cam filmi olduğu sürece nerde yada kaç numara oldğu önemli değil cezası var :) bitek ticari araçlarda arka camlarda açık film yasak deil diye biliyorum ama emin değilim kesin bilgi değil
Printable View
cam filmi olduğu sürece nerde yada kaç numara oldğu önemli değil cezası var :) bitek ticari araçlarda arka camlarda açık film yasak deil diye biliyorum ama emin değilim kesin bilgi değil
polisin ruh haliyle orantılı. ama genelde dışardan içerisi gözüktüğü taktirde pek sorun etmiyorlar
aracını bağlarlar. aynısı başıma geldi, bağlandım. çözdürmek için de bir ton uğraştırdılar. lanet ettim, cam filmini bırak; araca teknik değişikliğin t'sini bile yaptırmıyorum. en temizi orjinal otomobiller. kimse durdurmuyor, istediğin polise memur bey diyebiliyorsun, alttan bile almıyorsun :)
bu arada; eğer aracında cam filmi harici teknik değişikliğinde varsa, orjinale çevir ve öyle git karakola. yoksa uğraştırırlar.
hmm bayan arabasına düşünmüştüm sıkıntı olabilecekse hiç gerek yok ozaman
Bende geçenlerde cam filminden 172 tl ve men yedim.7 gün içinde gittim memur kontrol için gelince bu sefer applerede taktı onlar nerde felan dedi allahtan bagajdaydı şimdi çıkarcaktım ayagına felan yattım umarım sizede böyle cins biri denk gelmez
Önceki gün Antalya'da en olmayacak yerde 1 ekip otosu 2 polis koni vs koymadan durmuş ve nedense sadece beni çevirdi. Alkol ve gbt kontrolü yaptı ki iftardan dönüyorduk. Sonra teşekkür etti bıraktı. Araçta ön cam dahil koyu film var hiç bir problem çıkmadı.