Hor kullanılmış her dizel motor sıkıntıdır, özellikle Türkiyede 100,000 km'den sonra dizel araç satmak sıkıntı :D
Benim aracım 84 binde, emme manifoldu tertemizdi. Egr'de fazla kurum yoktu.. Aldığı yakıta göre araca bakılmasına göre değişiyor.
Printable View
mutlaka ama su sıte dısında cogu arkadasımın aracına ozenlı baktıgını soyleyemem ya bır tamırcıden ılk goz agrını alıcaksın yada bu sıteden satılık bır arac alıcaksın ben burda cogu kısıde bunu gorudm herekz arcına bogazında kesıp bırseyler yapıyor ama dsarda bu boyle degıl araba almaya gıdıyorum adam dıyor buyur bın kullan gerek yok sen bın gezdır benı dıyorum orda araca nasıl davrandıgını anlıyorum basıyor cukura gırıyor makas atıyor ınınce nasıl gıdıyor dıyo bana tesekkurler dıyıp gıdıyorum bu deger vermek degılkı bu motorunda aracında omrunu yemek her aracın bı kapasıtesı var yanı o yzuden turkıyede deıgınız gıbı 100 120 bının altında arac bulmak lazımm o bıle suphelı yanı hem 350 bın olmus hemde 22 bın yazmıs daha ne dıyım allah gozunu doyursun o satıcının ben o araca 15 bıle vermem veren gıtsın alsın ztn motor patladımı o aradakı farkı cıkartıcak :)
Bide şu saçmalık var. 25 binlik araç motor turbo vb yükler 40 bin istiyor hakkıdır belki. Öbür taraftan aynı arabaya 2-3 aksesuar, pasta cila pro çekim ha bide tazmanya canavarı bugs bunny 35 bin istiyor...
Onlar tek kelimeyle enayi arıyorlar.
Sakın 98 model arabaya ve o kmdeki bir araca 20k para verme.
Bak Golf4 fiyatına ondan çok daha iyi araçlar var.
Accord önerisi yapılmış mükemmel bir öneri.
98-99 model Accordlar, Avensisler, Primeralar, Mondeolar, Lagunalar bunlar kat kat üstün araçlar Golften.
2005-2006 model Lancer,Almera, Elentra al.
bende baktım ama ıstanbulda accord yok bulamadım yanı elı yuzu duzgun bırsey lagunaların parcaları accayıp pahalı ama dıger modellere bakıcagım
bence alma hocam sende baska bır araca bak alırsan fıyatlar boyle kalır hıc degısmez
Beyler kendime araç bakıyorum, 20 30 bin aralığında.
Parasını hakkı dediğim tek araç lancer.
Bugün 2. Lancerı alıcam inş.
Emsal civiclere baktım(vtec2) lancerın yanında bildiğin teneke!
Al abi all mitsubishi tr de deger bilmemesinden dolayi bu sekilde fiyatlari. Bende pajeroyu satarsam gene ya l200 ya lancer alicam :)
Tutulmayan araç almak yerinde bir tercih olur.Bilinen araçlara ekstradan verilecek 4-5+ bin lirayı,diğerinin parçasına vermeyi tercih ederim.
gecende bırı corolla aldı 96 model 210.00de havayastıgı yok abs yok klıma yok sadece on camlar elektrıklı araba standart...5 parca boy var 17.500 tl...sımdı ben bu arabayı gorunce kendı arabamı nıye 15 e vereyım.. ınsanlar bole orneklerı gorunce benımkı daha temız ben enayımıyım ucuza vereyım dıye dusunuyo..
sahibinden araba satma rehberi;
sahibinden temiz (7000 tl tramer kaydı).nokta hata yok (6000 tl tramer kaydı) hasarsız (5000 tl tramer kaydı).boya yok (4000 tl tramer kaydı),ilk günki gibi(3000 tl tramer kaydı),sıfır gibi (2000 tl tramer kaydı),fabrikadan çıktığı gibi(1000 tl tramer kaydı) .......
bu pıyasa fıyatlarını yukselten bırazda su ıhaleyle arac alıp satanlar bılgısı olan varmı bu konuyla ılgılı?
Connecting site...
aradım 28 e veriyorsan alayım dedim :) adam araba oğlumun 35 e aynısını bulsam ben alırım diyor :)
gti mübarek...