valla b sınıfı ehliyetlilere sınavsızmış bizim ozanla da konuştum ehliyeti alim alacam bi tane en azından kıa mesafe için abi. en mantıklısı. bayramlarda da tatile kullan, tamamdır:)
Printable View
en guzelı göcup gıtmek :)
o yasaklansın bu yasaklansınla olucak ıs degıl ayda trafıge cıkan arac sayısı cok yuksek toplu tasıma hıc gelısmemıs
ayrıca yasakları kıme gore neye gore koyucaksın ben ıstedıgım zaman benzın alır ıstedıgım zaman yola cıkarım kıme ne ?
Çözüm var tabiki..
Ama ilk önce, 20 yıldır İstanbul'a trafik için hiçbişi beceremeyen zihniyeti, son 10
yıldır trafiği daha beter hale getiren belediye başkanını artık seçmemek lazım.
zaten kilit olan yerlerlere ( beyazıt,eminönü,karaköy,aksaray v.b ) bide tramvay getirdim diye 2'şer şeridin iptal edilmesi, metrobüs diye E-5'i boydan boya katletmesi, Metrobüs ile metro arasını (Z.kuyu-Gayrettepe) 1.5 km.lik yaya yolu ile birbirine bağlamaya çalışması. Tam iş saatlerinde bazı şeritlerde "yalnızca otobüs gidecek, gerisi ceza yiyecek" diye emsalsiz uygulamaları hayatımıza sokması. 2. köprünün nerdeyse havalanı gibi olan gişeler girişini, su yolu gibi düşünüp 10 şeritlik yola düşürüp kapatmasını ( bide HGS olunca trafik olmayacak deniliyordu.) gayrettepe, sanayi mahallesi vb. yerlerdeki trafik sorununu alt geçit yaparak çözüyoruz deyip, sonrasında bu geçitler açıldığında eskisinden de beter olan trafiğini halini, metro gelince minibüsleri otobüsleri kaldıracağız diyip, minibusleri ara sokaklarda, araba geçmeyen mahallerde çalışmaya devam ettirmesi, otobüsleri de tam tersi 2 katına çıkarıp aynı güzergahta kullanması, bi durağa yanaşan otobüslerin boyunun 5 Km. olması, 1. köprüden ağır araç geçmeyecek deyip, bütün servis otobüslerini (ki bunların çoğu eski şehirler arası otobüstür.) sokması, saat akşam 6 trafiğinde köprünün üstüne bakıldığında bembeyaz otobüsten başka birşeyin gözükmediğini gibi gibi bir çok örneği emsalsiz olan trafik çözümlerinden kurtulmak için önce bu belediyeden kurtulmak gerekir. Sanırım bu kadar süre hem onlar için hem biz Istanbul'lular için yeterlidir.
( Olmuyor işte. zorlamanın yolu yok. :) :) )
Sonrasında ne olacak ? diye düşenebilirsiniz. Teknoloji bu işlerde hep yardımcıdır. İstanbul'un her yerine çiçek ekicem diye trilyonlar boşu boşuna harcanacağına, ne bilim hava raylı sistem, çift katlı yollar vb. çözümlerle başka başkan adaylarını denemenin vakti gelmiştir kanımca.
Ha birde en son tv.lerde çıkan "2015'te valla billa şu kadar km. metromuz olacak.iki gözüm önüme aksınki taksim bilmemne arası 46. dk olacak. Yeminle yapacam söz. Ama şimdi değil, seneye değil, ondan sonraki seneye (ki o da 29 ekim'dir kesin. ) bitcek. " türünde bir oy talebi var. O konuya hiç girmiyorum bile. :) :)
Saygılarımla,
Eğitim seviyemiz bu kadar düşükken,ilkokul mezununa bile ehliyet verilebiliyorken,trafikte senin hakkını gasp etmeye çalışan sağdan soldan önüne girmeye çalışan bu kadar seviyesiz insan çokken bu trafikten daha fazla bişey beklememek lazım...
cahillik okul bitirmeyle giderilicek bişey değildir. ilkokul mezunu cok ileri görüşlü ve insan olabilmiş kişiler cok fazla. aynı sekilde üniversteler bitrms ama hala cahil olan insanlarda cok fazla...
Bu trafikde bence bitirilebilicek bişey değildir :D Trafik biterse biz ölürüz.
toplu taşımayı 1 hafta yada 1 ay ucretsız yapım ınsanları alıştırmak .tabı bıyerden kaynak bularak.yada ucressız yapmak.
insanlar iş yerlerıne yakın yerlerde oturmaları
okulları acılış satını 7.00 yapıp devlet dairelerını iş başlangıc satını 9.00 9.30 yapmak gıbı cozumler uretılebılı .daha bunun gıbı cozumler kısa vadelı olacaktır cunku istambul boşaldıkca rahatladıkca daha cok ınsan gelecektın.
Motora geçin diyicemde,oda kışın eziyet,bende 2 gündür arabayla geliyorum işe 3 aydan sonra ilk defa diyebilirim ama olucak gibi değil gerçekten.Her an kurye spec te geçebilirim.
Ben sen o su bu onlar bunlar.. Arabaya biner arkadas hemde hergun her dakika
Cunku mecbur biner istemesede biner..
Yahi kim ulasim agi denilen sey olsa hergun trafikte eziyet cekmek ister kim fazladan binlerce lira vermek ister herkes arabasini sadece tatile ese dosta giderken kullanmak ister
Ulasim denilen sistem halen yok yok
Metro sistemi resmen alay edilecek seviyede bide tum gazetelere reklam vermisler 20 yilda anca bunlari yapabilcez babinda
Ama her bos araziye her arsaya binlerce konut yaptirabilmek icin cirpinirlar
Bu kadar insan yetmez dahada insan gelsin diye yandasi muteahit yaparlar
Yahu hani tren sistemi avrupada kedi gibi bakariz sehir ici trenlere
Cokta musait cokta pahali degil ama nerde
Baglanti yok koatebek gibi isimie gitmek istemezmiyiz
Nerdee yaptirmaya devam etsinler
X konutlari
Y sitesi
Z residance lari..
Ataköyden 7.25 çıktım, 50 dakika sonrasında daha Merter Cevizlibağdaydım.
Gittiğim yol sadece 3km, 50dk...
Kurtköye 3 saatte gelebildim, nefret ettim iyice istanbuldan...
Toplu taşıma falan da demesin kimse 5 ay onu da kullandım, perişan oldum. Bugün de insanlar perişandı metrobüs beklerken vs.
Büyük metropollerde ortak birkaç özellik gördüm metro ve toplu taşıma, Motor ve bisiklet kullanımı ve zonelara ayrılmış yaşam alanları.
Hangisi bizde var hiçbiri. O zaman daha cok çekeriz.
Ben çözümü home office/ cafe office :D çalışmak ve toplantılarımı hergün bir yakada olacak şekilde ayarlayarak buldum.
ayvalık çeşme datça bodrum türevi yere yerleşip tarım ufak çapta hayvancılık pansiyon vs işlerine gireceksin anasını satim...
çözüm aslında bizde de bitiyor. devletin bir *** yapacağı yok. adam bayrampaşada çalışıyor, ama gelip beylikdüzünden ev alıyor. her gün o eziyet çekilir mi yav?
mimaroba gibi nezih biyerde oturuyordum. iş yeri esenyurt. 3 ay dayanabildim trafik fazla olmamasına rağmen. geldim sanayinin yanında bir ev tuttum. aylık bir ton masraf ve yol çilesinden kurtuldum. ev iş arası yürüyerek 7-8 dk. araba garajda yatıyor aylardır.
taşının abi. hiç acımayın. yok mahalleme alıştım kopamıyorum v.s boşverin insan alışıyor. en güzel ev işine yakın olan ev.