Sonerin keyfine bilet bulamadik. Bi zahmet 3 tanecik buluver :)
Printable View
Herkesle alkol masasına oturulmaz.. Hele ki maç izlerken tanımadığınız kişilerle alkol olan masaya oturmayın.. Kulağınıza küpe olsun.. Birbirinizi çok iyi tanımıyorsanız oturmayın o masaya..
Bu arada teklifin çok iyi niyetli ve içten olduğunun farkındayım. Bu yüzden takdir ediyorum. Lakin keyiften çok keyifsizlik yaratacağını düşünüyorum. Sadece bir öneri..
Ben geçen sene en son 2 sene önce mecidiyeköy çıtırda FB - GS maçını izledim maç sonun da masalar sandalyeler havada uçtu
İnşallah maça giderim de gelemem :) Gidemezsem gelirim :)
Bi iyiliğimiz dokunsun istedik. Hepberaber maç izleyelim diye ama daha baştan fanatiklik baş gösterdi. :(
Ki ben de Fenerliyim. Maksat arkadaş ortamında maç izlemek..
Beşiktaşlı ile Gs li bulamadım ki maçın son düdüğü ile birlikte bu görüntü oluşurmu acaba?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...usB3K8bksQJn7Q
Haklısın.
Anlaşılan Gs'li olarak maç izleyen çıkmayacak.
Benim teklifim hala her 2si içinde geçerli. Ama Bjk'lilerle de izleyebiliriz.
yo yo senin samimiyetini çok iyi anlıyor ve daha önce de dediğim gibi takdir ediyorum.
orada bir sorun yok tabiiki..
ancak benim dediğim mekanla ilgili değil. çok iyidir orası da mutlaka da, benim bu güne kadar yaşadığım gördüğüm bildiğim kadarıyla bir öneride bulundum sadece..
daha yüzünü bile görmediğiniz kişilerle alkol masasına oturmayın.. sadece bir tavsiyede bulundum.