...............................
Pek bir donanımı yoktur kılima,hava yastığı,bazılarında sunrof falan vardır bunun dışında pek donanım beklemeyin 16 bin tl yede pek temiz 106 alıcağınızı sanmam çünkü piyasası son yılarda baya arttı iyi yoltutar ve çok seri hızlanır güvenlik konusundada pek güvenli sayılmazlar ama yinede bende yeri ayrı olan bir araç![]()
106 gti ve aile... hiç birarada aklıma gelmemişti4 kapı bir araca yönelmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Bir kaç tane araç düşürdüm o şekil ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum, benim tek korkum aracı aldıktan sonra başımıza çok büyük problem çıkarması. araç kendimin olsa çıkarsın, sorun yok ama baba ile binileceği için korku ve endişelerim vaar.. Gerçekten yeri çok ayrı bir araç
Önümüzdeki bir kaç sene bana araba almayacakları için böyle bir çözüm yoluna başvurdum.2 kişiyiz bence normal. eğer güzel bir Pug rast gelmez ise bakıcaz elbette. Şuan önceliğimiz 106 GTI
Yoltutusu çok güzeldir mantıklı kullanımda 30 krş civarı yakar stok 106 motoru çok sağlamdır kıramassın 16 bin liraya güzel bir araştırmayla temiz bî 106 alabirsin çok keyifli bir araştır 2 vites dişlisi bozar nadir bi şekilde al derim her gencin binmesi gereken bi araç aynı özelliklere sahip Saxo VTS 'de alabirsin
Ufak tefek sorunlar cikardikca babanin hay aldircagin arabanin dingilini benzeri seyler soylemesi zamanla rahatsiz etmeye baslar bence.. Ustelik babanda kullanicaksa bence baska bi arabaya yonel yazik kac yasinda adam 2 buklum oturmasin icinde :-)
Evet işte çok iyi ifade ettiniz. Tek korkum bu tarz kelimeler o bu tarz konuştukça hevesim kırılacak benim ve yaptığım hiç birşey'den zevk alamıcam. Ufak tefek sorunlar her araba çıkarır ama ? Honda bile Ufak tefek sorunlar çıkarıyordu. 2 büklüm oturma konusuna gelince ilk arabamız broadway'di. Yani pek sorun yasacagını düşünmüyorum açıkçası.
Frenlerinin iyi olmadığını araştırmalarımdan öğrenmiştim. Ama xs' lerde bile yetersiz kalıyorsa GTI ' lara gerçekten takviye yapılması gerekiyor o halde. Ayrıca Görüştüğüm bir araba var şuan filtre egsoz dışında stock ve 2 parça boyalı . 15 Bin Tl istiyor ama araç başında pazarlık var.
ah şu 106 yokmu binmeden anlayamazsınız aldığınızda iyiki almışım dedirtir ama hastalıklı olanlarıda arabadan soğutur 1-2 parça değişenli ama motor kondisyonu düzgün bulursanız mutlu eder
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
35 TR 402 var şuan ilgilendiğim aracın geçmişinde büyük bir kazası yok diye öğrendim. değişeni yok ve 2 parça boyası var. Biraz bakım ile toparlanır diye düşünüyorum açıkçası. Hakkında bilgimde yok aracın. Umarım ALLAH Nasip ederde sorunsuz sıkıntısız bir arabaya denk gelirim. Başlamadan arabalardan soğumam. Siz 106 kullanıcısı olarak aracınız genel çıkardığı sorun vb. neler ? 106 Alınırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir acaba ?
Genel bi araba alırken nası alıyosanız bunuda öyle inceleyin direksiyon kutusu torsiyon yürüyen aksamda pahalı olan şeyler ön takımı ucuzdur motora bakarken kranktan filtresinden yağ kusuyosa uzak durun onun dışında dediğim gibi motor kondisyonu sağlam bakımlı araç oldumu sizi üzmez
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
kardeşim ailende kullanacak madem bu arabaya bakma hiç
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Expertiz ile aldık bu zamana kadar aldığımız araçları. Yine en yakın peugeot servisine götürücez elbette. Aklıma takılan bir soru aracın km'sinin geri çekildiği iddia ediliyor. Araç 2 sene önce 117 binde km'de alınmış şuan 118 bin km'de. Expertiz raporlarında bu çıkar mı acaba ?
ROL 106 Biz çok fazla hızlı gelir ya.Stock birşeyler arıyorum.
Hangi araba? Anlamadım.
madem babanda binecek dizel bi araba al rahat rahat binin..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)