buna bı karlıkcı halil de body kit yaptırıcan ufo die sehir merkezine koyucan acayip ilgi çeker.
yakında meli gökck bunu fişkiyenin yanına koyar.
buna bı karlıkcı halil de body kit yaptırıcan ufo die sehir merkezine koyucan acayip ilgi çeker.
yakında meli gökck bunu fişkiyenin yanına koyar.
o kadar geldik gittik nallıhana hiç haberimiz olmadı, görseydik bunu atardık römorka getirirdik ankaraya![]()
bugün ustamızla gittik bel altı komple boyalı çamurluklar değişmiş bide ön kulede düzeltme var alınmaz bu![]()
SM PERFORMANCE
Ben en çok hikayesini merak ettim,çalıntı aracı boş araziye bırakanı gördümde helikopter nedir arkadaş![]()
şaka maka ciddi anlamda düşündümde bu siteye bulaşmak harbiden hata. 1 fotoğraftan kayıtlı oldugu şirkete kadar buldunuz ya sakince ve " hasktr "olmuş vazıyette çıkıyorum konudan![]()
DR. OWL
arkadaşlar araç bi arkadasımın abisinin kendisi nallıhansporda top koşturuyor.bununla idmana gidip gelirdi.fakat geçen gün makinayı zapt edemeyip ufoyla çarpıştı kafadan.ama öyle göründügü gibi büyük bi kazası yok.arkadan yemişligi yok kesinlikle belaltı çiziklerden dolayı boyalı.şimdilik bukadar dvmı yarın![]()
Sahibi belki oraya koyup unutacaktı 35 sene sonra garajdaan cıktı diye satmaya çalışcaktı adama geri hatırlatdınız şimdi![]()
Forumda hemşerimde. Varmış nallıhanlıvay bee
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)