Saçma sapan bir uygulama, 2 kız 2 erkek barlar sokağına gidiyorduk (rezilş oldu akşamımız) kızıltoprak bp den kafayı uzattım hemen atladılar kaputun üstüne, cam filmi de var arabamda ön cam dahil onu farkedemedi bile, egzoz var arabanda dedi dedim var bu araba 200 beygir bunu sessiz kullanamam dedim, ozaman git başka araba al diyo bana, bu nasıl bir cevaptr ya ?
Haram zıkkım olsun hepinize ödediğim paralar.
Not: olay geçtiğimiz cuma akşamı saat 22:00 civarı oldu.
He bide bundan sonra duranı da s*ksnler trafik çevirmesnde.
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
yiğit bu arada millet gazlıyo ediyo v.s. de sen gibi bu işle gurur duyan kimseyi göremedm yazılardasokak arası cadde arası deli gibi gazlamayı, defalarca aynı caddeden sokakdan geçip, insaları vakitsiz saatte rahatsız edenlerde suc yok suc orada oturanlarda gibi yazıyorsun...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
atıp tutan arkadaşlar orada değillerdi ondan böyle rahat konuşuyorlar, ***** türkiyedeyiz ağzı olan konuşuyor.
adamın biri corvetteyle bp den yan yah çıktı polisi eziyordu, durdurdular arkasına arkadaşları yanaştı 5 tane porsche ile, bi telefon trafiği oldu ve adam yoluna devam etti.
bizim sinirimizi bozan bunlar, aradaban ses çıkmış çıkmamış önemli değil, böyle haksızlıklar adaletsizlikler, polislerin cahilliği, adama diyorum ki eğil bak susturucuları takılı arabanın oda diyo ki kullanma kılavuzunu getir.
o kaçtıktan sonra ne olacağını merak eden arkadaşa da söylüyorum, hiç bişi olmuyor dur ihtarına uymamadan 200 lira yazıyor bide canı isterse 100 küsür lira telefonla konuşuyordu diyor olay bitiyor, onu da denedik çok merak etme. Başka varsa merak ettiğin bişi sor cevaplarım.
Daddy Cool..
Aslan parçası, sen madem bu kadar yüreklisin, o gün de durmasaydın.
Ayrıca, önceki mesajında ne demişsin 200hp bu, bağıracak tabii, şimdi ne diyorsun; abicim eğilde bak orada susturucusu var, mış, muş, miş, önce sen o gün memura ne dedin, çevirmeye yakalanmadan önce aracını nasıl kullandın, sen onları bir dökül. Bir öyle dedim, bir böyle dedim demelerle olmuyor.
Neyse, nasıl biliyorsan öyle yap, sonra ama buraya gelip konu açma, egzozdan bağlandım meni nasıl kaldıracaz, çevirmeden kaçtım cezası ne olur, bana ne yaparlar. Yakalanınca dersin, kuzenim yazdı, pardon kullanıyordu diye...
yazılanları okursan meni nasıl kaldırcaz kaçtım nolcak gibi bişi yazmadım, sıkıntı yok işin ilerleyişini biliyoruz)
tekrar söylüyorum, bp den benzin alıp kafayı çıkardım direk önüme atladılar, gazlarken vs yakalanmadm, zaten bu işlere artık alıştığımız için kabahatli olduğumuzda sesimizi çıkarmıyoruz, kaçıcaktım zaten ama yolu kapattılar, memura da burada yazdıklarımı söyledim, selamiçeşme de görev yapıyorsun heralde, konuşman da aynı onlara benziyor, aslan parçası vs![]()
not: benim aracım susturucularına kadar orjinal olduğu için bu hafif böğürtünün olduğunu söyledim ben tabi anlayana![]()
Daddy Cool..
Kızmana gerek yokdurum ortada
bende şuan bir bordo klavyeli görüyorum karşımda, neyse mevzu farklı bir mevzu kişiselleştirmenin anlamı yok, rastgele.
Daddy Cool..
ben gerekeni ertesi gün selamiçeşmede anlatıp aracımın düşümünü yaptırdım
he burdaki insanların boktan sebeblerden ceza ödemeleri hoşuna gidiyorsa onu açık çekilde söylemelisin böyle klasik laflarla biryere varılmıyor artık, liseli diyaloğuna döndürdün konuyu.
Daddy Cool..
Honda ES var sadece basık, zenon far ve app ve film var..
Plakaya baktı mühürlü.. Filmi çözemedi çok açık diye heralde.. Sonra "sen bunlan yarışıyonmu" dedi.. Dedim abi otomatik vites.. 90'ın üstüne araba çıkıyomu onu bile bilmiyorum daha bakmadım dedim de saldı![]()
Honda ES7
Benimde başıma rollde gelmişti ozamanlar SS rs ile 250km yol yapıp ataşehire gittim cumartesi gecesi yine roll aşkına
Ataşehirde toplanıp yaklaşık 20-25 araç gebze otobana doğru çıktık tabi millet istanbulda oturuo hepsinde ogs mevcut bende ayda haftada bir gişe gördüğümden kgs kullanıyordum. Hepsi transit geçti kgs ye girdim okuttum 1. vitese taktım tam kalkacam önüme polis atladı çektirdi sağa adamın sölediği her akşam bıktım sizden pis yarışçılar vs vs abi diyorum ben burgazdan geldim bu gece istanbuldan değilim falan sallama lan dedi egzos cam filmi ne varsa yazdıbide arabanın içine bakıo koltuk yok lan bunda dio dedim boyaya sokacam aracı ondan söktük
![]()
cahil dedektörü olmuş konu![]()
Araba bağırtmayı normal sananlar yaşınız biraz büyüsün, çoluk çocuk sahibi olun o çocuk uyuduktan sonra zibidinin biri onu uyandırsın anca o zaman anlarsınız şu anda anlamanız zaten mümkün değil...
Ha bu arada gözünüzü seveyim genelleme yapmayın her hızlı araba sahibi gece yarıları sokak aralarında gazlamıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)