboları bitirirsem geleom walla
gel kankam gel sende:)
olm mekan tam istediim gibi cıktı karakuş bekle bizi ben kıyı şeridinde diil sanmıstım iiymş :)
o zaman olympos *** gidiyoruz osman bi karar ver artık :D
ben olymposu şahsen mekan olarak begenmedim foto çekimleriyle alakasız bir yer ama org yapmak için güzel bir mekan . Ama
kundu oteller bölgesi
yeni sanayi hurdacılar sitesi
Kemer yolu sıcan adası manzaralı
lara düden şelalesinin ordaki park
gibi yerler bence çekimler için çok daha uygun ama yinede sizler bilirsiniz ;)
samet burası abazurun yerinin yanı değildi deme son geldiğimde seninle gittiğimiz yerdi galiba burası eğer oraysa arkadaşlara gerçekten öneririm süper bi yerdi :D
evet kemal özellikle düden suyunun denize döküldügü yere yapılan park mükemmel ...
Bana kalırsa Kaleiçi Diyorum. Dün gece Kadirle beraber saat 12 de cıktık. Kaleiçinde baya gezdik. Mükemmel olmus. Nesil Abi gece arabanımı verirsin yoksa bize katılırmısın bilmem ama arabanın fotoğraflarının gece ayağını orda cekicem bilesin. Dün utanmasam uyandırıcaktım saat 1 de seni. Cok güzel olmus Kaleiçi
http://fc07.deviantart.com/fs30/f/20..._by_Tugral.jpg
Diğer fotolar için;
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/16458-eski_antalya_gecesi.html
Bu arada zaten Olymposa Gidersek çekiceğim mekan deniz kenarı olmıycak. Kemer yolu bu iş için cok ideal. 2. cekim yerlerim Adrasan yolları. Güzel ağaçlık yerler. Bana kalırsa Olymposa giden Sideyede gider. Sideye gidilirsede Ters ısıktan güneş batarken denize karsı durmus uzaktan ufuk örünen slüet halindeki 3 subaruda dehset bir görüntü olusturur ;) Ama sonuc ne olursa olsun ben uyarım ama gece Kaleiçindeyiz Bilesiniz ;)
Pazar Günü 15:30-16:00 arasında Yeni yapılan Düden Parkında buluşuyoruz arkadaşlar.
-Şehir dışınca cıkmaktansa benzini şehir içinde harcayıp farklı mekanlarda farklı pozlar çekmek daha güzel olucaktır diye düşündük. Çekim yerlerimiz - Kundu ile başlar heralde. Sonrasında Gece cekimi oalrak Kaleiçinde calısılcak ve güzel bir yemekli kapanısla Muhabbetimize ara veririz ;) ***** bu hafta gündüzcüyüm her gece bulusma olur zaten :hahaha: