yoğun bakım bile yaşanmadı kan kaybı nerde kanı toprak emdi :D adam hacer flash bellekle mi yükledi :D
Printable View
aksiyon var ama dizi müzikleri o yavaşlamalar falan çok bayıyo adamı yaa
iyi iyi daha 1. 2.bölüm bu ya oturur herşey bence çok daha iyi olur
senorya fena deyil ama çok esinlenme var :) mafya babası, baba filminden cıkmış gibi konusma tarzı falan avukat kız baba filminin avukatı gibi (ailenin oğlu avukatı orada) birde özensiz çekim 10 sene önce ıphone varmıydı baktım yokdu mesela çoğaltılabilir .
Ben beğendim diziyi. Sürükleyici :)
yarısından itibaren izledim gayet sürükleyici ve güzeldi , posta koymaya devam :)
Bence kurtlar vadisini sallar bu dizi önümüzdeki bölümlerde.
kurtlarla beraber zirve de giderler gibime geliyor , reytingde acun la kafa kafaya gitmişler zirveye oturur bir iki bölüm sonra bence .
Kurtlar Vadisinin veliahtı bu dizi, yakında polatı yanına alır :p şaka bi yana cidden cok iyi ve cok sağlam geliyor, kadro mükemmel, senaryo güzel,iş yapar :D
Güzel de adamı hem vurup hem gömdüler yine de yaşıyor. Hadi vurulmayı kan kaybını anladıkta toprak altında nefes nasıl aldı bu adam?
şuanda reklamda ama senaryo fazla tutmayacak gibi geldi bana cok mantıksız sahneler oldu
Bugün ilk kez izliyorum hoşuma gitti
bugün de gayet güzel, memati reiz herzamanki gibi iilginç bi şekilde silah doldurdu :D ece cenabet gitti iyi de oldu güzel de oldu :D
Suskunlar havasında geldi bana
Ben diziyi beğendim ama açıklar var tabii
6. Bölümü nerden izleyebiliriz ? atv nin sitesine yüklenmemiş henüz.
Güzel memleketimde çekiliyor. Divriği için bir şans olsun artık.