adam 90 km metroya 140 diyor, 11 senede 80 km yapabilmiş,
10 senede 900 ekliycem diyor, sarhoş galiba... heryere afis aşmış utanmadan bir de.
banliyo trenlerini de metrodan sayıyor..
başka şehire kaçmak istiyorum ama iş yok anasını satim
adam 90 km metroya 140 diyor, 11 senede 80 km yapabilmiş,
10 senede 900 ekliycem diyor, sarhoş galiba... heryere afis aşmış utanmadan bir de.
banliyo trenlerini de metrodan sayıyor..
başka şehire kaçmak istiyorum ama iş yok anasını satim
Built to fall....
Yahu dün akşam 18:45 de evden çıktı 17:22 de başakşehirden çıkmış oldum.Sadece 5 km yolu ara yolları ve en boş güzergahı kullanarak 37 dakikada aldım.Son 2 gündür bi acayiplik var yollarda eyvallah trafik zaten var ama son 2 günde 3 katına.Bu arada bir kaç gün öncede temde en sağ şeritte yine trafikte beklerken emniyet şeridinden suriye plaka bir kia 120 le dip sıkışık trafikte yanımdan geçti.Çok güzel şeyler söylerimde yok yere ceza almak istemiyorum nankör herif.Acelesi falanda yok başakşehir arabası tanıyorum adamı.Başakşehirin içindede bi ton cinsliği var.
Cumartesi günü ümraniye ile kısıklı arasındaki tünellerde tamda öğlen vakti, ve ne tesadüftür hiç uyarı levhası koymadan hatta ve hatta led panoda da uyarmadan çalışma yapmışlardı. O yolu 40dk'da ancak geçebildim, tüm çalışanlara, o saatte çalışın emrini veren müdürlerine...vs'ye tüm küfürlerimi, tüm dualarımı ilettim.
Utanmadanda benim paramla, benim vergimle, tasarrufumla, 2-3 katlı bina boyutunda, Allah muvaffak etsin biz bu sözü hergün duyuyoruz, iyi çalışmalar, biz bu sözü her zaman duyuyoruz diye kendi vesikalıklarıyla reklam veriyorlar.
Teşhirci herifler, bana ne senin suratından, görmek mecburiyetindemiyim hergün seni. Benim paramı reklama harcayacağına gece yap çalışmayı, adam gibi uyarıları koy.
Elin adamı İsviçredeki yol çalışmasına utanmasa Paris'ten uyarı koymaya başlıyor, bizde yol çalışmasını, çalışmanın yanına geldiğinde anlıyorsun, sorarsanda uyarıları yapmışlardır.
Ayrıca senin elemanların bu çalışmaları trafiğin en tenha olduğu saatlerde yapamıyor mu, şartmıdır en civciv zamanda çalışma yapmak.
Ya birde dikkatini çekiyor mu, diğer taraftan garantimi verdiler, 10 yıl daha yaşayacaksınız diye.
İşin başka rengide, bilinç altına işledikleri mesaj, biz yapıştık ölene kadar iktidardayız durumu söz konusu, birileri garanti verdi herhalde.
Off, vallahi sıkıldım ya
Minibüs caddesinde de orta refüj çalışması var, refüj çok eskidi ya, taşları yenilemek lazım. 2 şerit yolun tek şeridine hafriyat kamyonlarını park etmek lazım, gece yapılacak işi gündüz yapmak lazım, aynı anda ara sokaklarda da asfalt çalışması yapmak lazım, minibüsün gelip sokağın başında yolcu indirip bindirmesi lazım.
Ara sokaktaki denyonun aracını sokağın ortasına bırakıp gitmesi lazım, egoist herifin birinin pastaneden alışveriş yapması için otomobilini istediği gibi sokağa bırakması, sokağı bloke etmesi lazım, catering firmasının 10m öteye aracını park etmemesi lazım, o ekmeklerin bir tanesi 100kg çünkü, 10m öteden tencere, ekmek taşıyamaz, mazallah bel fıtığı falan olur. Polisin, otoban bağlantısının tam kör noktasında yola zıplayıp rastgele adam toplaması lazım, biz frene basarız, hatta bariyere çapa atarız zıbank diye dururuz.
15sn önce yemyeşil olan yolun bir anda kilitlenmesi lazım, yol kilitlenince arıza şeridinin kullanılması lazım.
Ana yoldan kaçıp arayola girdiğinde önüne 5km/h hızla giden iş makinası atlaması lazım, sinyal vermesin ben veririm onun yerine, egoist herif aynasına da bakmasın, ne zaman yol verirse o zaman sollarım onu, dert değil, çünkü ben 5dk'lık yolu 45dk'da almaya alıştım.
Tüm bu anlattıklarımın sabah sabah sırayla beni bulması lazım.
Ne diyeyim ki, artık trafik olmadığında şaşırıyorum, bayramda bir yere gitmeyeceğim, İstanbul'da kalacağım, bedava köprülerde 150kere kıta değiştirirp hırsımı alacağım, ne kadar karşıya geçersem o kadar kardır.
P.S : İbb trafik, sen ne olur zahmet etme, sakın anında güncelleme yapma, aman ha led'li panolarada zahmet edip uyarı yazma, yazarsanda yalan yanlış yaz ki, akıp giden yolu kullanmayayım, en kötü ara yollara sapayım, evime varamayım.
dün akşam emiönü-göztepe arasını tam tamına 3 saat 20 dakikada giderek istanbul rekorumu kırdım...
handling > hp
uyarmama ankarada da var, cumartesi batıkentten sincana gitçem, yol bildiğin istanbul trafiği, sonradan ortaya çıktı, adamlar ileride 4 şeritli yolun 2 şeridini kazmış...
mantıksızlık abidesi çin işkencesi tek çizgi giden metrobüs yerine örümcek ağı gibi metro
adam gibi düzgün ve geniş yollar, adam gibi trafik ve sürüş eğitimi
artı bütün bunları medenice kullanmasını bilecek zihniyet lazım
ilk ikisini para pul güç politika kafaları bassa halleder de türk milletinden pek bi cacık olmaz
Bi gün hepinize ring çekicem motorla avrupa asya yapanlara ,bir daha arabayla işe gitmiceksiniz.İkitelli erenköy 35 dakika çok asılmadan efendi gitme ile..Akşam 6 da ve trafik ikitelliden başladı kozyatağında hala kilitliydi.Kıtalar arası çalışanlar için sesleniyorum çok güzel scooterlar var en kötü onlardan alın.1 kere geçin bir daha arabayla geçmiceksiniz çok zorda kalmadıkça.Yemin ediyorum psikolojim düzeldi 4 ayda..Bütün gün bana kalıyor akşam işim olduğu kadar iş yerinde duruyorum eskiden dükkanda oturur trafigin açılmasını bekleyeceğim diye dizi seyrederdim.
emre son 15 gündür bu olay olmuyor bir türlü.
dün arabayı bu tarafda bırakdım denizotobusuyle geçtim
ve 2-3 gündür geç saate kadar çalısıyorm gece 1.30da bile 1.köprüde cağlayandan acıbademe trafik gözüküyor.
bu saçmalık nedir anlamyorm önceden beklerdk boşken geçerdk suan bekleme işide yalan oldu
scooter'a mümkün değil bindirmez evdekiler yoksa güzel çözüm![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Butun yazıları okumadım ama 2 aydır sureklı ıstanbuldayım ve hıcbır toplantıya tam vakıt veremiyorum, 2 gıbı yada 3 gıbı goruselım dıyorum 2 de 3 de dıyıp kesın konuşamıyorum, en kısa zamanda da tekrar gıtmeyı düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)