User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: ögrenciye german style yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8000'e alıcağın Mk2'den pek hayır geliceğini sanmıyorum çok düşeş denk gelmediği sürece..Ben kendim Mk2 1.3 kullanıcısıyım..Arabam gitmiyo evet ama benim amacım görsellik..Bende senin gibiydim ehliyetimi aldığımda altımda 205 Gti vardı uçup kaçıyodu..Ee nereye kadar uçup kaçıcaksın ? Al eli ayağı düzgün bakımlı bi Mk2 koy benzinini dolaş..Temiz olduktan sonra benzinden başka hiç bi masraf yapmazsın..

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı WeLeT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8000'e alıcağın Mk2'den pek hayır geliceğini sanmıyorum çok düşeş denk gelmediği sürece..Ben kendim Mk2 1.3 kullanıcısıyım..Arabam gitmiyo evet ama benim amacım görsellik..Bende senin gibiydim ehliyetimi aldığımda altımda 205 Gti vardı uçup kaçıyodu..Ee nereye kadar uçup kaçıcaksın ? Al eli ayağı düzgün bakımlı bi Mk2 koy benzinini dolaş..Temiz olduktan sonra benzinden başka hiç bi masraf yapmazsın..
    dilimden anlayan biri sonunda

8000 sadece suanlık araba için ayarlaya bilecegim para emek harcamak istiyorum yani

abi nasıl söylim ben farklı olsun istiyorum yani herkezde olan degil bana özel bişy MK II tutku bnm için Golf mk XX bile cıksa mk II başka abi

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eli ayağı düzgün mk2, bahsigeçen bütçeye bulursan al. Sık değişmesi gereken bakım parçaları çok pahalı değildir. Hiçbirşey benzin kadar pahalı değil zaten.

Dizel olursa hesap makinası, benzinli ufak makina gez dolaş hatırası, GTi olursa dert kapısı olur.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum bende 3 buçuk senedir mk3 golf kullanıyorum forumlardan filan az buçuk fikir sahibiyim
    Sana tavsiyem 8 e alıcağın mk 2 seni yıpratabilir bence 6 7 gibi bi paraya mototru sıfırlanmış lpgli bi mk1 alman yavaş yavaş kafana göre sağını solunu toplarsın kasası düzgünse replike bbs rs jant biraz basarsın karartılmış far stop yaparsın araba öyle aman aman uçup kaçmaz ama insanlar şöylede bi bakar
    Everyday I ** çapuling...

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Safak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eli ayağı düzgün mk2, bahsigeçen bütçeye bulursan al. Sık değişmesi gereken bakım parçaları çok pahalı değildir. Hiçbirşey benzin kadar pahalı değil zaten.

Dizel olursa hesap makinası, benzinli ufak makina gez dolaş hatırası, GTi olursa dert kapısı olur.
    gti de ne sorunlar var lpg düşünüyordum ama

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum bende 3 buçuk senedir mk3 golf kullanıyorum forumlardan filan az buçuk fikir sahibiyim
    Sana tavsiyem 8 e alıcağın mk 2 seni yıpratabilir bence 6 7 gibi bi paraya mototru sıfırlanmış lpgli bi mk1 alman yavaş yavaş kafana göre sağını solunu toplarsın kasası düzgünse replike bbs rs jant biraz basarsın karartılmış far stop yaparsın araba öyle aman aman uçup kaçmaz ama insanlar şöylede bi bakar
    ya ben mk I buldum ama mk II daha iyi mk I alıp satıp mk II almaktansa mk II almayı daha iyi bi yol olarak düşünüyorum almanyada cok güzel işliyorlar makineleri o tarz bişyler istiyorum yani al sat yapmak istemiyorum

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim şahin doğan falan bak en iyisi. Bi anda 300 tl 500 tl masraf çıkar canın sıkılır. Kolay değil eski araç sahibi olmak. Karb. araba zaten yakıtı da fazla. Gerek yok macera arama kendine. Al bi şahin doğan yap istediğin gibi yavaş yavaş gez.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı f.v.güngör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben mk I buldum ama mk II daha iyi mk I alıp satıp mk II almaktansa mk II almayı daha iyi bi yol olarak düşünüyorum almanyada cok güzel işliyorlar makineleri o tarz bişyler istiyorum yani al sat yapmak istemiyorum
    Gerçekten hevesini takdir ediyorum bu german aşkını
    Ama o bütçe seni mk 2 de üzebilir başka bi niyetim yok yanlış anlama
    Bide burası türkiye almanyadaki imkanların burda yüzde onu yoktur bi abs valfi bulana kadar canım çıktı
    Everyday I ** çapuling...

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gti de ne sorunlar var lpg düşünüyordum ama
    İşte sorunlar burada başlar, "emeklemeden koşmaya çalışmak..."

Araştırın ve okuyun sevdiğiniz araçlar ile ilgili bilgileri, forumda mk2 üzerine 16v serisi üzerinde çok yazdık çizdik zamanında. Aratın

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim şahin doğan falan bak en iyisi. Bi anda 300 tl 500 tl masraf çıkar canın sıkılır. Kolay değil eski araç sahibi olmak. Karb. araba zaten yakıtı da fazla. Gerek yok macera arama kendine. Al bi şahin doğan yap istediğin gibi yavaş yavaş gez.
    abi o araçlar artık bana cok apaçi geliyor tarzım degil yani

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten hevesini takdir ediyorum bu german aşkını
    Ama o bütçe seni mk 2 de üzebilir başka bi niyetim yok yanlış anlama
    Bide burası türkiye almanyadaki imkanların burda yüzde onu yoktur bi abs valfi bulana kadar canım çıktı
    parça olayıda var dimi ama olsun almacılara getirtiriz olmazmı

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Safak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte sorunlar burada başlar, "emeklemeden koşmaya çalışmak..."

Araştırın ve okuyun sevdiğiniz araçlar ile ilgili bilgileri, forumda mk2 üzerine 16v serisi üzerinde çok yazdık çizdik zamanında. Aratın
    arastıracam teşekkür ederim ilginiz için

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    heves kırmak içinmi varsınız ?
    açık sözlüyüm diyelim biz buna.Heves kırmak olarak algılamayalım,yarın öbürgün ' işlerin rast gitsin kötü bir düşüncem yok ama ' rast gitmedğinde umarım beni hatırlarsın.
    - K -

________
    Dr.Ecu

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açık sözlüyüm diyelim biz buna.Heves kırmak olarak algılamayalım,yarın öbürgün ' işlerin rast gitsin kötü bir düşüncem yok ama ' rast gitmedğinde umarım beni hatırlarsın.
    almanlar yapa biliyorsa biz yaparız

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahin doğan bak bencede. Satması kolay parçası ucuz motorunu 500 liraya toplarsın temizi bulunur 8-9 bin liraya. Hatta al kelepir 500-1000 kar ile satmaya çalış 12-15 bin koy cebine mk3 alırsın dizel

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahin doğan bak bencede. Satması kolay parçası ucuz motorunu 500 liraya toplarsın temizi bulunur 8-9 bin liraya. Hatta al kelepir 500-1000 kar ile satmaya çalış 12-15 bin koy cebine mk3 alırsın dizel
    ben derdimi anlatamıyorum galiba sahin dogan mk 3 falan istemiyorum olursa allahin iznile mk 1 mk 2 parçası ucuz motoru ucuz konusu dgl yani

apaçi sahinçilerden dglim yanlış anlamayın sahinçilere apacı demiyorum ama tarzım olan arabalar dgl

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 Liraya Şahin alacağıma e30 alırım diyenler yüzünden piyasada temiz e30 kalmadı şu an. Zevk işi para işidir. alırım yavaş yavaş toparlarım dersin sonra hevesin kaçar. Sabırlı ol, acele ederek tutkunu olduğun araca saygını yok etme...

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben derdimi anlatamıyorum galiba sahin dogan mk 3 falan istemiyorum olursa allahin iznile mk 1 mk 2 parçası ucuz motoru ucuz konusu dgl yani

apaçi sahinçilerden dglim yanlış anlamayın sahinçilere apacı demiyorum ama tarzım olan arabalar dgl
    kardeşim ben senin derdini anlıyorum bende sana akıl veriyorum diyorum ki o paraya uğraşma sen kafandaki fikre odaklandıysan buraya neden konu açıyosun ben derdimi anlatamıyorum galiba falan filan ne alırsan al kardeşim kolay gelsin sana.

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı JaSoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8 Liraya Şahin alacağıma e30 alırım diyenler yüzünden piyasada temiz e30 kalmadı şu an. Zevk işi para işidir. alırım yavaş yavaş toparlarım dersin sonra hevesin kaçar. Sabırlı ol, acele ederek tutkunu olduğun araca saygını yok etme...
    ya kusura bakmayın genciz ama hevesimin kacacagını düsünmüyorum cok tesekkür ederim yorumunuz için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)