görüklede kıraathane hayal gücüne hayranımniye bence görüntüsü güzel,yeterince dikkat cekiyor güzel dokunuslarla
Connecting site...
Connecting site...
bende o fiyat aralıgında bunları buldum ama nedir ne değildir arayıp konusmak lazım
görüklede kıraathane hayal gücüne hayranımniye bence görüntüsü güzel,yeterince dikkat cekiyor güzel dokunuslarla
Connecting site...
Connecting site...
bende o fiyat aralıgında bunları buldum ama nedir ne değildir arayıp konusmak lazım
Bu gün benim arabaya bakmaya geldiler beğendiler,e46 almadan oncede bi r53 üm olsun istiyordum takas yapıcaz anlaşırsak yarın bende arabayı görmeye gidicem sizce üstüne ne kadar istemeliyim aracımın?
bu benim aracım;
Connecting site...
buda takas yapacağım araç;
Connecting site...
olm takasta cok katakulle dönuyor dikkat et, seninki az sayıp kendininkini fazla sayar, bir de güzel baktır arabaya.. sıkıntı cıkmasınrengi cok güzel
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Takas olması cazip gelmisti ***** kış başlangıcı piyasa biraz durgun.
2.0 tfsi leon fr gordugum kadariyla 45.000 liradan başlıyor.İbiza cupra hala aklimda ama araba bulamıyorum.
Arabamı satsam ne alıcam günleri devam ediyor benim için![]()
Megane bu ikilinin yanına getirebilecek kıyas yapılabilecek bir araç değil farkındayım ama bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.e46 320 den sonra megane yazılımla falan beni üzmeyecek hale gelir mi?
İbiza ve polodan hiç şüphem yok performans konusunda yakıt olarakta e46 dan fazla olacağını düşünmüyorum max 40.000 lira bütce ile gti,cupra yada boca sahibi olunabilir mi?Nelere dikkat etmek gerekir?
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)