SON DAKİKA! Rıdvan Dilmen: "Az önce bir TFF yetkilisin aradım, maç tatil olmuş"
Printable View
SON DAKİKA! Rıdvan Dilmen: "Az önce bir TFF yetkilisin aradım, maç tatil olmuş"
çok merak ettim link alabilirmiym
link var mı ?
ntvsporu açın beyler ya da ntvyi mevzu orada artık :D
Beyaz tv..
Hakeme helal olsun burağin eliyle koluylanaldığı top sonrası ikinci golü uiyedik melo itini gs takımda tuttuğu sürece gsnin bende her hangi bir yurt dışı takımdan farkı kalmadı
it köpek muhabbettleri yapmayalım konu gerilmesin yok yere Onur. :)
Konu neden gerilsin melo bunu hep yapıyor maç bitiyo zaten adama öküz gibi dalmanın ne anlamı var içeri girerken gs formasını kafasına tutp taraftara göstermenin ne anlamı var
Maç muhabbetlerinde iş hep kötü yere gidiyor. Bence hiç girişip ceza almayın..
Melo yaptidiye seyirci incek diye bisi yok bunu herkes yapiyor. Marjinal gruplar var diyolar
neden gerilsin ? daha önce çok gerildi ben galatasaraylıyım tepki vermem.fanatik gsli başka arkadaşımız gelir laf der sen dersin konu uzar gider gereksiz tartışma olur.. oluyor çünkü maç muhabbetinde çok denk geldim sende gelmişsindir. bu sebeple uyardım.
Tamam melo'nun yaptığı hareketleri gördüm ama tüm olayı onun üstüne yıkmak günah keçisi yapmak biraz basit ve garip değil mi ? Belki melonun etkisi vardır diyebilirim ama herkes tüm olayı üstüne yıkmak istiyor.Eğer gerçekten tek sorumluysa helal olsun o kadar insanı tek başına sahaya indirdi derim artık :D
işin içinde başka şeyler var gibi.
marjinal gruplar kimler kadir çarşı mı acaba ...valla içeri girerken dikkat edin yallah bismillah die bagırıyorlar .hani çarşı dinsiz,capulcu,marjinal ya ondan dedim..normalde forumda futbol konularına yazmam ama dayanamadım..bence işin içinde iş var demedi demeyin...
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...48187179_n.jpg
makam farkı olsun :D
Arkadaşlar iddaa da gs ye verdim şimdi nolcak parayı bayii den alabilcez mi belirli bi saat bekleme olayları vs gibi şeyler varmı bilgisi olan varsa ,,, ?
Seyircininin sahaya inmesi gereksiz fakat yinede MELO bunu hep yapiyor! Turkiye de taraftari gerip olaylara sebep olmak cok kolay ve bununda agir bir cezasi olmali. Daha once de Ebue Sniper la vurulmus gibi bir hareket yapip seyirciyi sahaya indirmemis miydi hakem hatasiyla beraber? Ben mi yanlis hatirliyorum baska biri miydi?
Meloyla ya da çarşıyla alakası yok olanların. Maçı tam izleyenler zaten tribünde son 15 dk da beşiktaşlı taraftarların birbirine girdiğini gayet iyi görmüştür. Bu bir oyundu, çarşıdanda gerekli açıklamalar geldi. Yüzlerce insanın sahaya atlaması ve her ne hikmetse sadece ön taraftakilerin atlaması akıllara başka birşey getirmiyor. BJK yi gerçekten seven insanların bunları yapmayacağı bir gerçektir. Ben GS liyim, ama olayların daha önce başgösterdiğini herkes gördü.
beyaz tv ye bakın gezi olaylarını tekrar başlatmak için olay çıkardılar diyolar ulan bunlar var ya :)
Futbol, yasadişı link paylaşımı techturkey kurallarina aykiridir.