Selamlar,
proje yazıyorum ama bir yerde tıkandım site projesi olan var mı canım sıkılıyor ve bir şeyler yazmak istiyorum?
Ve nasıl bir site olsa ihtiyacınızı görürdü? Yada projeleriniz var mı? Her imkanım var şuan tek sıkıntım proje olmaması..
Selamlar,
proje yazıyorum ama bir yerde tıkandım site projesi olan var mı canım sıkılıyor ve bir şeyler yazmak istiyorum?
Ve nasıl bir site olsa ihtiyacınızı görürdü? Yada projeleriniz var mı? Her imkanım var şuan tek sıkıntım proje olmaması..
RESPECT YOUR ELDERS
projeden bol ne var ??
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Malesef öyle hadi bunu yapalım mantığında birisi değilim ilk önce araştırıyorum harcadığım vakitte bana getirisi nedir diye? end-user araştırması yapıyorum daha sonra gelirin adsense tarzı uygulamalardan mı yoksa sabitlerden mi geliyor vs.vs. diye projeyi baya bir kurcalıyorum..
RESPECT YOUR ELDERS
ciddi anlamda yenilikçi ve yaratıcı olmak lazım şuan nerdeyse her ihtiyaca site yapılmış durumda![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bence kullanımı kolay bir veri merkezi oluşturabilirsin
ör herkez girip araclarına ne yaptığını ne kadar güç aldığını setup'ını vs ekleyerek büyük bir modifiye veritabanı olan bir websitesi hazırlayabilirsin
tavsiyem IOS ve android tabanlı uygulamalar yazman yönünde artık teknoloji ilerledi 2000'lerde değiliz web siteleri çok kullanılsa bile şuan moda olan şey app yazmak
bence bunun üstüne kafa yorarsan daha iyi olur
Not: bilgisayar programcılığını yeni bıraktım IT'ye geçtim ama geçirdiğim 6 yıl boyunca öğrendiğim tek şey modayı takip et ve python'un peşini bırakma![]()
Kesinlikle katılıyorum fakat kargo problemi fazla olmayan kullanımı daha kolay bir site bence geç felan değil kolaylıkla yayılıp ün kazanabilir.Ebay in sıkıcılıkları sahinindenin saçmalıkları olmayan her ürün her bütçeyi barındıran geniş yelpazeli bir site mükemmel olurdu.
''Kenji Kita'' Adamsın...!
Takas ve barter kapsayan bir site olabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)