biz gördüğümüzde zaten siliyoruz gereksiz postları altında bişi aramak yanlış bi durum gözden kaçmıyomudur kaçıyodur ticari satış yapmak amaç edilip kurulan bir site değil öle olsa daha farklı olurdu emin ol
Printable View
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=13322
bence birer kez daha okuyun çünkü böle yaptığınız gerekiz tartışmalar sizlere yakışmıyor ;) bide bizlere örnek olcaksınız :)
sayın abim boosted pug nickli bir arkadaşımız doblo ile takas olur mu diye sormuş.sonraki admin arkadaşımız merak eden arar sorar diye mesajı silmiş.ben olur bile diyemedim başkalarından duydum böyle bi olayın oldugunu.tsk ederim iliginiz için son mesajın saolun ;)
arkadasim kimseyi tehdit ettigimiz yok , ayrica giden gider bizim insan kaygimizda yok . biz baska siteler gibi de degiliz , hatta iddia ediorum bukadar genis uyesini sikmayan bir sitede yoktur. bir sorun " satilik " bolumundeyse bunun nedenide satici uyelerin ticari kaygisindan dir die dusunuyorum . 1 mal satarsin 0 dir , satabilirsin . ama ticaret amacli orda burda " bende var " " istersen yollarim " tarzinda soylemler le satis yapilirsa buna izin verilmez. diceksiniz ki sponsorlar . nasil kurallari koymakta kendi icimizde serbest sek sponsor secimimiz de bize has . lafin kisasi , satilik bolumundeki kuralar yuzunden bilgisini paylasmak istemeyen yahut birseyler ogrenmek istemeyen uye varsa tool arakdasiminda dedigi gibi bosa durmasin ..
Yazimi okurken baska birsey dusunuyordun sanirim arkadasim :) Kurallariniza yada amaclariniza hicbir sey demedim zaten sadece uyari tarzinin bana gore hos olmadigini soyledim sinirlenecek birsey yok ;) Ama senin cumlenden alinti yaptim digerlerine uyari caktim diyorsan ona da saygim ona da sonsuz :)
sinirlendigim bir durum yok toplu alinti yapmadim genel uye olan herkese ..