Bende bu yüzden hem işçilik kalitesi olsun hemde tecrübe olsun subarumu doğan ı-ustaya götürüyorum. subarumu yetkili servise götürcem piyasa malı kullanıcak birde daha fazla ödiem mantıklımı sizce? Hangi serviste çalışıyorsunuz siz?
Printable View
reis sıfır zaten almam bu macbooktan kimler ne zarar etti varya :D çıkma bulursam bi ekran düşünürüm zaten 2.el cihaz 850 lira
Hangi serviste çalıştığım pek önemli değil. Ben şuanda sadece iPhone ve iPad 'ler için konuşuyorum. Diğer bütün ürünlerde kullanılan parçalar orjinal Apple'dan gelen parçalar. Apple tarafında iPhone ve iPadlerde onarım söz konusu değil. Garanti kapsamındaki iPadlerde oluşan en küçük sorunda direk cihaz değişimi yapıyoruz. iPhonelar için suanda ülkemizde öyle bir hizmet yok çünkü iPhoneların ülkemizdeki garantisini Apple değilde Genpa, KVK, Birghtstar tarzındaki firmalar veriyor.
4-4S Arka kapak camı 20 TL orjinal , 10 tl ise yan sanayi
iPadler için konuşuyorum; cihazın camını kırdınız yada düşürdünüz 2 3 köşesinde derin darbe kaynaklı göçüklükler yamukluklar var cihazınız direk garanti dışında kalır. Garanti dışında kaldığı zamanlar ücret karşılığı cihaz onarımı yapılır. Garanti dışında kalmış cihazda parça değişimi gerekirse kullanılan parçalar orjinalleri olmadığı için orjinale en yakın yan sanayi parçalar kullanılır.
Tus icin haber bekliyorum?
Benimde bir sorunum var, yurtdisi iphone 5 kendim aldim ama kutudan cikardigimdan beri home tusu iyi basmiyor. Iyice bastirmak gerekiyor bu neden kaynakli tus degisince hallolur mu ve ucreti nedir?
4S ön camı için fiyat bilen var mı? Dokunmatik falan çalışıyor. Sadece camı çatladı.
Telefonu kapatın 2-3 damla kolanya üstüne dökün ve orta tuşa hafif basın kolanya içeri gitsin sonrada bastırarak ovalayın içerden dışarı doğru 3-4 dakika yapınız sonra telefonu açıp kullanın :) Tuş değişiminde tuşun fiyatı çok ucuz 10 tl civarıydı fakat işciliği zor ekranı felan sökülüyor
benimde bjk - trömsö maçında telefonum video çekerken elimden düştü. ön cam paramparça oldu. araştırdım piyasada orjinal diye satılanların hiç biri orjinal değilmiş. anladığım kadarıyla aralarında sadece kalite farkı var. 200 tl ye 1 yıl ekrana garanti veren yerlerde var,500 e garanti vermeden yapan yer de var,700 e yapan yer de var. bende bi tanıdık vasıtasıyla pendikte ön camı değiştirttim. 350 tl verdim. ne ekranlar gördüm yandan bakılınca ekran gökkuşağı gibi renkten renge giren. yada yeşil veya sarı tonlarında gözüken. bu taktırdığım ekran gayet başarılı. tek kusuru ön kamera tam merkezli değil,1mm kadar merkezden yukarı doğru kaçık. dikkatli bakılmadıktan sonra hiç belli bile değil. ama garantili cihazım garantisiz oldu tek handikapım bu. bu arada bende kız arkadaşıma 4s beyaz arka cam bakıyorum. anadolu yakasında tuzlaya yakın birileri varsa yabancıya gitmiyeyim. iyi forumlar.
Bazi arkadaslar eminonunde ucuz demis tam olarak neresinde acaba ?
konunun tamamını okumadım belki soran olmuştur.s3 ekran camım çatlak dokunmatikte problem yok,maliyet nedir.