ptt gonderim otomatik olarak geliyor simdiye kadar 50 kglik bisey istemedik ama 25kglik esya geldi kapiya kadar gumrugunu adama odedik aldik. dusuk fatura isi kolay kolay yemiyo artik direk internete giriyolar parca buyuk ve fiyat ucuzsa :)
Printable View
ptt gonderim otomatik olarak geliyor simdiye kadar 50 kglik bisey istemedik ama 25kglik esya geldi kapiya kadar gumrugunu adama odedik aldik. dusuk fatura isi kolay kolay yemiyo artik direk internete giriyolar parca buyuk ve fiyat ucuzsa :)
Ksport Kontrol Pro Coilovers 1988 1997 Toyota Corolla AE92 AE11 AE101 CTY080 KP | eBay
Sımdı ben bu coılı getırtmek ıstedıgımde
1) Ürün ucretı olarak 1900 lira
2)Ürünün kargo ıle tr ye gelene kadar 195 dolar yanı 400 lira
3) %20 gumruk ucrettı olarak 400 lira daha
4)Gumrukden eve kadar gelen kargo ucretı
odemeler bu sekılde olucak demı baska da herhangı bır sıkıntı cıkarmı .
takipteyim
Ben bu güne kadar nükleer savaş başlığı dışında herşeyi aldım PTT ile. :)
Ama otomobil tamponu getiren oldumu bilmiyorum. :)
USA'den gelen mallar icin %20, Avrupadan gelen mallar icin %18 vergi odersin. Ancak bu vergi toplam rakam uzerinden alinir. 1900+ 400 shipping = 2300'un %20'si.
Gumrukten eve gelene kadar ekstra kargo ucreti yok zaten kapidan kapiya tasima yapar USPS.
Tabi urunlerin toplam agirligi 70 lbs'yi gecmemeli yoksa USPS tasimaz bu da ek not.
Bu arada USPS'in 4 coiloveri Amerikadan TR'ye 195 dolara getirecegini sanmiyorum, satici hatali girmis olabilir shipping rate'i. Almadan once mutlaka satici ile konus ve teyid ettir shipping&handling ne kadar diye adresini verip.
kac dolar cıvarı tutar pekı ortalama gunes abı shıppıng coılover da yanı bende baktıgımda 290 dolara kadar cıkıyordu shıppıng
abi shippingten vergı almıyolar custom declare value kısmında sadece urun bedelını hesaplıyolar.30 kılo 1500 avro sınırı var.
Söz konusu Kanun maddesine istinaden, 2009/15481 sayılı Gümrük Kanununun Bazı
Maddelerinin Uygulanması Hakkında Karar’ın 126, 127 ve 128 inci maddelerinde düzenleme
yapılmıştır.
Buna göre, posta yolu ve hızlı kargo taşımacılığı kapsamında gelen ya da gönderilen
miktarı brüt 30 kilogramı ve değeri 1500 AVRO’yu geçmeyen ihracat rejimine konu
eşya ve aynı miktar ve değeri geçmeyen serbest dolaşıma giriş rejimine konu ticari
miktar ve mahiyet arz etmeyen eşya ile numunelik eşya ve modellerin gümrük beyanı
dahil tüm gümrük işlemlerinin posta idaresi ile hızlı kargo taşımacılığı yapan şirketler .........
Hmm anladim ozman son duzenlemeye gore benim gumruk ucretim sadece urun uzerinden degerlendirilecek ve tr de herhangi bi kargo ucreti odemicem.. Yani bana 3 asa 5 yukari 2800 liraya patlicak.. (Eger kargo ucreti dogru ise dediginiz gbi) . Cok degilmi yaw ? :D kibrisdan getirtsek daha maliyeti dusuk sanirim bu isin ticaretini yapanlar ayni coil icin 1900 lira diyolar
ksport meganracıng d2 vsvs cogu aynı fabrıkadan cıkıp sadece etıketı degısıyo CXracing in fren kitleri ve coıloverlarını onerırım fıyatları daha uygun aynı kalıtededır 2 aracımdada kullanıyorum
Ebay'da
telefonda bulduğum ürünü pc de bulamıyorum sorun ne olabilir arkadaşlar bilen varmı?
iphone da ebay usa yada uk da bulduğum ürünü
ebay.com ve ebay.uk da bulamıyorum
telden gırınce en altta klasik websiteye tıkla normale doner