User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: civic 1,6 ies yardım

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

civic 1,6 ies yardım

arkadaşlar araştırdım ama daha önce bu tarz yapan biri çıkmamış sanırım bulamadım... 1.6 ies aracım var ona düz boru çekeceğim çok abartı bir ses istemiyorum sadece cızırtılı ses istiyorum... 51'lik düz boru çekip sona orjinal susturucuyu taksam nasıl bir ses alırım? aracın herseyi orjinal şuan kat fln duruyor sadece son susturucu spor bi son susturucu var... ben cızırtılı bir ses istiyorum bunun için ne yapmam gerek? bir arkadaşımda vardı 1.6 ies sadece düz boru takıp güzel bir ses almıştı yeterlimidir sadece düz boru? deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düz boru - oem son : dedıgıne yakın bı ses verır daha dogrusu eskı kasa toyota corollaların egzos seslerı vardır kendıne has onun az daha sesli olanı .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düz boru - oem son : dedıgıne yakın bı ses verır daha dogrusu eskı kasa toyota corollaların egzos seslerı vardır kendıne has onun az daha sesli olanı .
    istediğim o tarz bi ses hafif cızırtılı
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki düz boru fiyatları hakkında bilgisi olan varmı ankadarada ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediginiz gibi düz boru çekip sonda da orjinal susturucu olursa cızırdarsınız
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

BİLAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 ay once bende senın duşunceyle hareket ettım .bendede 51 vardı ve orjınal eksozu .hıc bı ses yoktu.
    şimdı ss magnum honda ıcın olanını buldum takrım alt devırde hafıf cızıltı ust devırde cok tatlı bı ses mukemmel oldu ...sana tavsıyem ss magnum bakman yeterlı olacak eyer sadece ses ıse sorunun .ama headers varsa 51 lık bı duz sonra ss magnum guzel bı performans oluyo arac cok guzel uzuyor ve rahatlıyor

2 el ss magnum bulursan 250 tl boru ve montajda bı okadar tutar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BİLAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 ay once bende senın duşunceyle hareket ettım .bendede 51 vardı ve orjınal eksozu .hıc bı ses yoktu.
    şimdı ss magnum honda ıcın olanını buldum takrım alt devırde hafıf cızıltı ust devırde cok tatlı bı ses mukemmel oldu ...sana tavsıyem ss magnum bakman yeterlı olacak eyer sadece ses ıse sorunun .ama headers varsa 51 lık bı duz sonra ss magnum guzel bı performans oluyo arac cok guzel uzuyor ve rahatlıyor

2 el ss magnum bulursan 250 tl boru ve montajda bı okadar tutar.
    sadece az bir cızırtı istiyorum bigtube var ztn yeterince ses yapio benim ufaklık varda korkuyor biraz sesten şimdilik düz boru ve oem yeterli olacak sanırım fiyat okdr tutarmı 250 tl?

esmerhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    headrs +kat ıptalı + 48 lık veya 51 lık ara boru +orta kendı susturucuyla tam ıstedıgın gıbı bı ses alırsın baskent sanayıde çopur egzos var bu ısde ıyıdır yardımcı olucaktır sıze

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı esmerhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    headrs +kat ıptalı + 48 lık veya 51 lık ara boru +orta kendı susturucuyla tam ıstedıgın gıbı bı ses alırsın baskent sanayıde çopur egzos var bu ısde ıyıdır yardımcı olucaktır sıze
    o kdr masraf edemem sadece düz boruyl ahalletmem lazım hedıra fln giremem hedır ztn 1dünya para bide montaj fln derken 400-500e patlar bana

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orta susturucu takarsanız cızırtı elde edemezsiniz, cızırtı dediğiniz şey egzoz borusunun titreşimi zaten. O yüzden 51'lik düz boru yeter size. Ultra bir şey istemiyorsanız 100 liraya gelir yaklaşık.
    Ama benim görüşüm, oem egzozdan istediğiniz sesi tam alamazsınız. Freeflow bir egzoz gerek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orta susturucu takarsanız cızırtı elde edemezsiniz, cızırtı dediğiniz şey egzoz borusunun titreşimi zaten. O yüzden 51'lik düz boru yeter size. Ultra bir şey istemiyorsanız 100 liraya gelir yaklaşık.
    Ama benim görüşüm, oem egzozdan istediğiniz sesi tam alamazsınız. Freeflow bir egzoz gerek.
    normalde spor bir son suturucu var çıkışı 100mm'lik o takılı olsa cızırdarmı?

esmerhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadas hafıf bır cızırtı ıstıyor sadece duz boruyla ses cok fazla olur. ben aynı speclerı kullanıyorum gayet guzel
    ust devırlerde cızırtılı hos bı ses verıyor basmayınca gaza ses yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşta vardı oda 1.6 ies kullanıyordu sadece düz boru vardı diğer yerler orjinaldi ses çok cızırtılıydı çok güzeldi aynısı olur sanırım o kdr yeterli bana

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapan biri çıkmamışmı dediğiniz gibi düzboru oem son la kullanan bi sürü kişi var bende eski aracımda öyle kullanıyordum dediğiniz gibi cızırtılı bi ses veriyodu dip gaz da , sabit hızda giderken hiç ses çıkarmıyodu. düzboru için çopur egzoza gidebilirsiniz başkent sanayide uyguna yapar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapan biri çıkmamışmı dediğiniz gibi düzboru oem son la kullanan bi sürü kişi var bende eski aracımda öyle kullanıyordum dediğiniz gibi cızırtılı bi ses veriyodu dip gaz da , sabit hızda giderken hiç ses çıkarmıyodu. düzboru için çopur egzoza gidebilirsiniz başkent sanayide uyguna yapar
    yapan derken tabiki vardırda burda yazan anlamında dedim eksik kalmış cümlem biraz oem egzozla takilim olmassa ses tatmin etmesse o zmn headers olayına girecem maddi sıkıntılarımı aşınca

Burak-Akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istediğiniz ses yakın olarak oem susturucu verebilir. Ben headers, düz boru, hks hi-power yapmıştım ses çok abartılı oldu bende slincer yaptırdım ve tam istediğiniz sesi almıştım
    Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sen 51 lik düz boruyu çek sonda orjinali dursun hem polisle ugraşmazsın hemde güzel bi ses cıkar katalitigide sök cızırtısı az gelirse son susturucunun içini boşalttır s2000 gibi zırıldasın :=)
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cerkez_kral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sen 51 lik düz boruyu çek sonda orjinali dursun hem polisle ugraşmazsın hemde güzel bi ses cıkar katalitigide sök cızırtısı az gelirse son susturucunun içini boşalttır s2000 gibi zırıldasın :=)
    tam istediğim bu işte evet

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım 1.6 ıesımde komple 51 duz boru sondada 51 otto vardı tam senın dıledıgın ses vardı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)