Buyrun benim :D
Printable View
Neverwet, farınıza uygulayın önünüzü göremeyin :D :D
Rust-Oleum NeverWet -- An AWDgarage First Look - YouTube
Multi surface'miş, ayakkabıya, kıyafete, janta, fara uygula hepsinin rengi değişsin ama su tutmasın, kir tutmasın, oldu gözlerim doldu.
Kanka en geçerlisini bana pm atıver :)
Bir sürü marka var. Fiyat performans olarak aquartz ve ccoat japon nano ürünleri gayet iyi.Ben aquartz nanoyu 300 ml yakın uyguladım 2 yıl olacak hala performansı yerinde. Ara konuşalım :)
Kumaşa uygulamak için hangi ürünü önerirsiniz ?
Bildiğimiz kıyafete uygulamayı düşünüyorum :D
Yalnız uygulama yapacağım ürünler arasında polo tarzı tişörtlerde olacak yani tamamen yüzeyi düz değil o açıdan söyledim.
303 Fabric Guard ile Starbrıte diye bir ürün arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz ?
High Tech Kumaş Koruyucu
PTEF
Aquartz tarzı nano ürünler gerçekten normal wax tarzı ürünlerden çok çok farklı.Her sene uğraşmak yerine farklı zamanlarda uygulayıp geçtim :D Pahalıya gelmiş olabilir ama kirin tutunmaması, su itme özelliği, temizlik kolaylığı paranın hakkını veriyor.Yüzeyde harelenme olsa bile vernik değil kürleşen tabaka üstünde oluşuyor. Ben uygulama yaptıktan bir ay sonra aracın içini sprey ile boyarken uçuşan boya tozlarını fark ettiğim de herşey bitti aquartz çöpe gitti dedim.Sadece ıslak bez ile sildiğimde araç yüzeyine yapışan tozlar beze geçti.Bunun gibi birçok özelliğinde dolayı nano ürünler vazgeçilmezim oldu. Seneye ccoat japon nanoyu uygulayacağım.Japonlar bir ürününde % 90 etken madde olduğunu söylüyorlar bakalım gene hızımı alamassam 100 - 150 uygularım :D
Pronto alın metal yüzeyler icin olanı 5 10 lira birşey haftada 1 güneş etrafinda sıkın bekleyın 5 10 dk bezle silin üflüyerek toz un gittigini göreceksin askerken arabayı hızlı temizlemek icin yapardım 4 5 yıkamada etkisi geciyor ama uygulama yaparken güneşte yapin ve araba kesinlikle boya vs atması olmamakta :)
%90 Quartz malzeme oldugu soyleniyor dogrudur. Fakat hersey o Quartz malzemeler degildir. Piyasada Quartz urunlerin belli 3-5 tane ureticisi ve formulu vardir, neredeyse hepsi aynidir. Ccoat u zan altinda birakmak istemem fakat bir ihtimal onlar da uretici ise baskasina da uretiyorlardir. Bizim malzemeleri de deneyin ; ) Bizde istersen 500ml sur fark etmiyor 50ml ile ayni etki :) Proffessional disinda tabi, o da silica iceriyor..
Bu ürünlerin etki süreleri nekadar mesala ayakkabıya sıktık ne zaman etkisi geçer
Çbs pasta cila candır. :)))
Nano işini inşaat sektöründe kullanıp yaygınlaşırsa güzel paralar kazanılır ama çok yeni bir olay değil ilk deneyende siz değilsiniz bunları bilerek girişmek lazım.
never wet in en büyük dezavantajı beyazlatıyor aga.. kendi aracımda nasiol zr53 kullanıyorum memnunum ama tani sizin proje için nasıl olur bilemem