Mekanı cennet olsun.
Printable View
Mekanı cennet olsun.
allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Kimi uymayacaktınız seytana diyor kimi bu kaza ne yarıstan nede alkolden diyor..
Allah rahmet eylesin yorumları okuyunca insan cok kotu oluyor :(
çok kötü oldum yorumları okuyunca :(:(:(
düz yolda basmak tamam ama dierleri gerçekten çok sakat, geride kalıcakları da düşünmek lazım.. sözlüsünün yazdıklarına baksanıza :(
Allah rahmet eylesin..
Aman arkadaslar dikkatli olun :(
Artık eskisi gibi keyifli seyler yok, gecilen üstüne kırar, yoldan cıkartır oldu.
Gerçekten çok yazık.
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin yorumları okuyunca kötü oldum sevgilisinin falan =/ mekanı cennet olur inşallah.
HELİN yazdı:
GUSEL ASKIM
BUGUN SENSIZ TAM 19.GUN SABIRLA BEKLIYORUM
ALLAH BENIDE SENIN YANINA CANIMI ALSIN DIE SIMDIDEN O KADAR OZLEDIM KI SENI
YARINLARA ARTIK SEN OLMADAN BAKMAK OLMUYO DENIZ OLMUO GOREMIORUM...
RUHUNU HER GUN BENIMLE OLDUNU HISSDIORUM BENI KORUDUNU AMA INANDIM DORULAR ALLAH SENI WE FEHMIYI GERCEKTEN GERCEKTEN IKINIZIDE COK SEWIYOMUS ERKEN YASTA ALDI IKINIZIDE YANINA...ISTANBUL İSTANBULDA SEWDIM SENİ O SEHIRDE ASIK OLDUM SANA O SEHIR BENDEN SENI ALDI
ŞİMDİDEN ÖZLÜORUM TAKSIMDEKI ÇINGENE ÇIÇEKCILERIN YALTAKLANMASINI SENIN BANA KOCAMAN PAPATYALAR ALMANI
ARA SOKAKLARADA GEZMEYI OZLEDIM,DENIZE BAKIP SAATLERCE BANA BIKMADAN SARILMANI ,YAGMURDA ISLANNINCAYA KADAR ÇAY IÇMEYI,
O MUHTESEM ARABA KULLANMANI ,MENEMEN YAPMANI BENI KUCANA ALIP YERE ATMANI, SACLARIMI TUTUP BAĞRINCAYA KADAR BIRAKMANI OZLEDIM DENIZZZZZZZ
HER YERDE SEN DENIZ ICTIM CAYDA YEDIM YEMEKTE YURURKEN ATTIM ADIMDA BILE SEN WARSIN DENIZ
DEDIN CUMLERLER,MIMIKLERIN, GULUSUN,KAHKANI YA BEN BANA KOPEK SEY SENI DELI GBI SEWIORUM DEMENI OZLEDIM
ALLAH BELKI BU DUNYADA BIZI AYRIDI AMA CENNETTE KAWUSCAZ SENLE SABIRLA BEKLICEM DENIZ SABIRLA ASKIM...
Bu yazı beni bitirdi...
allah rahmet eylesin...
videoyu izleyince bi garip oldum :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
sen ben öldün gittin neysede arkanda ana baba kardeş nişanlı karın fark etmez yakınların sevdiklerin böle senin cansız bedenini hurda yığınının içinden ezilmiş parçalanmış şekilde çıkartıldını görmeleri ölmenden farklı oda başka bi acı ya üstüne titreyerek büyüttüğün evladını öle bi durumda görmek offfff içim daraldı ya :(
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, çok üzücü...
Allah rahmet eylesin..