Melo'nun kırmızı kart gördüğü pozisyon - Beşiktaş - Galatasaray maçı 22 Eylül 2013 - YouTube
iyi bakın bakalm topa mı mudahale ediyor
Printable View
Melo'nun kırmızı kart gördüğü pozisyon - Beşiktaş - Galatasaray maçı 22 Eylül 2013 - YouTube
iyi bakın bakalm topa mı mudahale ediyor
senin bunu demen için benim devamlı yada 1 kere bile olsa siyasi içerikli (taraflı) konu açmam gerekir farkındaysan ben tartışma çıkmasın herkesin görüşü kendine olduğu için bunları yazıyorum nedenmi bende yıllardır bu sitenin takipçisiyim ve insanların toplanma amacının dışına çıkıldığını düşünüyor ve rahatsızlık duyuyorum şikayet et geç kaçak dövüş diyorsun mantıklı :icon_tup:
az önce evin önünde trafik kazası oldu kesin hükümetin işidir onlardan hesap soralım , hatta evde lavabonuz bozulursa direk başbakanlığa mail atın kesin onlar yapmıştır.
melonun formayı göstermesi tamamen bjk taraftarının juventus ve madrid bayraklarına karşılık yapılmış bi harekettir, kırmızı kart öncesi musleranın taca attığı topu fernandes devam ettirirse melo da kartlık pozisyona girebilir kaldı ki hakkı sarı karttır..melo adamın taa dibidir bu arada..
Bursa'da ki hükmen mağlup sayıldığımız maç öncesi çıkan olaylarda da provakatörler vardı,ben orada biber gazı yedim polis tarafından joplandım,darp edildim. Hiç kimseye derdimizi anlatamadık ertesi gün gazetelerde TERÖRİST olarak yazıldık. Olayın iç yüzünü bilende o şekilde yazdı bilmeyende. Bursasporluyum,Beşiktaşı da Çarşıyıda zerre kadar sevmem ama şunu söylemeliyim ki,derdinizi anlatamayacaksınız. Kim yaptı? Çarşı. Çarşı kim? Bjk taraftar grubu. Tek isteğim,umarım federasyon bu sefer adil davranır bize verdiği gibi bjk takımına da gereken cezasını verir. Pek umudum yok ama...
Hayır çünkü yandaş hiç bir medya bu haberleri vermiyor... Ben de bu konuda öğrendim 1453 grubunu AKP gençlik kollarının kurduğunu, sen biliyor muydun mesela?
Rekor kırılacak diye değil, provokasyon yapsınlar diye 1453e vermişler diye fotoğraf koydum Barlascım :icon_tup: Çarşıyı bitirme (ellerindepatlama) planı... Şu an BJK yönetimi gezi olaylarına karşı çıkıyor çünkü akp her an Vodafone Arena projesini durdurabilir, bundan çekiniyorlar... O yüzden böyle bir oyuna geldiler...
Spor Genel Muduru Mehmet Baykanin aciklamasini ukuyun!
Kisaca " Maca kacak, biletsiz giren bir kitle var. Bilet okuma cihazlari ve 3 kapi kirildi. "
Koyu bir Fenerbahçeli olarak gfb, ua vs. bir yana çArşı bir yana.. Hala provokasyon olmadığını düşünenler, yazık size cidden. çArşı yı bitirmeye kimsenin gücü yetmez.
Bir dakika, önceden başka bir yanlış varsa bunun cezasını Melo (alakasız bir adamı biçerek ) mu verecek? Eğer kırmızı kartlık hareket yaparsa kartını haketmiştir, görür... 2 dakika öncesinde biri birşeyi yanlış yaptı, bana herşeyi yapmak mübah diye birşey yok. Beşiktaş, o taç atışında topu vermeyerek yanlış yapmıştır, ilk defa görünen birşey değil...
biz 6-1 de bile sahaya inmedik fakat ne güzel lige başlamışsın 4'te 4 yapmışsın bi maç kaybetsen ne olur yani, kazansan şampiyon mu olacaksın.. yok provakatör yok şöyle demesin kimse, o zaman desibel kırmak için sokaktan geçen tinercileri ne üdüğü belirsizleri almayacaktınız..
abicim kaçak dövüş yap demiyorum. yanlış olduğunu düşündüğün şeyi yapma diyorum. olayın gidisatını görecek kapasitede birsisin, madem yanlış olduğunu düşünüyosun en başta modlara kim varsa at mesajı gerekeni yapsınlar. farklı görüşte yorumlarda bulunuyorsun sonra bölünecez diyosun. yapma abi yorum millet kırsın kafasını tartışsın içini döksün gelsin kilit olsun bitsin.
yukarıda rekor kırılcak diye almayın okadar taraftarı içeriye demişler. spor haberlerini izliyorumda şimdi ; bizimkiler şaşırmış kendilerini rekor kırcaz sesimizi çıkartcaz diye maç öncesinde bilmem kaçtane kapı kiilidi ve kapı kırıp içeri giriyoruz her maçtada yapıyoz bunu ;) fenayız hani şekiliz ya ;) (sahaya atlayan tipleri kess )
BIRAKIN BU İŞLERİ KÖRMÜSÜNÜZ YA
melo adamın dibi mi fb de emre neyse melo da odur yok daha yeni o pozisyonda hiç bi şey yok diyodunuz şimdi keşke daha sert girseymişmiş ondan sonra da avrupada gs ye destek beklersiniz ben bu zamana kadar gs nin maçlarını bjk maçı seyredermiş gibi seyretdim şu melo gs den gidene kadar gsyi hiç bi şekilde desteklemem rasim ozan denen adam bile dedi 1453 ü ak gençler kurdu diye daha neyi tartışyoruz ki ?
Anlamadığım 1453 bu kadar kalabalık mıydı statta ? Sahaya inenlerin hepsi 1453 olamaz aralarında çarşıda vardır muhtemelen peki olay 1453 ün provakasyonu ise o olaya karışan diğer bjk li çarşı grubu neden oradaydı ? Umarım çarşıya zarar gelmez ve olayı çarşının üzerine yıkmak isteyenler gerekli cezayı alırlar olayda farklı bir iş var çünkü çarşı maç kaybedip , oyuncuya sinirlenip de sahaya inecek bir grup değil bunu herkes biliyor
melo itini savunan var hala vay anasını
6 1 de sahaya inmediniz mi :)
Galatasaraylı taraftar Ronaldo'ya saldırdı! haberi | Haber Aktüel - Son Sürat Haber, haber, haberler
r madrid adamlar oyun oynadı yendi ne hakem hatası ne bişey bjk bugun ikinci yarıda iğrenç oynadı kabul ediyorum ki 2nci golde burak eliyle indirdi topu resmen ?
biride bnden alıntı yapsın yahu :D demin yazdııma bi yorum yapsın herkez başka bişi yazıo :D
ne demek.
ama hala cevap bekliyorum meloya adamın dibi diyenden.
yan soyun odasında üzülen bir trabzonspor var diye sevinmelerini minimum tutan oğuz çetin ve aykut kocaman gibi topçular ( İNSANLAR ) varken , (ki bu davranışları yüzünden ali şen 2sini bir takımdan kovdu)
melo nasıl adamın dibi oluyor ?
size göre adamın dibi tabiri meloyamı oturur ?
Adam hayatında bir sürü maç izlemiş ama seyirci olmaktan öteye gidememiş, gelmiş taraftarlik hakkında yorum yapıyor . Ne güzel İstanbul be
sanki öbür maçda desibel rekoru kırdığımızda bütün tinercileri almıştık ya stada bizim taraftarımızın öyle şeylere ihtiyacı yoktur merak etmeyin
dimii işte aynen ollay bu
siz geyik yapmadınız mı ? yaptık
e sizde yaptınız ? evet
işte bu yüzden biz anca rakip oluruz, düşman oluruz futbolda kardeşlikmiş , yok ezeli rakip edebi dost bilmemne hikaye bunlar bizim ülkemizdeki kafa yapıları ile
10 parmağın 10 birden aynı olmasa bile işte o ayrı olanlar ülkedeki futbol dostluğunu bu şekle getirmeye yettide arttı bile
ondan ötürü kimse birbirinden destek beklemesin , dalga geçsin alay etsin bizim ülkemize bu yakışır