normal işci personel servisi. okul servisi çekemem çünkü 2 yıl servis şöförlüğü yapmış olmam gerekiyormuş. ama benim henüz servis şöförlüğü tecrübem yok.
sadece 70 bin tl lik birikimim. e sınıfı ehliyetim ve src belgem var.
Printable View
normal işci personel servisi. okul servisi çekemem çünkü 2 yıl servis şöförlüğü yapmış olmam gerekiyormuş. ama benim henüz servis şöförlüğü tecrübem yok.
sadece 70 bin tl lik birikimim. e sınıfı ehliyetim ve src belgem var.
16+1 münibüs katogorisine giriyor değilmi
söyle söleyim 19+1 dolu paket araçlar suan 108-110gibi, facelift daha da pahali olucak...
16+1 lerde yine dolu paket 103-104 gibi...
Antalyada crafter ve splinter aracı şöförlü olarak turizm firmasına veriyorsun. 2013 için 3.800 TL idi, bu yıl 4.000 olur. 8 ay iş garantisi olur, sezonda işler ve mesai saatleri yogundur. Peşin para yatırıp aracı 0 aldıgında (belki 1-2 yaşında 2.el ) alarak bu işe girilebilirsin. Para ödemelerinde sıkıntı olmuyor.
Akaryakıt şirketten,
Trafik sigortası senden,
Kasko senden,
Şöför senden,
Yolcu sigortası senden,
Bakım ve onarım senden,
ödemeler ne şekilde oluyor. taksitli mesala. 70 bin nakit versem geri kalanı faizsiz bir şekilde verebilme imkanı varmı (20 ay) mesela.
Tır taşımacılığı yapan varmı aramızda bilgi almak istiyorum
tır için d ehliyeti gerek var. tırcılık bekar adam işi ya devamlı yollardasın
- Benimde şuan aklımda olan işlerden birisi, Askerden geldim bütün düzenim bozuldu.
Aklımdaki iş araba alıp çalışmak. ALLAH kısmet nasip ederse Focus'u satıp üzerinide bi kısım tamamlayım 10 15 kredi cekip arac almak.
Sinan SiMaO ilede konustum MASALLAH yıllardan beri bu işi yapıyorlar az cok ondanda fikir aldım. Bakalım hayırlısı ile başlamayı planlıyoruz.
Konu acıldıktan sonra işe giren oldumu ? Sinandan başka =)
Valla güzel ustam askerden Haziran da izine geldiğimde 13+1 kişilik 2011 model master aldık babamla birlikte galeriden. Ekim ' in sonun da askerden geldim o zamana kadar tek çalıştı şimdi yarı yarıya çalışıyoruz. Sabahları ben gidiyorum, akşamları o gidiyor. Sabah 5 tek servis atıyoum Allahıma şükür hepsi uyumlu birbiriyle saatleri olsun giriş-çıkışları olsun. Hatta profilinde bayrampaşa gözüküyor ikea nın Beşiktaş bölgesi servisini biz çekiyoruz. Sabah 6.30 da evden çıkıyorum öğlen 1 de geliyorum işim bitiyor.. En azından sevdiğim işle uğraşıyorum şoförlük yapıyorum en güzeli de kendi arabamız da çalışmak. Tavsiye ederim güzel yerler bulabilirseniz getirisi olursa kazandırır. Allahım hayırlısını nasip eder inşallah hakkında.
aracı aldıysan plakanda muhtemel çıkıyor , bir tek istanbul büyükşehirde yoktu tahtid,burda da cıkıyor sanıyorum kısa sürede , hayırlı olsun.
ama sana oy yok olm tayyıp :D
Arkadaşlar istanbul da plâka tahtidi gelecekmiş bilgisi olan arkadaşlar varmı yararlanabilirmiyiz sizce yoksa gene başka baharamı kaldı umudumuz ?