User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Tayland Ziyaretçileri

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Taha Fedai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki hangi otelleri önerirsiniz siz rezervasyonları falan hangi tur aracılığı ile yaptırdınız biraz bilgi verirseniz bizde gitmeyi düşünebiliriz.
    ev kiralamistik biz , villa havuzlu , 2 haftadan fazla kiraladigimiz icin bize bedava aracta verdiler ( toyota hilux ) baya baya memnun kaldik Thailand Holiday Homes - Affordable Luxury Villa Rentals in Phuket, Pattaya and all over Thailand bu siteden bakabilirsin , baan kinare de kaldik biz kaldigimiz ev bu Pattaya Villas - Baan Kinaree 5 BR, Jomtien

walking streete aracla 10 dakika , guvenlikli bir site ev iyi , qatar hava yollari ile uctuk , herseyi kendimiz ayarladik 2 hafta 5 kisi kisi basi 750$ gibi bir para odedik eve . otel secenegi cok , bura olmasa hangi otelde kalirdin dersen hilton cok hosumuza gitmisti .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Taha Fedai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ev kiralamistik biz , villa havuzlu , 2 haftadan fazla kiraladigimiz icin bize bedava aracta verdiler ( toyota hilux ) baya baya memnun kaldik Thailand Holiday Homes - Affordable Luxury Villa Rentals in Phuket, Pattaya and all over Thailand bu siteden bakabilirsin , baan kinare de kaldik biz kaldigimiz ev bu Pattaya Villas - Baan Kinaree 5 BR, Jomtien

walking streete aracla 10 dakika , guvenlikli bir site ev iyi , qatar hava yollari ile uctuk , herseyi kendimiz ayarladik 2 hafta 5 kisi kisi basi 750$ gibi bir para odedik eve . otel secenegi cok , bura olmasa hangi otelde kalirdin dersen hilton cok hosumuza gitmisti .
    teşekkürler güzel bir bilgilendirme oldu
    !!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!

dc5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun zamandır bende gitmeyi planlıyorum ama her zaman bir aksilik çıkıyor ve ertelemek zorunda kalıyorum.
    gitmeden bir kaç ay önce, bir veya birkaç kız arkadaş edinin.
    size rehberlik ve en önemlisi güvenli sex sunabilir.

ido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni konu açmıyım burdan sorayım 14 aralık cıkıyorum bangkok-pattaya-singapur neler yapmalı,ne kadar para harcanır ortalama nelere diikat edilmeliii

ERK_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar konuyu biraz hareketlendirelim.
    Konu biraz eski ancak güncel bilgilere ihtiyacım var.

Kısmetse 19 Temmuz ve 31 Temmuz arası Balayı için Tayland'a gidiyoruz.
    2 gün Bangkok, 5 gün Pattaya ve 5 gün Phuket olarak planladım.

Balayı olduğu için otel seçimlerini tatil köyü tarzı 5 yıldızlı otellerden yana seçim yapmayı düşünüyorum.
    henüz rezervasyon yaptırmadım ancak Pattaya için Sheraton'ı düşünüyorum.
    Phuket için çok seçenek var. karar veremedim. tavsiyeniz var mıdır?
    hatta plajlar konusunda bilginiz, tecrübeniz var mı? meşhur bir kaç plajı var çünkü.

Diğer sormak istediğim, Bangkok'da kesinkle git gör denilen nereleri var?
    Bangkok ve Pattaya için 7 günlük araç kiralamayı düşündüm. 7 günlük 200 usd fiyatı var.
    acaba taksiyle gezmek daha mı mantıuklı olur?
    phuket için de ayrıca arabaya ihtiyacım olur mu?

kafam karışık şimdiden rezervasyonları tamamyıp balayını aklımdan çıkarmak istiyorum.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takipteyim. Uçak biletleri vs toplam kaça patlar? Bende Ekim ayında nikah yapacağım Allah nasip ederse düğün yapmıyoruz bari unutamayacağı bir tatil yapalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Balayı için gidiyorsanı Pattaya'ye tercih etmeyin. Pattaya'ya giden tayfanın amacı farklı.. Eşinizle sıkıntı yaşayabilirsiniz.
    Tayland'da trafik inanılmaz kötü. Tavsiyem taksi (tuktuk) ile gezmeniz.
    Ancak Temmuz ayı o bölgenin yağmurlu dönemine denk geliyor..

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Evrenin kendi blogunda paylaşımı var. Yol gösterebilir.
    http://gezikosesi.net/2015/08/13/phuket/

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ERK_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar konuyu biraz hareketlendirelim.
    Konu biraz eski ancak güncel bilgilere ihtiyacım var.

Kısmetse 19 Temmuz ve 31 Temmuz arası Balayı için Tayland'a gidiyoruz.
    2 gün Bangkok, 5 gün Pattaya ve 5 gün Phuket olarak planladım.

Balayı olduğu için otel seçimlerini tatil köyü tarzı 5 yıldızlı otellerden yana seçim yapmayı düşünüyorum.
    henüz rezervasyon yaptırmadım ancak Pattaya için Sheraton'ı düşünüyorum.
    Phuket için çok seçenek var. karar veremedim. tavsiyeniz var mıdır?
    hatta plajlar konusunda bilginiz, tecrübeniz var mı? meşhur bir kaç plajı var çünkü.

Diğer sormak istediğim, Bangkok'da kesinkle git gör denilen nereleri var?
    Bangkok ve Pattaya için 7 günlük araç kiralamayı düşündüm. 7 günlük 200 usd fiyatı var.
    acaba taksiyle gezmek daha mı mantıuklı olur?
    phuket için de ayrıca arabaya ihtiyacım olur mu?

kafam karışık şimdiden rezervasyonları tamamyıp balayını aklımdan çıkarmak istiyorum.
    Bangkok için 2 gün kafi.. Fazlasına gerek yok. Kokuya dayanamiyorsun zaten..
    Mutlaka görülmesi gidilmesi gereken yerler;
    Seafood Restaurant, Tapınaklar ve Kanallar

Phukette oteller genellikle güzel. Ancak günü otelde geçirmeyeceğinden pek de önemli değil. Ben swissotelde kalmıştım, memnun ediciydi.
    Phi Phi adaları, James Bond Adası, Maya Beach, Tiger Kingdom, simon and simon cabaret, fantasia, Fil safari görülmeli.

Her 2 yerde de araca ihtiyacın yok. Tuk Tuk denen 3 tekerlekli triporterler seni her yerden her yere son derece ucuz fiyata götürür. Pazarlığı su alırken bile yap. Alışverişte 1000 bahtlık şeyi 200'e alman sürpriz olmaz.

Ping pong showdan uzak dur.. Gerek yok..

Daha fazlası için imzamdaki bloğuma bakabilirsin. Ayrı ayrı yazmıştım Bangkok ve phuketi. Fotoğrafları da inceleyebilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bangkok için 2 gün kafi.. Fazlasına gerek yok. Kokuya dayanamiyorsun zaten..
    Mutlaka görülmesi gidilmesi gereken yerler;
    Seafood Restaurant, Tapınaklar ve Kanallar

Phukette oteller genellikle güzel. Ancak günü otelde geçirmeyeceğinden pek de önemli değil.
    Phi Phi adaları, James Bond Adası, Maya Beach, Tiger Kingdom, simon and simon cabaret, fantasia, Fil safari görülmeli.

Her 2 yerde de araca ihtiyacın yok. Tuk Tuk denen 3 tekerlekli triporterler seni her yerden her yere son derece ucuz fiyata götürür. Pazarlığı su alırken bile yap. Alışverişte 1000 bahtlık şeyi 200'e alman sürpriz olmaz.

Daha fazlası için imzamdaki bloğuma bakabilirsin. Ayrı ayrı yazmıştım Bangkok ve phuketi. Fotoğrafları da inceleyebilirsin.
    Yorumlar için çok teşekkür ederim, bloğunuzda da okudum.
    Eşimle de paylaşacağım ve aklımızda kalan son şeyleri size bir danışırız.
    Sadece otel olarak emin olamıyorum, 5 yıldızlı bir yer mi bakmalıyım yoksa 3-4 yıldızlı yerler de kafi gelir mi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ERK_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumlar için çok teşekkür ederim, bloğunuzda da okudum.
    Eşimle de paylaşacağım ve aklımızda kalan son şeyleri size bir danışırız.
    Sadece otel olarak emin olamıyorum, 5 yıldızlı bir yer mi bakmalıyım yoksa 3-4 yıldızlı yerler de kafi gelir mi.
    Orada tatil köyü var mıydı hatırlamıyorum. Varsa da, bence gerek yok. Zira phukete gidip otele kapanmak yapacağın en büyük hata olur. Benim kaldığım Swiss Otel Phuket 4*'dı ve bence gerek yemekleri, gerek konforu ile son derece yeterliydi.

Pattaya hariç aklına takılan her soruyu sorabilirsin, memnuniyetle cevaplayabilirim.

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer kesin karar vermediyseniz o tarihlerdeki geçmiş hava durumlarını kontrol edin öyle karar verin derim. Muson yağmurlarına yakalanma ihtimaliniz yüksek o tarihlerde.
    Onun haricinde phukette genellikle güzel yerler civar adalarda, patong'da kaldım gündüz sahillerde iyi kalabalık oluyor ve adalara kıyasla güzellik kısmı daha az. otel tercihinde çok seçici olmaya gerek yok bence de, gerçi off season olduğu için belki 5 yıldızlardan da güzel teklifler yakalanılabilir ama tatil köyüne filan hiç girmeyin derim, bir esprisi yok zaten oraya gidip de otelde kalmanın. Phi phi gibi diğer ufak adalarda da oteller mevcut, farklı bir tecrübe için bir gece de oralarda konaklama yapabilirsiniz.
    Çok çok güzel bir yer, doğası, eğlencesi, kültürü, fiyat olarak uygunluğu ile ama o tarihler için iyi düşünüp karar verin derim tekrar.
    YouTube
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer kokuya karşı zaafiyetiniz varsa phukette ve bangkok'ta sıkıntı çekebilirsiniz bu arada...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer kesin karar vermediyseniz o tarihlerdeki geçmiş hava durumlarını kontrol edin öyle karar verin derim. Muson yağmurlarına yakalanma ihtimaliniz yüksek o tarihlerde.
    Onun haricinde phukette genellikle güzel yerler civar adalarda, patong'da kaldım gündüz sahillerde iyi kalabalık oluyor ve adalara kıyasla güzellik kısmı daha az. otel tercihinde çok seçici olmaya gerek yok bence de, gerçi off season olduğu için belki 5 yıldızlardan da güzel teklifler yakalanılabilir ama tatil köyüne filan hiç girmeyin derim, bir esprisi yok zaten oraya gidip de otelde kalmanın. Phi phi gibi diğer ufak adalarda da oteller mevcut, farklı bir tecrübe için bir gece de oralarda konaklama yapabilirsiniz.
    Çok çok güzel bir yer, doğası, eğlencesi, kültürü, fiyat olarak uygunluğu ile ama o tarihler için iyi düşünüp karar verin derim tekrar.
    yağmur konusu hiç aklıma gelmemişti tabi, bir araştıracağım.
    daha uçak biletini falan almadım ama bir hafta içerisinde bütün rezervasyonları yaptırmayı düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Phuketin kokusu pek sıkıntılı değildi ben gittiğimde ama Bangkok düşman başına.. 2 günden fazlası ızdırap

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence tarihi gözden geçir o tarihte herşey olabilir mevsim bakımından, yine güzel geçer ama o plajların keyfini süremezsin, ayrıca 5 yıldızlı otellere para vermenin anlamı yok zaten otelde pek zaman geçirmeyeceksin büyük ihtimalle sadece uyumadan uyumaya, araç kiralamaya da gerek yok fakat taksiler ve tuk tuk serbest piyasa herkes farklı fiyat veriyor özellikle hava kararmaya başlayınca fiyatlar da katlanıyor, ayrıca tuk tukların anlaşmalı olduğu yerler var sana sorarlar şöyle bir mağza var oraya uğrarsak şu fiyattan götürürüm diye mutlaka herkesle pazarlık yap verilen sektöre hizmete göre fiyatın yarısının da çok altına alabilirsin

corrado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhtemelen yağış olacak gittiğiniz tarihlerde.
    arkadaşlarında dediği gibi pattaya yı listeden çıkarın.
    koh samui adasına gidebilirsiniz (uçakla ulaşım mümkün ) .hatta biraz daha sakinlik isterseniz koh phanagan ( moon parti zamanları hariç )

illa Tayland takıntınız yoksa.

Zanzibar derim.
    o tarihlerde çok daha iyi bir tatil geçirirsiniz.
    hayırlı olsun şimdiden

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Konuyu hortlatayım 5-13 Mayıs tarihlerinde eşimle Bangkok+Phuket düşünüyoruz. 2-3 gün Bangkok kalan günler Phuket olarak planladık kafamızda. 1 günümüzü de Phi Phi adasına ayıracağız. Belki bir gün de başka bir adaya gidebiliriz.

Çeşitli bloglar okudum, olabildiğince gitmeden bilgilenmeye çalışıyorum. Ne kadar harcayacağımızı kestiremiyorum. O kadar uzaklara gitmişken kendimizi kısmak istemiyoruz. Tabi kişiden kişiye değişir ama kabaca yaklaşık bir rakam söyleyecek biri var mıdır (Uçak biletleri ve konaklama hariç tabi) Aklımda 35000-40000 bahta denk gelecek şekilde dolarla gitmek var.

Onun dışında şunu mutlaka yapın ya da şuraya mutlaka gidin dediğiniz şeyler nelerdir?

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu hortlatayım 5-13 Mayıs tarihlerinde eşimle Bangkok+Phuket düşünüyoruz. 2-3 gün Bangkok kalan günler Phuket olarak planladık kafamızda. 1 günümüzü de Phi Phi adasına ayıracağız. Belki bir gün de başka bir adaya gidebiliriz.

Çeşitli bloglar okudum, olabildiğince gitmeden bilgilenmeye çalışıyorum. Ne kadar harcayacağımızı kestiremiyorum. O kadar uzaklara gitmişken kendimizi kısmak istemiyoruz. Tabi kişiden kişiye değişir ama kabaca yaklaşık bir rakam söyleyecek biri var mıdır (Uçak biletleri ve konaklama hariç tabi) Aklımda 35000-40000 bahta denk gelecek şekilde dolarla gitmek var.

Onun dışında şunu mutlaka yapın ya da şuraya mutlaka gidin dediğiniz şeyler nelerdir?
    yeter de artar o para size , Tayland ucuz bir memleket , dolar degerli tabi harcama ile de alakali , fazlasini da harcamak mumkun .

Esiyle gidenlere Evren , bekar gidenlere ben yardimci olabilirim
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)