Suan eskihisar bos
Printable View
Suan eskihisar bos
Arkadaslar bı kac saate Bulgarıstana dogru yola cıkacagım yol ve sınır durumunda bılgısı olan varmı acaba ?
İzmire gelirken sadece istanbul dan çıkmak sıkıntı oldu.. yandex maps ten trafik durumuna bakıp çıkın. 7 saatte izmire geldik şukur. Eco mod. Bu arada sabuncubelindeki radara dikkat. 122 İle 340 lira. Ben yedim siz yemeyin..
Samsun - ordu yolundayim suan. Carsamba tarafinda 3 radar vardi cevirmeler vardi catir cutur yaziyolardi aman diyim dikkatli olun. Yol cok guzel akici burda havada harika :)
Mahmutbey gişelerden pınarhisara doğru çıkıcam yogunluk hakkında bilgisi olan varmı ? :)
Güncel- Yarın öğlen saatlerinde Bolu'ya doğru yola çıkacağım şu sıralar yol ne durumda acaba..
02:30 gibi çıkıcam bende Bodrum'a dogru. eskihisar - topçular boş olur inşallah.
istanbuldan ankaraya gelecekler çok kalabalık değil ben şimdi girdim ankaraya sadece dilovasında bi zincirleme kaza olmuş 30 dk falan takıldım tabi şuan rahatlamıştır her yer
Antalya/Alnya tarafina gecegim yarin oglen.
O bolgeye dogru yol ve radar bilgisi tazarsanuz sevinirim...
bende cuma-c.tesi istanbulda olacağım, bayram dönüşü başlar mı acaba ? Yoksa pazar gününe yığılma mı olur. Ona göre işlerimi erkenden halledip kaçmam lazım :D
İstanbulda bugun trafik sikisikligi yasanmis donusler basladi muhtemelen. Ben cuma sabahi trabzondan yola cikiyorum bakalim nasil bi manzarayla karsilasicaz :)
Pazartesi sabahına trafik kalır mı acaba?
cumartesı ızmırden cıkıcam beyler:)urfaya
Yarin donuyorum,trafik cilesi cekilmez...
Gelirken 6 radar enseledim Antalyaya kadar bakalim donus nasil olucak...
Ankara cevreyolunda ve ankara-aksaray arasındaki sabit radarlar çalışıyor mu.
Birde yoldaki radarların son durumunu nerden takip edebiliriz. iStanbul- Adana arası en az 15 tane radar vardı arefe günü illaki arada hız sınırını aşmışızdır 9-10 saatlik yol. Her yolculuktan sonra 2-3 radar cezası hoş olmuyor.
bayramın 1.günü çok güzeldi de İstanbul, dün saat 14 sıralarında yine eski haline dönmeye başlamış gibiydi, dün otoban da çok boş değildi
Istanbul'a dönüş durumu nedir,yolda olan bilgisi olan var mi?
bugün döndüm istanbuldan ankaraya.
dönüş yolu izmit kocaeli ne kadar kalabalık ama ardından açıktı yollar. sağanak yağmur eşliğinde döndük bugün.
Bugun alanya tarafından dondum,saat 1 gıbı yola cıktı. Antalyadan sonra burdura kadar asırı yagmur geldım,yol uzerınde aracı tutcak kadar yagmur vardı,bassanız dahı gıtmıyordu.
Yollar orta dolulukda ancak sapancadan ıtıbaren yogun.
Öğlen bursadan istanbula döndüm. Vapurda sıra yoktu, yollar da sıradan bir haftaiçi öğlen vakti gibiydi. Ama çok yoğun yağış vardı
aydın izmir otoyolunda sabit radar varmı bilen biri açıklasın cuma günü izmire giderken bi ara bastım 170-180 gibi direk üstünde kameralar vardı gece olunca farkedemedim acaba radarmı diye düşünüyorum
Suan ordudayim yolda 34 plaka var hep kendimi istanbulda hissediyorum :)
Hafif bi yogunluk var yolda hissettiriyor.
gece yola cikicam bu konya nasil acaba gece:)))