User Tag List

Sayfa 16/43 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
808 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Bu gece CADDEYE İNMEYİN

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yigit y bi ara yoktunda forumca rahattik .
    diyalog a girme madem adamdan bu kadar rahatsızsın , tartışma yaratıp laf sokma çabası neden ?
    Livestrong

blackweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saçma sapan bir uygulama, 2 kız 2 erkek barlar sokağına gidiyorduk (rezilş oldu akşamımız) kızıltoprak bp den kafayı uzattım hemen atladılar kaputun üstüne, cam filmi de var arabamda ön cam dahil onu farkedemedi bile, egzoz var arabanda dedi dedim var bu araba 200 beygir bunu sessiz kullanamam dedim, ozaman git başka araba al diyo bana, bu nasıl bir cevaptr ya ?

Haram zıkkım olsun hepinize ödediğim paralar.

Not: olay geçtiğimiz cuma akşamı saat 22:00 civarı oldu.

He bide bundan sonra duranı da s*ksnler trafik çevirmesnde.
    Daddy Cool..

BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı blackweb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saçma sapan bir uygulama, 2 kız 2 erkek barlar sokağına gidiyorduk (rezilş oldu akşamımız) kızıltoprak bp den kafayı uzattım hemen atladılar kaputun üstüne, cam filmi de var arabamda ön cam dahil onu farkedemedi bile, egzoz var arabanda dedi dedim var bu araba 200 beygir bunu sessiz kullanamam dedim, ozaman git başka araba al diyo bana, bu nasıl bir cevaptr ya ?
    .
    Kusura bakmada senin cevabında bi garip. 200 beygirlik araba çok ses çıkarmak zorunda mı ?
    Böyle çok beygir = Çok ses diye bir denklem mi var
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Haram zıkkım olsun hepinize ödediğim paralar.

Not: olay geçtiğimiz cuma akşamı saat 22:00 civarı oldu.

He bide bundan sonra duranı da s*ksnler trafik çevirmesnde.
    Büyük laf olmuş, bir dahakine durmayıp geçtiğinde meydana gelecek sonuçlardan bizleride haberdar edersin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmada senin cevabında bi garip. 200 beygirlik araba çok ses çıkarmak zorunda mı ?
    Böyle çok beygir = Çok ses diye bir denklem mi var
    Kansha Day'de BRZ'yi kullanmıştım, 200hp makinadan çıt çıkmıyordu, demek ki öyle bir denklem yok.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük laf olmuş, bir dahakine durmayıp geçtiğinde meydana gelecek sonuçlardan bizleride haberdar edersin.

yiğit bu arada millet gazlıyo ediyo v.s. de sen gibi bu işle gurur duyan kimseyi göremedm yazılarda sokak arası cadde arası deli gibi gazlamayı, defalarca aynı caddeden sokakdan geçip, insaları vakitsiz saatte rahatsız edenlerde suc yok suc orada oturanlarda gibi yazıyorsun...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atıp tutan arkadaşlar orada değillerdi ondan böyle rahat konuşuyorlar, ***** türkiyedeyiz ağzı olan konuşuyor.

adamın biri corvetteyle bp den yan yah çıktı polisi eziyordu, durdurdular arkasına arkadaşları yanaştı 5 tane porsche ile, bi telefon trafiği oldu ve adam yoluna devam etti.

bizim sinirimizi bozan bunlar, aradaban ses çıkmış çıkmamış önemli değil, böyle haksızlıklar adaletsizlikler, polislerin cahilliği, adama diyorum ki eğil bak susturucuları takılı arabanın oda diyo ki kullanma kılavuzunu getir.

o kaçtıktan sonra ne olacağını merak eden arkadaşa da söylüyorum, hiç bişi olmuyor dur ihtarına uymamadan 200 lira yazıyor bide canı isterse 100 küsür lira telefonla konuşuyordu diyor olay bitiyor, onu da denedik çok merak etme. Başka varsa merak ettiğin bişi sor cevaplarım.
    Daddy Cool..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    atıp tutan arkadaşlar orada değillerdi ondan böyle rahat konuşuyorlar, ***** türkiyedeyiz ağzı olan konuşuyor.

adamın biri corvetteyle bp den yan yah çıktı polisi eziyordu, durdurdular arkasına arkadaşları yanaştı 5 tane porsche ile, bi telefon trafiği oldu ve adam yoluna devam etti.

bizim sinirimizi bozan bunlar, aradaban ses çıkmış çıkmamış önemli değil, böyle haksızlıklar adaletsizlikler, polislerin cahilliği, adama diyorum ki eğil bak susturucuları takılı arabanın oda diyo ki kullanma kılavuzunu getir.

o kaçtıktan sonra ne olacağını merak eden arkadaşa da söylüyorum, hiç bişi olmuyor dur ihtarına uymamadan 200 lira yazıyor bide canı isterse 100 küsür lira telefonla konuşuyordu diyor olay bitiyor, onu da denedik çok merak etme. Başka varsa merak ettiğin bişi sor cevaplarım.
    Aslan parçası, sen madem bu kadar yüreklisin, o gün de durmasaydın.

Ayrıca, önceki mesajında ne demişsin 200hp bu, bağıracak tabii, şimdi ne diyorsun; abicim eğilde bak orada susturucusu var, mış, muş, miş, önce sen o gün memura ne dedin, çevirmeye yakalanmadan önce aracını nasıl kullandın, sen onları bir dökül. Bir öyle dedim, bir böyle dedim demelerle olmuyor.

Neyse, nasıl biliyorsan öyle yap, sonra ama buraya gelip konu açma, egzozdan bağlandım meni nasıl kaldıracaz, çevirmeden kaçtım cezası ne olur, bana ne yaparlar. Yakalanınca dersin, kuzenim yazdı, pardon kullanıyordu diye...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılanları okursan meni nasıl kaldırcaz kaçtım nolcak gibi bişi yazmadım, sıkıntı yok işin ilerleyişini biliyoruz )

tekrar söylüyorum, bp den benzin alıp kafayı çıkardım direk önüme atladılar, gazlarken vs yakalanmadm, zaten bu işlere artık alıştığımız için kabahatli olduğumuzda sesimizi çıkarmıyoruz, kaçıcaktım zaten ama yolu kapattılar, memura da burada yazdıklarımı söyledim, selamiçeşme de görev yapıyorsun heralde, konuşman da aynı onlara benziyor, aslan parçası vs

not: benim aracım susturucularına kadar orjinal olduğu için bu hafif böğürtünün olduğunu söyledim ben tabi anlayana
    Daddy Cool..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yazılanları okursan meni nasıl kaldırcaz kaçtım nolcak gibi bişi yazmadım, sıkıntı yok işin ilerleyişini biliyoruz )

tekrar söylüyorum, bp den benzin alıp kafayı çıkardım direk önüme atladılar, gazlarken vs yakalanmadm, zaten bu işlere artık alıştığımız için kabahatli olduğumuzda sesimizi çıkarmıyoruz, kaçıcaktım zaten ama yolu kapattılar, memura da burada yazdıklarımı söyledim, selamiçeşme de görev yapıyorsun heralde, konuşman da aynı onlara benziyor, aslan parçası vs
    Yolu mu kapamışlar, hay aksi, ctr+G'ye bassaydın, ateş ederek yol açılırdı

Yazılanları okuyorum, karşımda 200+100TL'lik canı olan, klavye delikanlısı, bir dediği bir dediğini tutmayan birini görüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

not: benim aracım susturucularına kadar orjinal olduğu için bu hafif böğürtünün olduğunu söyledim ben tabi anlayana
    Şimdi de hafif böğürtü mü oldu ?

Sırada ne var, yazdıkça açılıyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kızmana gerek yok durum ortada bende şuan bir bordo klavyeli görüyorum karşımda, neyse mevzu farklı bir mevzu kişiselleştirmenin anlamı yok, rastgele.
    Daddy Cool..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gerekeni ertesi gün selamiçeşmede anlatıp aracımın düşümünü yaptırdım

he burdaki insanların boktan sebeblerden ceza ödemeleri hoşuna gidiyorsa onu açık çekilde söylemelisin böyle klasik laflarla biryere varılmıyor artık, liseli diyaloğuna döndürdün konuyu.
    Daddy Cool..

tolgasena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda ES var sadece basık, zenon far ve app ve film var..
    Plakaya baktı mühürlü.. Filmi çözemedi çok açık diye heralde.. Sonra "sen bunlan yarışıyonmu" dedi.. Dedim abi otomatik vites.. 90'ın üstüne araba çıkıyomu onu bile bilmiyorum daha bakmadım dedim de saldı
    Honda ES7

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kızmana gerek yok durum ortada bende şuan bir bordo klavyeli görüyorum karşımda, neyse mevzu farklı bir mevzu kişiselleştirmenin anlamı yok, rastgele.
    Kızmak mı ? Ne kızayım, aksine acaip eğleniyorum
    Hikayelerin çok sürükleyici ama önce ne yazacağını iyi toparla, okuyucu ikilemleri sevmez, bir günde bir kitap bitiriyorum, hiçbiri senin hikayen gibi tad vermedi

Asıl sana rastgelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ee o cayır cayır bağıran ferrari yi de bağlayabildi mi polis abimiz...
    Yine cadde de sls amg sahibi ile trafik polisinin arasındaki diyaloğa şahit olduktan sonra...
    Eleman az daha türkiye haritasını çıkarıp koyacaktı polisin önüne,yer beğen diye kendine..
    arkadaşın yazdığı şey zaten anlatmak istediğimi açık açık ortaya koyuyor şüphesiz.
    Daddy Cool..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kızmak mı ? Ne kızayım, aksine acaip eğleniyorum
    Hikayelerin çok sürükleyici ama önce ne yazacağını iyi toparla, okuyucu ikilemleri sevmez, bir günde bir kitap bitiriyorum, hiçbiri senin hikayen gibi tad vermedi

Asıl sana rastgelsin
    yav he he
    Daddy Cool..

Driver
    Misafir
    Benimde başıma rollde gelmişti ozamanlar SS rs ile 250km yol yapıp ataşehire gittim cumartesi gecesi yine roll aşkına
    Ataşehirde toplanıp yaklaşık 20-25 araç gebze otobana doğru çıktık tabi millet istanbulda oturuo hepsinde ogs mevcut bende ayda haftada bir gişe gördüğümden kgs kullanıyordum. Hepsi transit geçti kgs ye girdim okuttum 1. vitese taktım tam kalkacam önüme polis atladı çektirdi sağa adamın sölediği her akşam bıktım sizden pis yarışçılar vs vs abi diyorum ben burgazdan geldim bu gece istanbuldan değilim falan sallama lan dedi egzos cam filmi ne varsa yazdı bide arabanın içine bakıo koltuk yok lan bunda dio dedim boyaya sokacam aracı ondan söktük

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cahil dedektörü olmuş konu

Araba bağırtmayı normal sananlar yaşınız biraz büyüsün, çoluk çocuk sahibi olun o çocuk uyuduktan sonra zibidinin biri onu uyandırsın anca o zaman anlarsınız şu anda anlamanız zaten mümkün değil...

Ha bu arada gözünüzü seveyim genelleme yapmayın her hızlı araba sahibi gece yarıları sokak aralarında gazlamıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)