Bugun sahibindende dolasırken gozume carptı ilana bakın adam orjinal mikron degerinde boyarım kimsede anlamaz diyor..
Connecting site...
Bundan sonra bayagı kazalı pert arabaları boyasız olarak satacaklar gibime geliyor..
Bugun sahibindende dolasırken gozume carptı ilana bakın adam orjinal mikron degerinde boyarım kimsede anlamaz diyor..
Connecting site...
Bundan sonra bayagı kazalı pert arabaları boyasız olarak satacaklar gibime geliyor..
mezarcılara gün doğduu.
Bu yöntem epeydir var zaten.İnce boya at,rengi tuttur,boyasız panelden mikrona bak aynı inceliğe gelene kadar wet sanding+pasta cila
Eli işe yatkın düzgün ustalar için zor bir olay değildir.Yapan başka ustalarda duydum.
Ama gerçekten parça basına 1 milyar civarı bi mebla alıyorsa o zaman çakalların pek işine gelmez mehzent abinin dedigi gibi. Ama söyle bişey var degeri 100 milyara varan pert olmus lüx arabaları adam 10 milyarda verir gene boyatır gene degerinde satar boylede bişey var işte.
yenı bısey değil bu 1-2 parca boyayı dert edenlere az bıle bu yapılanlar discovery de tadılat tamıratı ızlıyorum adamlar para kazanmak için e30 tourıng ın boya çatlagı olan ön kaputunu değiştiriyorlar bizde öyl bir işlem yap arabanın 3-4.000 tl değeri düşertavanı güneş yanığı olmuş arabaları aracım boyasız dıye gurula satıyor ınsanlar
![]()
Bence güzel yapiyorlar kesinlikle karşı değilim. Türkiyede bi boyasız muhabbeti almış gitmiş. Arkadaş alacağın arabada 2 parça boya olsa allah aşkına ne olur hiç düşündünüz mü?
Şasede sorun yoksa kupa sağlamsa araç komple boya olsa ne olur? Hiç bir eksisi yokki ama Türkiyede var! O zaman müstehak
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
zaten o mikron cıhazına guvenmeyın zaten toyota plazanın boyasız dıye expertiz raporu verdığı arabayı. Ben sanayı de 2 parça boyattım çanakkaleliler bilirler kaportacı ibrahım ustayı.Öyle mikron falan ölçmez hatta anlamaz o cıhazlardan ama işine geldimi 10 numara işcilik yapar
Parça boya ise sıkıntı değil ama pert otomobili zaten boyasına bakıp anlıyorsanız size geçmiş olsun.
Fabrikasyon punto atabilecek usta dünyada yok ki Türkiye'de olsun. Bunu bakarak anlayabilirsiniz.
Kulelerdeki inci gibi kaynağı atabilecek ustaya araç toplatmak size yenisini almaktan daha pahalıya gelecektir.
Robotlu üretimde birleşme noktalarındaki hata yok denecek kadar az. Zaten olan hatalarda menteşe ayarlarıyla düzeltilebilecek seviyelerde. Fakat sanayide toplanan bir otomobilde o aralıkalr tutmayacaktır.
parça boya benim için de sorun değil. Eski otomobilim de tavan hariç komple boya vardı birkaç parça da değişme vardı. Ama ne kulelerde ne direklerde ne bagaj sacında gram oynama yoktu.
Başka bir otomobilimde de nokta boya yoktu ama asfalt çalışması sırasında yukarıda kalan bir logar kapağına alttan vurdm ve sadece 13 bin TL'lik parça masrafı ile pert oldu. Servis istersen 5 lira bir bunu toplarız demişti.
Hadi bakalım hangisini almak istersiniz siz seçin?
Eğer şase düzgün toplanmışsa ben onu da alırım ki aldık bi tane Corsa o şekilde.Türkiye'de insanlar bu kadar takıntılı olduğu sürece daha çok çıkar bu tür şeyler şu an fiyatı pahalı olduğu için herkes yaptıramıyor olabilir fakat bu işi yapan başka ustalar da çıkarsa rekabet ortamı oluşur fiyat düşer diye tahmin ediyorum.
Türkiye'deki galeri sayısının çok fazla olmasından dolayı bu boya takıntısı bitmiyor. Çünkü onlar da araç değerlendirirken buna göre değerlendiriyorlar. Herkesin bir galerici tanıdığı var, hepsinin söylediği aynı..
M. The most powerful letter in the world.
Yeni bir olay değil ki....
Ben 2007 yılında Fiat yetkili serviste Bravo'nun çamurluk ve kaput boyattım. Mikron boyasız tavan ile birebir aynıydı. Düşün serviste usta adam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)