polo 1.2tdi yada megane coupe baya mantıklı.megane şekil olarak daha önde hatta
Printable View
polo 1.2tdi yada megane coupe baya mantıklı.megane şekil olarak daha önde hatta
keşke öğrenci olsaydım diyesim geldi :)
böyle ögrencilik mi olur la :D ben ögrenciyken ay sonu zor geliyordu :D
opel corsa d ciddi ciddi iyi hep yakışıklı hemde az yakar :)
ben olsam hiç düşünmeden meg coupe alırdım ;)
1.2 tdi polo
golf 5 al bende lpg'li yada dizel :)
dizel polo al keyfine bak derim.50 liralık mazotla şehir içinde günlerce geziyorsun.
32000 liste fiyatlı Sıfır Corsa 1.2 alıp, 990 liraya atiker taktırırdım, kalan parayla da jant lastik yay ayarlardım yerinde olsam :)
Aynı kafadayız kardeşim ama Atiker olayında değil. Ben olsam Landirenzo veya BRC gibi kaliteli bir sistem taktırırdım. Özellikle Landirenzo daha uyumluymuş Opel'e yetkili bayide çalışan arkadaşım söylemişti.
Sözün kısası, bence de bu şekil yapsan kar bile edersin. Çiçek gibi de binersin.
ibiza cupralara bak :)
megane 3 coupe
Tercihini yerinde olsam dizelden yana veya 1.2 benzinli seçeneklerden yana kullanırdım.Zira öğrenci adama lpg pek yaramaz.Nedeni ise şudur.
Bizde şuan 3 adet accent var ikisi dizel biri lpgli.
Yakıt olarak aynı diyebiliriz fakat lpg'li sıralı sistem olduğundan haftada neredeyse 50 lira benzini banko içiyor.Ayrıca yanından biri değişik bir geçiş yaptığında elin direk benzine alma tuşuna gidiyor pek manası yok.
Abilerim kardeşlerim tavsiyeler cok güzel hepinize cok tesekkür ederim.
1.Megane Coupe
2.Opel Corsa
3.Polo 1.2 TDİ
4.Polo GTİ (Kredi Çekersem)
İlanlarda yardım edebilecek varmı ? Al direk bu arabayı al geçmişinide biliyoruz diyebilecek
Yol yapmayıp hep sakin kullanırım, trafikli bölgeye çok girmem diyorsan GTI derim ama eminim ki GTI alırsan dizeli çok ararsın, öğrenci olduğunu varsayarak konuşuyorum ama yok benzin parası da dert değil tabii diyorsan tabii ki GTI.
Leon FR'ı da ekleyebilirsin kredi imkanın varsa :) madem gtinin benzinine katlanacaksın :) verelim sana bi FR :)
Bütçenede uygun Connecting site...
Corsa'nın canlısı fotoğraflara göre açık ara güzel...