User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Tayland Ziyaretçileri

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgty06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kaç gün sürdü ne kadar harcadın biraz detay verebilirmisin seneye ben de gitmek istiyorum.
    C.tesi istanbuldan çıktım aktarmalar beklemeler vs. derken pazar akşamı Bangkok havalimanına geldim, tavsiyem kesinlikle aktarmasız uçun... Diğer türlü Katar-Doha havalimanında rezillik sizi bekliyor. Lounge'lara girelim dedik yok efendim 1-2 saat sonra alıcaz vs.. gibi saçmalıklar.. Bilet 1800 TL Qatar airways , erken alırsanız 6-8 ay önceden 1300 TL'ye bulunur sanırım.. Tabi direk uçuş biletleri biraz daha yüksektir.

Bangkokta uzun kalmadım, 1 gece kaldık, 100-150 TL arası bir para. Pattayadaki otel 16.000 Baht tuttu(1100 TL civarı)- 6 gece, civardaki en iyi oteldi diyebilirim. Fiyat gayet makul ama çok çok daha ucuza yerler de vardır. İsmini özelden istersen atarım, çünkü yer sıkıntısı çok var, çok popüler olmus bu otel.

Yeme içme çok ama çok ucuz, en iyi mekanda içilen heineken bira 200 baht(13 TL) , bacardi breezer aynı seviyede. votka açtırmak; hatırlamıyorum ama gayet uygun.. Çok iyi bir yemek 700-800 Baht tutar, 250 baht'a da bir şeyler yemek mümkün. Otelde yemek yemezseniz günlük yemek bedeli kahvaltı ile 1000 baht gibi hesaplayın..

Honda PCX kiralama günlük 300 baht(20 TL) , yakıt olayına girmiyorum şaka gibi bir şeydi. Uzun kalacaksanız satın alın geçin(2. eli 30.000 baht)

Hatun kısmını sorarsan özelden yazarım, burdan anıları anlatmiyim : )

7-8 gece için 1000 USD para seni uçurur...

Toplam maliyet yaklaşık 5-6 bin civarı, ekstra harcamalar sana kalmış..

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sehir efsanesi o travesti muhabbeti. 8 gun phuketde kaldim ve gece yarisindan once hic travesti goremedim desem yeridir ama saat ilerleyince birden yollara dokuluyorlar bu bir gercek. thailand da gezmek icin tur a ihtiyaciniz yok az biraz ingilizceniz var ise yeterde artsr onlarda cok iyi bilmiyorlar. tur muhabbeti fiyat konusunda avantaj olabilir. biz sydneydem gittigimiz icin 8 gun otel ucak gidis gelis 1200 $ di sanirim turiyede bu rakam bayagi zor.
    pattaya fanfinifinfon cenneti pompada sinir yok
    bangkok istanbul gibi buyuk bir sehir ama hem dogal guzellik hem ucuz alisveris hem eglence diyorsaniz phuket dogru adres.
    gercekten inanilmaz ucuz biryer, sigara alkol marketten aldiginizda saka gibi rakamlar. karmakarisik duzensiz kuralsiz bir ulke. markette calisan kizi bile mesai saati sonrasi alip goturebilirsiniz. grupca giderseniz cok eglenirsiniz ( 14 kisi gittik tek turk bendim )
    her gece hangover filmindeki gibi gecer. turist cok , rus kizlar ates pahasi ben gibi cekiklerden nefret ediyorsaniz avrupali turistler bitane bitane.
    yaninizda sort tsort ve terlik goturun ve bos valizle gidin cunki bi paket marlboro parasina cok guzel tsort vs alabilirsiniz. asiri nem var ve cok sicak. sokak basi uyusturucu madde saticilari dolu. koko koko diye kulaginiza egilirler. masajci kizlar heryerde kolunuzdan tutup sizi iceri cekmeye calisirlar hatta bozuk ingilizceleri ile masazsszs gibi bi ses cikardiklarindan cok komik gelir.
    en iyi zaman nisan mayis .. yagis olmaz deniz sakindir.
    gunlugu 5$ a motor kralayip 1 $ a 1 lt benzin ala ala heryeri gezebilirsiniz.
    eger durumunuz var ise thailand bir erkegin gidip icinde kalan herseyi doya doya yapabilecegi en iyi yer.
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C.tesi istanbuldan çıktım aktarmalar beklemeler vs. derken pazar akşamı Bangkok havalimanına geldim, tavsiyem kesinlikle aktarmasız uçun... Diğer türlü Katar-Doha havalimanında rezillik sizi bekliyor. Lounge'lara girelim dedik yok efendim 1-2 saat sonra alıcaz vs.. gibi saçmalıklar.. Bilet 1800 TL Qatar airways , erken alırsanız 6-8 ay önceden 1300 TL'ye bulunur sanırım.. Tabi direk uçuş biletleri biraz daha yüksektir.

Bangkokta uzun kalmadım, 1 gece kaldık, 100-150 TL arası bir para. Pattayadaki otel 16.000 Baht tuttu(1100 TL civarı)- 6 gece, civardaki en iyi oteldi diyebilirim. Fiyat gayet makul ama çok çok daha ucuza yerler de vardır. İsmini özelden istersen atarım, çünkü yer sıkıntısı çok var, çok popüler olmus bu otel.

Yeme içme çok ama çok ucuz, en iyi mekanda içilen heineken bira 200 baht(13 TL) , bacardi breezer aynı seviyede. votka açtırmak; hatırlamıyorum ama gayet uygun.. Çok iyi bir yemek 700-800 Baht tutar, 250 baht'a da bir şeyler yemek mümkün. Otelde yemek yemezseniz günlük yemek bedeli kahvaltı ile 1000 baht gibi hesaplayın..

Honda PCX kiralama günlük 300 baht(20 TL) , yakıt olayına girmiyorum şaka gibi bir şeydi. Uzun kalacaksanız satın alın geçin(2. eli 30.000 baht)

Hatun kısmını sorarsan özelden yazarım, burdan anıları anlatmiyim : )

7-8 gece için 1000 USD para seni uçurur...

Toplam maliyet yaklaşık 5-6 bin civarı, ekstra harcamalar sana kalmış..

Abi vakit ayırdığın için teşekkür ederim. Yazın sana ulaşırım gitmeden anılarını ve mekanları da anlatırsın o zaman .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgty06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi vakit ayırdığın için teşekkür ederim. Yazın sana ulaşırım gitmeden anılarını ve mekanları da anlatırsın o zaman .
    bir şey değil, her zaman belki karşılaşırız orda, niyetim bundan sonra uzak doğu her zaman, tayland tabiki ilk durak olacak.. şimdiden bilet alıyorum.

ÖNDE-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen subat ayında pattaya da 8 gün kaldım otel olarak walking street e yakın royal twins otelde kaldım orta halli büyük bi otel fiyatıda uygun kahvaltıyı dahil etmeyin sadece yenicek şey mısır gevreği ve karpuz yemek yenicek yerler dersen 4-5 tane türk lokantası var ama girme değmez tat alamazsın birde orada yaşayan bazı türkler sagolsun bizden komisyon almaya çalıştı otel için dikkat et kendi topragım gurbette bunuda yapptı biz sabah kahvaltısını subwayde yapıyorduk öğle akşam yemeği mc donalds ) gece hayatı kopmuş şekilde zaten go go bar hariç 4-5 iyi mekana girdik benim için en iyisi mixx disco club tı giriyosun sol tarafta ruslar sağ taraf tai liler cok rahat bi clup ve en cok türk orada vardı resmen komedi birisine çarpıyorum ağız alışkanlığı pardon diyorum cevap önemli deil birader ) herkes yerlerde ) görmediğim tropik meyveler vardı hergün tatmadığım meyvelerden yiyordum mutlaka tat hergün masaj yaptır hakikaten proflar eğer erkek erkeğe gidiyosan su masajına gitmeyi sakın unutma ))) walking street e giderken ünlü markaların bulunduğu (ismini hatırlamıyorum şimdi) avm nin içinde alt katta cilt bakımı yapan yer var 150 bahttı yani 9 tl mutlaka yaptır ve hemen herşeye pazarlık yap dip fiyat söyle ortasını buluyosunuz

edit bende okumadan yazdım gidip gelmişsin bile )))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polisle rüşvet pazarlığı yapılan tek yer burası heralde, 1000 baht ceza kesiyor, önce mızırdanıyor, ehliyetimi almış tabi, elim mahkum, 400 baht vereyim diyorum, patronuma sor diyor, patron dedigi de şerefsiz rüşvet yiyici polis arkadaşı 600 diyor, 500 çıkarıp veriyorum, tamam al git diyor..

iyi eğlenmek ve güzel anılar ile dönmek istiyorsanız, güzel İngilizceniz olsun diğer türlü ha parayı verip İstanbul'da tavernaya gidip, rus almışsınız aynı şey.. buranın bana göre farklı yanı, heriflerin dinlerinin getirmiş olduğu(budizm) rahatlık, bu sayede istediğiniz şekilde, tanışıp, kaynaşabilirsiniz

bir de hatunları karıştırmak o kadar kolay ki, bir gün önceden takıldığım hatunun benzerine, diskoda sırıttım, koştu yanıma geldi, "what is your name?" diye girdi olaya, o an zçtık dedim... tıpa tıp benzeyen bir başkasıymış....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÖNDE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen subat ayında pattaya da 8 gün kaldım otel olarak walking street e yakın royal twins otelde kaldım orta halli büyük bi otel fiyatıda uygun kahvaltıyı dahil etmeyin sadece yenicek şey mısır gevreği ve karpuz yemek yenicek yerler dersen 4-5 tane türk lokantası var ama girme değmez tat alamazsın birde orada yaşayan bazı türkler sagolsun bizden komisyon almaya çalıştı otel için dikkat et kendi topragım gurbette bunuda yapptı biz sabah kahvaltısını subwayde yapıyorduk öğle akşam yemeği mc donalds ) gece hayatı kopmuş şekilde zaten go go bar hariç 4-5 iyi mekana girdik benim için en iyisi mixx disco club tı giriyosun sol tarafta ruslar sağ taraf tai liler cok rahat bi clup ve en cok türk orada vardı resmen komedi birisine çarpıyorum ağız alışkanlığı pardon diyorum cevap önemli deil birader ) herkes yerlerde ) görmediğim tropik meyveler vardı hergün tatmadığım meyvelerden yiyordum mutlaka tat hergün masaj yaptır hakikaten proflar eğer erkek erkeğe gidiyosan su masajına gitmeyi sakın unutma ))) walking street e giderken ünlü markaların bulunduğu (ismini hatırlamıyorum şimdi) avm nin içinde alt katta cilt bakımı yapan yer var 150 bahttı yani 9 tl mutlaka yaptır ve hemen herşeye pazarlık yap dip fiyat söyle ortasını buluyosunuz

edit bende okumadan yazdım gidip gelmişsin bile )))
    Ahah, adamin nasil aklinda kaldiysa okumadan direk basmis

ÖNDE-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahah, adamin nasil aklinda kaldiysa okumadan direk basmis
    hemde ne kalma )) ilk fırsatta tekrar gitmek lazım )

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gidilecek yerler arasına yazdım

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok heveslendim ama ukrayna daha çekici gibi bari yol parası az

çin e gittim orasıda burası gibi bir yer. benzerlikleri çok
    SENSİN.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Amaç sadece pompa Turizm'i ise Ukrayna taraflarına çıkmak daha mantıklı zira hatunlar afyon mermeri gibi pürüzsüz.

Ama gezelim görelim biraz macera yaşayalım arada pasını atalım makara yapalım diyorsanız Tayland biçilmiş kaftan

Bende 15 gün Shanghai'da kaldım soya kokusundan kadınların yanında geçilmiyordu ben böyle pis kokan bir ırk görmedim Thai nasıl bilmiyorum ama Çindekiler kalkmışı indirir derecede kokuyordu

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sydneyde festival alaninda seyyar helaya giricem kapi acik konumdaydi bi actim icerde 40 yaslarinda bi cinli kadin miciyo ***** yer belgrad ornani o basti cigligi ben bastim kufuru. haysattan soguttu beni 10 gun brazzers a bile giremedim. cinli abi les les kalkmisi indirir olayi cok dogru

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pattaya yerine Phuket'i tercih ederim ben olsam.

Yazılanlara takılmayın biraz uyanık olursanız çok güvenli bir yer.

Ayak masajı yaptırın mutlaka.

Yemekleri de çok güzeldir.

Eczane de bile pazarlık yapabilirsin.

Bangkok'a 300 km uzaklıkta Tiger Temple var, kaplanlar özgür takılıyor, budist rahipler esliğinde sevebilirseniz bu tarz şeyleri seviyorsanız.

Daha fazla sorun varsa pm atabilirsin.

İyi eğlenceler

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah sabah gaza geldim valla Bi organizasyon mu yapılsa acaba TechTurkey olarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koh samui, phuket ve phi phi adalarına gittim Bangkok'ta 1 gün kalayım dedim iğrenç buldum.
    adalarda güzel yerler mevcut fakat hiçbir tanıdığıma kızlar için tavsiye etmem kız isteyene yeni moda lviv tavsiye olunur.
    Biraz İngilizce varsa tur şirketine pek ihtiyaç yok fakat öle elime haritayı alayım gezeyim zor çünkü gene aynı sorun ülke geri kalmış yollar vs. herşey yerli yerinde değil. Hayatımda harita ile en rahat ettiğim yer Singapur oldu.
    Adalarda klasik geri kalmış ülke kuralları mevcut rüşvet, pazarlık vs. Araç kiralamak ucuz ama adamlar depoyu boşun altında veriyorlar dönüşte bitiricem diye çok uğraştım ama adadasın dön dolaş aynı yer yarım depo bile fazla geldi.
    Travesti çok fazla var.
    Deniz ürünleri seviyorsanız cennete düştünüz demektir. Plajdaki restoranlarda karides, yengeç, ıstakoz ve şaraplı bir yemeğe iki kişi 70-80tl verirsiniz. Eğer mideniz kaldırırsa sokaklarda 25-50krş'a satılan yiyecek şeylerde var
    Ha bu arada İngilizce gerekiyor demişler; benim gördüğüm adamlar ingilazca konuşuyor adama park yeri soruyorum bana cevabı fucking area oluyor veya balık tutulan yeri pissing area olarak telaffuz ediyor

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazen sadece taylanda gitmek istersın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Velter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pattaya yerine Phuket'i tercih ederim ben olsam.

Yazılanlara takılmayın biraz uyanık olursanız çok güvenli bir yer.

Ayak masajı yaptırın mutlaka.

Yemekleri de çok güzeldir.

Eczane de bile pazarlık yapabilirsin.

Bangkok'a 300 km uzaklıkta Tiger Temple var, kaplanlar özgür takılıyor, budist rahipler esliğinde sevebilirseniz bu tarz şeyleri seviyorsanız.

Daha fazla sorun varsa pm atabilirsin.

İyi eğlenceler

eczanede pazarlik ))) hangisinde yaptin haha phuket cok iyi yaa

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sehir efsanesi o travesti muhabbeti. 8 gun phuketde kaldim ve gece yarisindan once hic travesti goremedim desem yeridir ama saat ilerleyince birden yollara dokuluyorlar bu bir gercek. thailand da gezmek icin tur a ihtiyaciniz yok az biraz ingilizceniz var ise yeterde artsr onlarda cok iyi bilmiyorlar. tur muhabbeti fiyat konusunda avantaj olabilir. biz sydneydem gittigimiz icin 8 gun otel ucak gidis gelis 1200 $ di sanirim turiyede bu rakam bayagi zor.
    pattaya fanfinifinfon cenneti pompada sinir yok
    bangkok istanbul gibi buyuk bir sehir ama hem dogal guzellik hem ucuz alisveris hem eglence diyorsaniz phuket dogru adres.
    gercekten inanilmaz ucuz biryer, sigara alkol marketten aldiginizda saka gibi rakamlar. karmakarisik duzensiz kuralsiz bir ulke. markette calisan kizi bile mesai saati sonrasi alip goturebilirsiniz. grupca giderseniz cok eglenirsiniz ( 14 kisi gittik tek turk bendim )
    her gece hangover filmindeki gibi gecer. turist cok , rus kizlar ates pahasi ben gibi cekiklerden nefret ediyorsaniz avrupali turistler bitane bitane.
    yaninizda sort tsort ve terlik goturun ve bos valizle gidin cunki bi paket marlboro parasina cok guzel tsort vs alabilirsiniz. asiri nem var ve cok sicak. sokak basi uyusturucu madde saticilari dolu. koko koko diye kulaginiza egilirler. masajci kizlar heryerde kolunuzdan tutup sizi iceri cekmeye calisirlar hatta bozuk ingilizceleri ile masazsszs gibi bi ses cikardiklarindan cok komik gelir.
    en iyi zaman nisan mayis .. yagis olmaz deniz sakindir.
    gunlugu 5$ a motor kralayip 1 $ a 1 lt benzin ala ala heryeri gezebilirsiniz.
    eger durumunuz var ise thailand bir erkegin gidip icinde kalan herseyi doya doya yapabilecegi en iyi yer.

pattayada walking streete gidersen efsaneler nasil gercek oluyo anlarsin
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Taha Fedai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki hangi otelleri önerirsiniz siz rezervasyonları falan hangi tur aracılığı ile yaptırdınız biraz bilgi verirseniz bizde gitmeyi düşünebiliriz.
    !!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)