Mac oncesi ve 34.Dk da yapilan ve benim katilmadigim 'heryer taksim heryer direnis' tezahurati lig tv tarafindan kisildimi?
Printable View
Mac oncesi ve 34.Dk da yapilan ve benim katilmadigim 'heryer taksim heryer direnis' tezahurati lig tv tarafindan kisildimi?
Kanalin sesi bilerek kismadigini okudum birkac yerde emin olmak istedim. Egerki kisilmadiysa ses sebebini ogrenmek lazim.
bende duymadım ki maçın sesini sonuna kadar açan biriyim komşu falan dinlemem :D
bazen kıstılar ciddi anlamda, anlamda veremedim normalde azda olsa gelir küfürü duyarsınız ama bunda duyamadım ne dediklerini
bu arada ligtv küfür dışında kısmıyor sesi yine veriyor , verebildiği kadar
İki gözüm önüme aksın ki, 4 yaşındaki kızımı birkez daha görmek nasip olmasın ki 34. dakikada müthiş bir tezahürat duydum. spikerler de sustu hatta o arada, biraz duyuldu. Sonra hızla ses kısıldı. Sonra ses komple kapandı. Spiker bir konuştu radyo programındaymış gibi oldu. Bunu kimse duymadı mı?
Kim Beşiktaşımın hakkını yiyor ve prim veriyorsa. Allah onların belasınısını versin
Hangi takimdan olursaniz olun sabahlara kadar futbol konusalim, tartisalim ama vicdaninizi elinize koyun haksizliga boyun egmeyin. Bugun bu taraftar grubuna yapilan dolayisi ile BesiktASK i etkileyen komplo gezi parki eylemlerinde aktif rol oynayan cArsi yi bitirme calismalaridir. Belki zamanla amaclarina ulasacaklar ama en azindan gozlerinizi acin, farkinda olun ve direnin... Egerki fasizme dur diyenlerdenseniz bu olay sadece cArsiyi degil tum taraftar gruplarini ilgilendirmelidir.
abi işte benim de demek istediğim o , ben aşırı fazla sesli izliyorum maçları farketmiyor maçın hangi takımla olduğu
kıstıkları zaman ses çok açık diye küfürü duyardım ben , ama bu maçta kıstıklarında hiç bişey duyulmuyordu dediğin şeyin doğru olma ihtimali çok fazla
ses bu şekile döndü
http://www.youtube.com/watch?v=saX-MbMf9zQ
Kimse bunun melo'ya ya da hakeme tepki olarak gerçekleştiği hikayesini uydurmasın, olay tamamen kurgu.
maç öncesi binlerce kişi biletsiz, üzeri aranmadan sokuluyor.
bu içeri girenlerden çoğunun sahaya giren vasıfsızlar olduğu belli. adamların üzerinde forma yok, bir şey yok. stada sokulmuşlar bir şekilde belli.
ayrıca sahaya girdiklerinde tekbir sesleri yükseliyordu, çarşının tekbir getirerek sahaya gireceğini polise saldıracağını düşünmüyorum.
daha sonra polise tribün kapışınca, staddan gezi tezahüratları yükseldi ama olayın tribünde durup gezi sloganı atanlarla bir alakası yok. olay sahaya girip, olay çıkartan, tekbir getiren o formasız, ne idüğü belirsiz tipler.
gene bir dolapla karşı karşıyayız. bu olimpiyattaki son maçımızdı, kasımpaşa stadında Beşiktaş taraftarını istemeyenlerin işi gibi geliyor bana. beşiktaşa 8 maç ceza gelecek, kasımpaşadaki maçlar seyircisiz olacak.
sene başından beri kasımpaşa stadındaki tepkilerden korkmuyor muydu hükümet ya da kasımpaşalı yöneticiler. çözdüler sanki bu problemi ne dersiniz?
olan gene beşiktaşın bir senesine ve varını yoğunu beşiktaşa veren gerçek beşiktaşlılara oldu.
yazıklar olsun, hepimizin başı sağ olsun.
https://pbs.twimg.com/media/BUzEDyjCUAA361f.jpg
yine beceremediler tiyatro işini :)
Her yer taksim der demez lig tv kisti sesi 34 dakikada yaklasik 3 5 dk
Kadar sessiz gitti mac
olay açık ve net.. yakın tarihten bi örnek veriyim mesela leyla ile mecnun dizisi.. senaristi yeter artık bitirelim derken kanal ısrar edip devam etmelerini istemiş.. senaristin açıklamasını izleyebilirsiniz.. sonra ne oldu gezi olayları çıktı ve dizi raiting almadığı sebebiyle yeni sezonun ilk bölümü çekilmesine rağmen yayından kaldırıldı..
kabul et ya da etme açık bi örnek bu.. kendinden olmayanı bitirme çabası.. çarşının da başına gelen bu ama istemeyen anlamaz.. tr den nefret ettim artık kimse de umurumda değil ne akplisi ne bilmemnelisi yine susamadım
sanki bundan önce hiç kavga olmamış bjk gs kardeşmiş gibi göstermeye çalışmasın kimse siyaseti sokmamaya calısırken sıyaset yapıyorlar bence yıllardır olan şeyler Hürriyet Arama Mobil
vs vs bır suru olay oldu bu iş illuminati olayına döndü gördüğünüz üçgeni illuminati sanma mustluk kapağı gibi :) bunlar her olayı başbakana yada amerikaya bağlayanlar :) derbi bir maçtı ortam gergindi ve olay cıktı ayrıca ilk kavga mı ayrıca Allah u ekber derse dinci hüloooğ diye bagrırsa mı carsı olacak carsı gurubu dınsız mı vsvs bence takılmamak lazım bu kadar hayırlı geceler
tartışmaya gerek yok bence herşey apaçık ortada.Siyaset diyen arkadaşlar çarşı zaten siyasi bir grup %99 u solcu ve sosyalizm dusuncesıne sahıp ınsanlar.
AKP yöneticisi itiraf etti