User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Herkesin Dikkatine..

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Herkesin Dikkatine..

Selam arkadaşlar söylemek istedigim birkaç bişey var forum ortamı gayet güzel adminlerden allah razı olsun ama benim gördügüm yada denk geldigim kadarıyla herkeste bi laf sokma gayreti herşeyi ben biliyorum ayakları yapan bazı arkadaşlar görüyorum bişeyi bilmesede ben biliyorum gibisinden konuşanlardan bahsediyorum bırakın böyle şeyleri araba için yada fani bişey için milletin kalbini kırmayın canını sıkmayın adam araba almış millet maşallah güzel hayırlı olsun yazacagına yok bu araba pertti yok yag yakıyodu yok şöyleydi böyleydi milletin malını kötülemek ayıptır belki o adamın parası ona yetti yada herşeyini bilerek aldı bunu sorgulamak kimseye düşmez bu yaşımla kimseye akıl verecek degilim yazdıklarım yanlıs anlasılmasın ha birde şu kendinden 3-5 yaş büyük insanlara ismiyle hitab eden kesime hiçbişey diyemiyorum herkese iyi günler
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her forum ortamında sivri arkadaşlar olur hoşgörü ile karşılamak lazım. Ama bence bir aracın geçmişi hakkında bilgi yazılmasında sorun yok. belki alan kişinin bilgisi olmayabilir. Araba önceden pert vs falan gibi bir durumu bilen varsa yazmasından yanayım ben.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi geçmişi hakkında yazılsın zaten lafım o degil misal sen araba almışsın bi hevesle ordan biri çıkmış yok bu arabayı tren biçti üstüne uçak düştü yok böyle oldu yok şöyle oldu ben buna karşıyım bilmişligin geregi yok yani milletin eksilerini aramaktan başka hiçbişey göremedim şu forumda sözlerim yanlıs anlasılmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düzgün bi uslup ile söylendiğinde geçmişide söylenir kazasıda zaten.önemli olan söyleyiş,yazış tarzı

Burhan Type R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen öyle eskiden ben sürekli aktiftim tech te artık kolay kolay girmiyorum.arabamızın videosunu koyuyoruz PA Typer adam Allah kaza bela vermesin diyecegine güzel gidiyor diyecegine.Bu arabada beyin var bu arabada gizli spec var yok stock typer böyle yürümez.Ulan benim arabamda ne oldugunu bende iyimi bilecen.Video resim koyuyoruz güzel yorum alıp sohbet edecegimize bir anda kendimizi tartışmanın içinde buluyoruz.Daha yazacak çok şeyler var ama yeter bukadar
    01 BR 993 106 Gtı
    01 B 3483 106 Gtı
    01 PB 799 Audi A3 1.8T
    01 DA 964 Vtı
    01 TT 883 Leon 1.8 T FR
    01 PA 258 Type R
    01 FR 143 Leon 1.8 T FR
    01 FR 252 Vtec2
    01 UT 324 Golf Gtı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef toplumda nasıl her tip insan varsa forumdada var zaten fazla sivri olanları adminler ayıtlıyor

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayipli.mal.varsa soylenmesin mi?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Burhan Type R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayipli.mal.varsa soylenmesin mi?
    reis ayıplı mal söylenmesin diye bişe yok.Sen arabanın resmini koyuyon adam bu araba pert bu araba Antalyadan aşagı devrildi yok yağ yakıyor.anliyacagın malını herkesin içinde kötülüyor.Durum bu bazı arkadaşlar maşallah Allah kaza bela vermesin demesini bilmiyor
    01 BR 993 106 Gtı
    01 B 3483 106 Gtı
    01 PB 799 Audi A3 1.8T
    01 DA 964 Vtı
    01 TT 883 Leon 1.8 T FR
    01 PA 258 Type R
    01 FR 143 Leon 1.8 T FR
    01 FR 252 Vtec2
    01 UT 324 Golf Gtı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu yazdıgım basit yazıda bile tartışma çıkarılmaya çalışıyo ya daha ne diyimki mal ayıplıysa ayıplıdır konu sadece o degil herkeste net üzerinden bi tartışma çabaları herkese laf sokma çabaları var benim öfkem bunlara abimsin sen yanlış anlama bari

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tartışmaya girmek istemiyorsan yazmazsın çok zor değil. Allah başka dert vermesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda istanbul beyfendisi falan aramayin bosuna, eski çamlar bardak oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cerkez_kral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu yazdıgım basit yazıda bile tartışma çıkarılmaya çalışıyo ya daha ne diyimki mal ayıplıysa ayıplıdır konu sadece o degil herkeste net üzerinden bi tartışma çabaları herkese laf sokma çabaları var benim öfkem bunlara abimsin sen yanlış anlama bari
    Sen bunlarla ofkelenirsen kendini hasta edersin hatta yoruma mahal verecek konulardan uzak durabilirsin

Sagopa ne demis;
    Keep calm and kajmer

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorgulama konularında bebekler bebeği die ilan açılan arabaların ne hallerden geçtiğini görüyoruz çakal çukal adamların itelemeye çalıştığı arabalardan tech sayesinde vazgeçiliyor ama arabasınnı fotograflarını koyan adamın konusuna pertti taklalıydı yazmak hoş değil bilgi varsa özelden msj atılıp bilgi vermek daha mantıklı

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef toplumda nasıl her tip insan varsa forumdada var zaten fazla sivri olanları adminler ayıtlıyor
    bende aynını dicektim. toplumdada böyle sığırlar olduğu için burdada olması gayet normal. muhattap olmıcaksın.

ege_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tum gayretini asagilamaya ve insanlarin icinde bozmaya sarfeden o kadar cok insan var ki maalesef..su yazilanlardan 1 kisi dahi ustune aliniyorsa da terbiyesizim. gecen gun AR kangoo kardesimiz deneme daveti yapmis burada.Arac stok,dolu,sökük,yüklü farketmez onceligim gelecek olanlarla tanışmak,gecip gecilmek muhim degil anlaminda bir aciklama da yapmis..Anlarlar mi ,dosemisler hemen.Adam ozenmis,emek vermis ,ticariye karsi onyargili olanlara neler yapilabilcegini kanitlamis.Ama bazilarinda ne lafa ne de emege saygi var.Bazilariniz diyebilir o kadar elestirdin, o zaman isin ne burada diye. Ben forumda yeniyim,burasi fikir,bilgi ve ticari alisverislerinin yaninda cok guzel dayanismalarin da oldugu bir platform.Forumun formatina yönelik,az cok fikrim olsun diye gecmis konulari okudum,taradim.O kadar guzel insanlik örnekleri var ki cok mutlu oluyorum görünce.. Is hayatında ya da sosyal hayatta ezik kalip gurur yapmis,gelip sanal ortamda ve bu platformda kör bir hirsla herkese laf yetistirmeye calisan tipler var ya,en boktan konulari bile tartismaya cevirip forumu da kirletiliyorlar kendilerini de dusuruyorlar .. Ne bileyim,onlar adina üzülüyorum..Acip iki kisisel gelisim kitabi okuyun.Burada karsi tarafa yaptığınız rencide edici hamlelerden daha faydali olacaktır size..

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çerkez, arada noktalama işaretleri de kullan tamam mı? ; )

-demek yerine, "Abi yazdıkların zor okunuyor. Biraz daha dikkatli olsan anlattıklarını çok dah kolay anlayabiliriz" demek bana çok daha makul geliyor.

Keşke dedikleriniz olsaydı, hayat bayram olsaydı. Fakat herkes aynı inceliği gösteremiyor. Maalesef üyeler tarafından böyle konuların açılmasını da yersiz buluyorum. Niyet ortamı sakinleştirmek, tamam güzel; fakat bir kulaktan girer, öbüründen çıkar. Sağlık olsun, biz Tech'i böyle seviyoruz.
    K.

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazıları öyle ne yazık ki, gercek hayatta olduğu gibi.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes, diye genelleme yapmak hoş olmaz kanısındayım, kaldı ki her toplumda bu ve benzer türden insanlar vardır ve mutlaka olacaktı, tavsiyem görmezden gelmeniz olacak hatta bence varsa şayet hayatınızda bu tür insanlar, onlara da aynı taktiği uygulayınız SvS "sus ve sabret" taktiği.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşaallah, allah kaza bela vermesin deyince ''YALAKA'' diyolar bu araba aleminde. Çok karşılaştım, büyüklerime abi dedigim için YALAKA dendi bana siz düşünün ne kadar kapçık agızlı gevşek it dolu bu memleket.

Milletin arabasını boklayıpta kendi aralarında ''adamsın kanka'' diyenler. Siz anladınız onu, içimden en agır küfürleri daima size saydırdım, dewamda edicem...

Amaç ne ?:: Milletin aracını kötüleyip kendisinkini yükseltmek. başka bişey degil...
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)