Serçe hakkında. :)

Thread: Serçe hakkında. :)

1. immortalboss's Avatar

immortalboss said:

Serçe hakkında. :)

Arkadaşlar yeni bir takıntı edindim kendime.Birtane serçe buldum.7000 lira istediler.Boya vuruk çıkık yok.Araba 40 000 kilometrede ve orjinal.Çok hoşuma gitti.Pek kuş serisi sevmesemde hem biraz nostalji olur hem de basit bir aracım olur diye almayı düşündüm.Babamla arabanın fotoğraflarına baktık.Ancak babam bu renk serçenin hiç üretilmediğini söyledi.Araç mavi-yeşil arası birşey.Acaba serçelerin ne renk üretildiğini ve sizce bu orjinallikte bir arabanın maksimum ederinin ne olduğunu söylerseniz sevinirim. Arabaya naylonları takıp 0 km diye yutturabilirim yani o derece.

2. erturul çiçek's Avatar

erturul çiçek said:
    Fotograf olsa daha iyi olur yorum için

3. Aykut106's Avatar

Aykut106 said:
    124 lerde var.Orjinal renk sanırım.
    http://image5.sahibinden.com/photos/...91958218c7.jpg
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

4. immortalboss's Avatar

immortalboss said:
    Quote Originally Posted by erturul çiçek View Post
    Fotograf olsa daha iyi olur yorum için
    Zar zor bulabildim. Hehe.Bu araç.Hastayım ya.Çok tatlı 1-2 aksesuarla mükemmel olacak inşallah.

5. Onurkk06 said:
    doğan slx yeşili gibi duruyor ilk defa gördüm böyle boyalı serçe babanız haklı olabilir

6. erturul çiçek's Avatar

erturul çiçek said:
    Valla bende ilk defa gördüm bu rengi bilgisi olanlar açıklar. Burdur-Bucak o taraflarda güzel şerçeler var

7. immortalboss's Avatar

immortalboss said:
    Quote Originally Posted by Onurkk06 View Post
    doğan slx yeşili gibi duruyor ilk defa gördüm böyle boyalı serçe babanız haklı olabilir
    Teşekkürler arkadaşlar.Bu rengin orjinal olup olmadığını en kötü ihtimal arayıp öğreniriz.Ama bu zamana kadar gördüğüm en düzgün serçe diyebilirim.Km ibresi bile düzgün duruyor yamulmamış.

8. tylan's Avatar

tylan said:
    bu renk orjınal degıl sercenın orjınal yeşili bu arkadaşın da dediği gibi doğan slx yeşili o

Quote Originally Posted by free-hifi View Post
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

9. yusufiii's Avatar

yusufiii said:
    O renk Doğan Slx rengi yüksek ihtimal.
    Yusuf K.

EPPassion

10. immortalboss's Avatar

immortalboss said:
    Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Yeni bir bilgi daha öğrenmiş olduk.Bu renk serçe yokmuş. Aramaya devam.Aklınızda bulunsun hiç tüp takılmamış olmak üzere,anadol,serçe,samara, arıyorum.Araştırmaya devam.

11. free-hifi's Avatar

free-hifi said:
    Quote Originally Posted by immortalboss View Post
    Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Yeni bir bilgi daha öğrenmiş olduk.Bu renk serçe yokmuş. Aramaya devam.Aklınızda bulunsun hiç tüp takılmamış olmak üzere,anadol,serçe,samara, arıyorum.Araştırmaya devam.
    HURDA yasası çıkma aşamasında ondan sonra soğumayasın araçtan _?

12. Burak's Avatar

Burak said:
    Sadece plakası olan bile 6.500 lira edecek. Bu araçların piyasası sıkıntıya girer.

13. gokhankenar said:
    ne kadar orjinal olursa olsun artık bi serçeye 7.000 verilmez bence

14. HKS99 said:
    adam bildiğin doğan slx metalik yeşiline boyamış bi kere boya parlıyor

15. Mutu's Avatar

Mutu said:
    Quote Originally Posted by Burak View Post
    Sadece plakası olan bile 6.500 lira edecek. Bu araçların piyasası sıkıntıya girer.

Karşılığında sıfır indirirmi yapılacağını düşündüğümüzde, düşük gelirli aileler için bir anlam ifade etmiyor olacak. Anca galericiler falan bol bol faydalanır.

16. immortalboss's Avatar

immortalboss said:
    Aracımdan soğuyamam çünkü başka param olmayacak. Eğer ucuza alırsam bir aracı almak isteyen olursa satarım sadece. Şöyle ilk sahibinden çakalların eline düşmemiş orjinal bir anadol bulsam direk atlayacağım.

17. Aykut106's Avatar

Aykut106 said:
    Bizde var Anadol verebiliriz ama toplanması lazım
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

18. Mak_ said:
    Connecting site...

ilandaki arac bizimdir düşünürseniz görüşelim

19. immortalboss's Avatar

immortalboss said:
    Quote Originally Posted by Aykut106 View Post
    Bizde var Anadol verebiliriz ama toplanması lazım
    Aracı görebilir miyim? Çok mu kötü?