ben gitmesine üzüldüm.
Printable View
ben gitmesine üzüldüm.
sezon başladıktan sezon teknik adam değişmesi pek iyi olmuyor genelde..bu demirören Türk futbolunu iyice duman ediyor
beter olsun.
futbolcuykende 5 para etmezdi.
teknik direktörkende.
Bu konu çipetpet olur beyler hayırlı olsun.Gene kin kusmalar başladı..
bence haketmedi bunu
aysal kendı ıpını kendı cektı adnan ozturk hadı neyse ama alı durust abdurrahım albayrak gıbı ısımler gonullerde taht kurmustu uzerıne bıde terımı gondermek kendı ıpını cekmektır. bu camıa sıyaset ve turlu temaslarla bıtmesı ımkansız gorulen stad ve cesıtlı yapılanmaları organıze eden adnan polatı ındırdı aysalın ındırılmesıde ınan kıracın bır lafına kalmıs...
ısteyen ıstedıgı kadar begenmesın terımı (ozellıkle fenerlı arkadaslar) terımın adamlıgı antep olayları sonrası koydugu tepkıyle cumle aleme kapak olmustur...
NOT:suan batmanda dagda bayırda gorev alan bır devlet calısanıyım ve anladımkı Galatasaray ile Terim sevgısı o kadar buyukkı ıcımızde arkadasla yemekte donduk kaldık agzımızı bıcak acmadı haberı aldıgımızdan berı
Terimi sevmeye bilirsin, yaptiklari hosuna gitmiyorda olabilir. Ama senin ona serefsiz deme hakkini dogurmaz.
düzelttim 5 para etmez yaptım.
artık nereye cekerseniz..
Bu kadar köklü bir spor klubü ve eğitim yuvasına yakışmayan bi adamdı.
iyi oldu.
(özet geçtim)
Başkanın kendi ipini falan çektiği yok, 2 yıl daha sözleşme teklif edilmiş, isteseydi kabul ederdi Terim.
Ünal başkan gibi ön görüsü, uluslar arası ilişkileri iyi, risk almayı seven bir yöneticimiz olduğu için şanslıyız, umarım taraftar baskısı yönetimi istifaya zorlamaz, aksi taktirde sonuç Galatasaray için hiç iç açıcı olmayacaktır.
Şahıslar gelip geçici, Galatasaray baki ..
utanç verici bi galatasaraylıolarak utandım. Lucescudan sonra terimede aynı iş yapıldı. Adam bastıra bawtıra soledi galatasaray beni göndermedikce ben biyere gitmiyorm aslolan galatasaraydır diye . Yazıklar olsun... Morinho bile gelse hiçgözümde yok. Yapılan yanlış.
Bir Fenerbahçeli olarak dışardan gördüğüm şudur; Ünal aysal denilen belçikadan hangi amaçlarla geldiği belli olan kişi,Fatih hocanın karizması altında ezilmiştir,dünyaca ünlü starlarıda takıma katması birşey farkettirmemiş,ismi spor camiasında ve medyasında Fatih hocanın altında kalmıştır.Ama bu şahsın önünün açılmasının başka sebebleri var...
bu ülkede başarılı olanların sonu aynı
Asıl olan tabiki Galatasaray'dır ancak çok yanlış bir karar olmuş
2 yıl önce nerden geldiğimizi unutmuş bizim yönetim
Bu sene GS bitti desenize. Üzüldüm...
Haberleri lutfen techturkeye de paylasmayalim..
sanirim 47 kere soyledik bunu