turuncu olan çok güzelmiş
bu araçların otomatikleri nasıl ? sıkıntı vs çıkarırmı ilk defa goruyorum
Printable View
turuncu olan çok güzelmiş
bu araçların otomatikleri nasıl ? sıkıntı vs çıkarırmı ilk defa goruyorum
valla turuncu olan onur dıye bır arkadasın arabası ancak onun söledıklerıne göre komple elden gecırmıs guzel kullanırsan senelerce sıkıntı cıkarmaz dıyo turuncu cok guzel bıde yesım bı vosvos resımlerı ekledım onada bakın oda cok guzel
Madem sıfırdan toplama gibi bir düşüncen var, orijinal rengine, özelliklerine göre toplaman en güzeli olur.
şimdi o jantları ofsetli, boyanmış yere yakın voslar sana tatlı geliyor ama azcık işin içine girince hemen hemen bütün vosların aynı olduğunu göreceksin ve çok çabuk sıkılacaksın.
artık klasik oldu jantları ofsetle boya lastik yanağı tak oldu bitti bütün voslar aynı.
mesela şu araba sana şimdi çok güzel geliyor;
Connecting site...
ama bu bi moda ve kısa süre sonra bitecek çünkü bütün voslar yavaş yavaş aynı çizgiye gidiyor, aynı zamanında olan jdm muhabbeti gibi.
ama bu araç ise orijinal rengi ve özelliklerinde, birazcık vosvostan anlayan insanlar içi o süslü arabalardan çok daha kıymetlidir;
Connecting site...
Bir tavsiye daha, kesinlikle ilk sayfada fotoğrafını gösterdiğin gibi yatan araba alma. Ben aynı hatayı yaptım ve yatan arabanın derdi inan bitmiyo, rayına oturtana kadar saç baş yoldurur. En azından 4-5 bin liralık arabalara bak, gitsin gelsin yeter. Yatan araba çok dertli..
Connecting site...
Bu mükemmelmiş..
Doğu canlı örnek yıllardır forum üzerinden bilirim kendisini sürekli de danışırdı bana da.İşin içine girince ne çok şey öğrenmiş,yazdıklarına harfiyen katılıyorum Doğu :icon_tup:
haklısınız ama ıste ne yazıkkı orjınalınden bıraz daha ufak tefek oynamalarla tatlı bı goruntu ıle kullanmak ıstıyorum yoksa orjınalı daha guzel evet ama yapılmısıda guzel sıkılsaydım bu kadar zaman arac topladım yaptım bındım sıkılırdım ama ıste bu arac baska o yuzden bunun kaportacısı boyacısına bakıyorum kı ısten anlayan ustaların ellerınde daha guzel bır hal alıcak düşüncelerınız ıcın tesekkur ederım
Vosvos pişmanliktir. Ömrümü yedi bitirdi 1.bucuk senedir restorasyonda.. Pre kasa 65 var bitemedi bi türlü. Bu vosvoscularin yediklerindenmidir bilinmez ama çokda şerefli insanlar olduklarini söyleyemem aralarinda var ama onlarda senin benim gibi tek tük.. Ne ortami ortam ne ustasi usta nede adami adam.. Alayi kolpaçino :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...67840344_n.jpg
maşallah olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin işte senelerdir bulaştı bi hastalık o yüzden diyorum yaa bu arabayı yaptırıcağım yerler adam gibi yerler olması gerekiyor ki şayet öyle birşeyde kalmadı artık herkes şerefsiz herkes yalancı olmuş ayak üstünde kır yalan m1 golf toplarken başıma gelmeyen kalmadı işinin ustası diye verdik ben yapsaydım internetten izleye izleye daha kısa ve daha iyi yapardım heralde ...