User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İzmir veya Konak Belediyesi evimizi mahvetti!!!

TLG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İzmir veya Konak Belediyesi evimizi mahvetti!!!

Merhaba forum sakinleri,

18 Temmuz da evimin önünde yaşanan çöp kamyonu kazası ile 2 işçi hayatını kaybetti. Sebebi ise; dik yokuş üzerinde ard arda yapılan kasislerdi. Son 5-6 senedir bu kasisler yüzünden defalarca kaza oldu. ve belediye; 2 kişinin ölmesini bekledi!!!

Derken 12-13 Ağustos gibi yokuşta yol çalışması başlatıldı. Evimin önündeki kaldırım vs hepsi söküldü vs.... 17 Ağustos 2013 Cumartesi günü yaşanan aşırı yağışlı yağmur ile evimin salonuna, camlardan giren sel suyu baskını oldu. Allahtan evdeydim, camın önüne set germeye vs çalıştım. Bir şekilde girecek suyu azalttım.

Annem ile evi temizlerken, komşular seslendi. Şirket arabası sel suyu ve evin önündeki toprak ve taşların etkisi ile yokuşun yarısına kadar uçmuş.

Şirket arabasının halini, yokuşun bulunduğu yerdeki çocuğun biri çekmiş, olay sonrası bana gönderdi. Linkler aşağıdadır.
    Link: https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
    link2: https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater

Sonrasında kazı çalışması ile boruyu patlattılar ve evimizin duvarından su sızdı. Laminent parkeler vs mahvoldu.

Şimdi sormak istediğim; Sel olduğu gün itfaiye'ye tutanak tutturduk. Polise de tutturmamız gerekiyormuş. Boru patladığı zaman ise polise tutanak tutturduk. İkisi de elimde duruyor. Muhtar tarafından hep yanlış yönlendirildik. Kaymakamlığa gittik, ayni ve nakdi yardım vs şubesine başvurmak gerekiyor dediler başvurduk.
    Evet aradan 1 ay geçti olan birşey yok!!!!

Evin önü kazılması ve gerekli izelasyonun yaptırılması için muhtar fen işlerine başvurdum gelecekler diyor. Her gün yokuşu farklı taşeron firma kazıyor ve herkes ayrı birşey söylüyor.

Belediyeden nereye başvurabilirim? Belediyede tanıdığı yada bana yardım olabilecek birisi varmı? Yoğun çalışıyorum. Evde annem ve ben oturuyoruz. Bu yüzden çok zaman ayırıp birşeyler yapamıyorum.

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim,

Allah düşmanıma bile yaşatmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun sizin adınıza üzüldüm umarım maddi hasarınızın karşılığını alırsınız

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belediyeyi, kaymakamlığı, muhtarlığı, hepsini unut. İŞİNİN EHLİ ve agresif bir avukat bul, konu ile ilgili bütün belge, döküman ve dijital kanıtı(videolar) kendisine, konu ile alakalı bir vekalet ile ver. Belki 3 gün belki 5 ay belki 4 sene sürer ama eninde sonunda kazanırsın. Böyle kapı kapı dolaşarak bu iş-bilmez, beceriksizler ile hiçbir şekilde mağduriyetini gideremezsin...
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

35AR5226 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    halil rıfattada günde 3 5 lağım patlıyo bıktık artık ama ilgilenen yok abi yapcak bişi yok senin yokuştaki 5 . kaza bu zaten 4 ü çöp kamyonu 1 i de fırıncıydı
    1.5 dci AR Kangoo ..DSG Burak..

Facebook; Burak İrem canoğlu

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belediyeyi, kaymakamlığı, muhtarlığı, hepsini unut. İŞİNİN EHLİ ve agresif bir avukat bul, konu ile ilgili bütün belge, döküman ve dijital kanıtı(videolar) kendisine, konu ile alakalı bir vekalet ile ver. Belki 3 gün belki 5 ay belki 4 sene sürer ama eninde sonunda kazanırsın. Böyle kapı kapı dolaşarak bu iş-bilmez, beceriksizler ile hiçbir şekilde mağduriyetini gideremezsin...
    Kesinlikle doğru demiş bu yolu izleyin en iyisi

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam senin iş belediyelikten çıkmış, hangi belediyeye bağlı iseniz acilen uğradığınız zararlardan dolayı dava açın. (Kaldırımı söken ve boruları patlatan belediye çalışanları değil mi?)
    men dakka dukka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun sizin adınıza üzüldüm umarım maddi hasarınızın karşılığını alırsınız
    teşekkürler.. Umarım..

hocam haklısın ama... işin ehli ve agrasif avukatı nasıl bulacağım? Konu ile ilgili ilk kez başıma gelen bir durum... Ciddi anlamda çıkmaza girdim.. Birde evimin önünü kazdırıp pencere kısmı daha yukarıda olmasını istiyorum... Bir amacımda bu...

Alıntı 35AR5226 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    halil rıfattada günde 3 5 lağım patlıyo bıktık artık ama ilgilenen yok abi yapcak bişi yok senin yokuştaki 5 . kaza bu zaten 4 ü çöp kamyonu 1 i de fırıncıydı
    1991'den beri, kaçıncı kaza ben hiç hatırlamıyorum. Saydığın son 2 3 senede olanlar sanırım...

Alıntı Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam senin iş belediyelikten çıkmış, hangi belediyeye bağlı iseniz acilen uğradığınız zararlardan dolayı dava açın. (Kaldırımı söken ve boruları patlatan belediye çalışanları değil mi?)
    Taşeron işçiler kazdı. Taşeron firma yapıyor yolu...

Dava vs konusu çok uzar diye duyumlar alıyoruz. Amacımız Konak Belediye yetkilisini vs buraya getirip evin camının önünü vs yaptırılmasını sağlamak!! Maddi kısmını geçtim artık manevi olarak bitirdi bizi!!

35AR5226 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi koskoca hail rıfatın halini görüyon kimse ilgilenmio kaçkere şikayet ettik 4 senede direksion kutusumu değişir sıfır bi aracınya ? ama bazı kesimler nedense her sene sökülüp sökülüp cokta güzel yapılıyo anlayamıyorum fazla zengin değiliz diye galiba maduriyetlerimiz . dediğin gibi benim dediklerim kısa sürede olanlar sen yokuşa koyuyodun aracı farkındayım bayadır koymuyodun zaten aracı
    1.5 dci AR Kangoo ..DSG Burak..

Facebook; Burak İrem canoğlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35AR5226 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi koskoca hail rıfatın halini görüyon kimse ilgilenmio kaçkere şikayet ettik 4 senede direksion kutusumu değişir sıfır bi aracınya ? ama bazı kesimler nedense her sene sökülüp sökülüp cokta güzel yapılıyo anlayamıyorum fazla zengin değiliz diye galiba maduriyetlerimiz . dediğin gibi benim dediklerim kısa sürede olanlar sen yokuşa koyuyodun aracı farkındayım bayadır koymuyodun zaten aracı
    biliyorum kardeşim... benim hondayla o yolda gittimmi gerim gerim geriliyom... 5km hızla gidiyom... honda 95'in orda.. brandalı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık bu belediye doyurdu insanları, izmir koca bir şantiye halini aldı. heryerde uçsuz bucaksız trafik, heryer kazı çalışması heryerin asfaltını kafalarına göre yenilediklerini sanıyorlar trafiğe aldırış etmeden.
    şirinyer nato önünü günlerce kazdılar bitane mazgal yapmadan bıraktılar yağmur yağıdığında yine aynı şeyler. allah bildiği gib yapsın bu adamları. chp güçlü bi aday getirmeli artık ibb ye

Baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim bu sokağın adresini ve yapılan çalışmanın tam olarak biliyorsan ne olduğunu bana yaz yardımcı olmaya çalışayım haftaiçinde

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu durumun dışında bende pek birşey çıkcağını sanmam.En azından denemeye değer.
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir Büyükşehir Belediyesi

bu adresten belediyeye ulaşabilirsiniz. Sonuç çıkacağını sanmam neden seninle ilgilensinler ki hiçbir şey yapmadan %60-70 oy aldılar. Zararını tazmin etmen için bir avukat en mantıklısı.

metrekare
    Misafir
    Isini bilmeyen adamlar basta oldugu surece izmir adam olmaz.

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımız canı yanmış, yardımcı olmaya çalışalım, konuyu çarpıtmayalım ki konu silinmesin.

besyoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı durum Güzelbahçede bizim ve 7-8 hanenin başına geldi.
    Belediye tüm hasarı ödedi kimisi karşılığını bulmadığını düşündü fakat çekyat koltuk takımı parke v.b. hasarları ödedi gözü açıklık yapan iyi niyeti kullanmaya çalışanlar tabi hakkını alamadı bence öncelikle belediye başkanı ile görüşün derim ardından hukuki işlemleri başlatın diye düşünüyorum..
    Benim maddi ghasarım çok azdı onu bile karşılamayı düşündüler fakat ben bi, talebde bulunmadım....
    Çok geçmiş olsun maddi hasardan çok o işler ile uğraşmak çok zahmetli ve zor....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun. Bence de görüşebiliyorsanız belediye başkanıyla görüşün çözüm bulacaklarını düşünüyorum. Çözmezlerse agresif bir avukat işi çözecektir, kötü bir mağduriyet olmuş...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bu sokağın adresini ve yapılan çalışmanın tam olarak biliyorsan ne olduğunu bana yaz yardımcı olmaya çalışayım haftaiçinde
    Barbaros Mahallesi 305 sokak... Yokuş yüksekliği düşürülüyor şuan ve yol genişletiliyor... teşekkürler.. kusura bakmayın iş yoğumnluğumdan geç cevap verdim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk'S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu durumun dışında bende pek birşey çıkcağını sanmam.En azından denemeye değer.
    En son çare bu olacak..

Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir Büyükşehir Belediyesi

bu adresten belediyeye ulaşabilirsiniz. Sonuç çıkacağını sanmam neden seninle ilgilensinler ki hiçbir şey yapmadan %60-70 oy aldılar. Zararını tazmin etmen için bir avukat en mantıklısı.
    interneten başvurdum.. dilekçe vs dönen olmadı.. bakalım.. teşekkürlker...

Alıntı Ers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımız canı yanmış, yardımcı olmaya çalışalım, konuyu çarpıtmayalım ki konu silinmesin.
    Çok teşekkürler hassasiyetiniz için..

Alıntı besyoali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı durum Güzelbahçede bizim ve 7-8 hanenin başına geldi.
    Belediye tüm hasarı ödedi kimisi karşılığını bulmadığını düşündü fakat çekyat koltuk takımı parke v.b. hasarları ödedi gözü açıklık yapan iyi niyeti kullanmaya çalışanlar tabi hakkını alamadı bence öncelikle belediye başkanı ile görüşün derim ardından hukuki işlemleri başlatın diye düşünüyorum..
    Benim maddi ghasarım çok azdı onu bile karşılamayı düşündüler fakat ben bi, talebde bulunmadım....
    Çok geçmiş olsun maddi hasardan çok o işler ile uğraşmak çok zahmetli ve zor....
    Bizim burda sadece biz ve Mithatpaşa caddesinde ki dükkanlar zarar gördü.. birde sahil tarafında otoparktaki araçlar..

Kesinlikle.. Hasarı geçtim.. önlem alınmıyor.. bir daha olsa yine su basacak... evin önünün doldurdular.. inşallah bir süre daha siddetli yağmur almaz...

Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun. Bence de görüşebiliyorsanız belediye başkanıyla görüşün çözüm bulacaklarını düşünüyorum. Çözmezlerse agresif bir avukat işi çözecektir, kötü bir mağduriyet olmuş...
    Teşekkürler. Umarım çözeceğim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)