User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Nitrolu rc ye turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nitrolu rc ye turbo

Bi kaç güne nasipse nitrolu rc alıcam. Turbo takılmış videoları izledim baya güzel olmuş, forumda kesin yapan vardır diye düşündüm. Trde bu parçayı bulabilirmitiz? Bulamassak kendimiz yapabilirmiyiz? Turbo gerçek turbo gibi ses çıkarıyo.

https://www.youtube.com/watch?v=1LWjLSo3L7w

https://www.youtube.com/watch?v=KnazRgpU9U8 turbonun videosu buda

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce nitro rc ile uğrastınmı bu turbo işleri felan hikaye işler. alacagın aracın önce bi karburator ayarını iyi yap gerisi fasafiso.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sesi yapmak kolayda hangi modeli aldınız, zaten iyi yürüyor, becerip fazla basınç basabilirseniz ki ben denedim kol dayanmıyor kırlıyor trx 3.3 motorda denedim bu arada
    ...

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten nitro motorların alayı cins yok yakıtıydı yok karburotor ayarıydı yok ısısıydı yok bujisiydi bi dunya derdi varken bence daha fazla dert almana gerek yok güzel bi rodajdan sonra iyi bi ayarlarla zevkle kullanırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle, onroad ise yol bulamazsınız zaten
    ...

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben nitro rc aldım 1 yıldır daha 1 kez çalıştıramadım öyle duruyor

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben uğraştım öncelikle elektirikli bir kit ile başlamanı tavsiye ederim. Tamiya tt01dler vardı kit olarak hem elin ısınır bu işe hemde parça vs bilgin artar hiç bilmeden bu işe girmek hem para kaybın olur hemde hevsin yazık olur. he yok ben nitrodan giriyim diyosanda sana önerim çin çan işlerden alma sana girş seviyesi olarak Hpi rs4 serisi önere bilirim rtrdir zaten hemen rodaj yapar oynarsın. Hemen alıp turbo yapma işi çok uğraştırabilir. Önce biraz modeli tanımak lazım.

RTR NEDİR : ''ready to run '' Kumanda alıcı pil start hazır kep vs ile gelir al ve kullan.

Türkiyede parça konusunda sıkıntı olmaz. ayrıca www.rcmart.com www.towerhobbies.com gibi temel siteler önerebilirim sonuna kadar güvenilir sitelerdir ve eger gerçekten uğraşıcaksan senin evin olur bu siteler tek vida bile bazen lazım olur bulamazsın ama burda herşey mevcut araç kiti vs bile alabilirsin.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en onemlı sey karburator ayarı.
    hobby rc bulusmada ısı rekorum var 147 derece

normalde 120 derecelerde alet kırılmasın dıye ınsanlar kapatır motoru ama ıyı bı ayarla ucarsınız.

bızde cok denedım bu tarz projeler fakat cok zor ve cok bı getırısı yok.
    tavsıyem ıyı bı ayar.
    ucu acık bı fıltre.
    ve ıcı bosaltılmıs eksoz

ayrıca yenı alıcaksa hpi tavsiye etmem bulursan gs racing al.
    motorları daha performanslı ve dayanıklı
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qatrio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben uğraştım öncelikle elektirikli bir kit ile başlamanı tavsiye ederim. Tamiya tt01dler vardı kit olarak hem elin ısınır bu işe hemde parça vs bilgin artar hiç bilmeden bu işe girmek hem para kaybın olur hemde hevsin yazık olur. he yok ben nitrodan giriyim diyosanda sana önerim çin çan işlerden alma sana girş seviyesi olarak Hpi rs4 serisi önere bilirim rtrdir zaten hemen rodaj yapar oynarsın. Hemen alıp turbo yapma işi çok uğraştırabilir. Önce biraz modeli tanımak lazım.

RTR NEDİR : ''ready to run '' Kumanda alıcı pil start hazır kep vs ile gelir al ve kullan.

Türkiyede parça konusunda sıkıntı olmaz. ayrıca RC Cars | RC Hobby Shop | Radio Controlled Cars | RCMart.com- Tower Hobbies - Best Source for Radio Control ( R/C or RC ) Cars, Trucks, Airplanes, Boats and Helicopters gibi temel siteler önerebilirim sonuna kadar güvenilir sitelerdir ve eger gerçekten uğraşıcaksan senin evin olur bu siteler tek vida bile bazen lazım olur bulamazsın ama burda herşey mevcut araç kiti vs bile alabilirsin.
    hpi e10 drift var şuan 2 senedir onla haşır neşirim, önceside var yeni başlamıorum rc işine yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

normalde 120 derecelerde alet kırılmasın dıye ınsanlar kapatır motoru ama ıyı bı ayarla ucarsınız.

tavsıyem ıyı bı ayar.
    ucu acık bı fıltre.
    ve ıcı bosaltılmıs eksoz

bunları ztn yapıcam abim ama filtre bulamadım, hepsi sünger acaba trde rc için ucu açık hava filtresi bulabilirmiyim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    krank filtresi uyabilir, model nedir ? on/offroad ?
    ...

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllardır bu işle ılgılenmıs bırı olarak nıtrolu araç onermem rc den soğumak ıstemıyorsan kesınlıkle alma elektrı araç en kralıdır. Bılgı almak ıstersen pm den bana ulaşabılırsın gereklı desteğı sağlarım
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nitrolu araç kullanmak sıkıntı. Ayar derdi vs çok. Traxxas E-Revo'mla mutluyum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk olarak o gördüğün modelde bigblock düşük devirli offroad motoru var. O nedenle turbodan verim alabilirsin o motorla. Ama onroad motorlar daha devirli o nedenle koyacağın elektrikli turbonun devrinin motor devrine uygun şekilde hızlı olması gerekir ki motoru besleyebilisin yoksa geriye bile götürebilir. Çok zahmetli işler. Onun yerine kaliteli yakıtla çok daha verilmli güçler elde edebilirsin.

Ama arkadaşların dediği gibi nitro sıkıntılı. Her yerde kullanamazsın sesinden dolayı. Elektrikli daha kolay. Zevk dersen nitro. En zevklisi offroad nitro.Ben 3 sene para döktüm bu işe şimdi uçakçıyım. Uçaktan aldığım zevkin yarısını alamıodum arabada. Yarışlar dahil.
    IN BOOST WE TRUST

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk olarak o gördüğün modelde bigblock düşük devirli offroad motoru var. O nedenle turbodan verim alabilirsin o motorla. Ama onroad motorlar daha devirli o nedenle koyacağın elektrikli turbonun devrinin motor devrine uygun şekilde hızlı olması gerekir ki motoru besleyebilisin yoksa geriye bile götürebilir. Çok zahmetli işler. Onun yerine kaliteli yakıtla çok daha verilmli güçler elde edebilirsin.

Ama arkadaşların dediği gibi nitro sıkıntılı. Her yerde kullanamazsın sesinden dolayı. Elektrikli daha kolay. Zevk dersen nitro. En zevklisi offroad nitro.Ben 3 sene para döktüm bu işe şimdi uçakçıyım. Uçaktan aldığım zevkin yarısını alamıodum arabada. Yarışlar dahil.
    Helikopter deneyımım olduydu ufaktan gerçekten acayıp keyıflı ama hobınınde en son noktası gerçekten. Dengede tutmak resmen parmak inceliği istiyor hava araçları çok keyıflı ama düşme risklerinden dolayı hep uzak kaldım
    DR. OWL

milksop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllardır bu işle ılgılenmıs bırı olarak nıtrolu araç onermem rc den soğumak ıstemıyorsan kesınlıkle alma elektrı araç en kralıdır. Bılgı almak ıstersen pm den bana ulaşabılırsın gereklı desteğı sağlarım
    kesinlikle nitro uğraştırır elektrikli candır.

eğer hız istiyorsan. elektrikli motorlarda hız için üretilmiş olanlar var. yada ayarlanabilir motorlar var. drift drag roll die.

zafer_0403 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tavsıyem ıyı bı ayar.
    ucu acık bı fıltre.
    ve ıcı bosaltılmıs eksoz

Hocam bende Nitrolu Gs Racing mevcut arada bir heveslenip çıkarıyorum çalıştırmak beni çok uğraştırıyor can alıcı olayı nedir. Buji ısıtıcısı mıdır karbüratör ayarımı bilemiyorum ipi çek bıraktan allah canımı alıyor

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi rc yürütmediğimiz kaldıydı onuda yapıyonuz
    benimde merakım var bunlara ama pek bilgim yok ufaktan elektrikliyle başlamak istiyorum aslında

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izmirlicem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunları ztn yapıcam abim ama filtre bulamadım, hepsi sünger acaba trde rc için ucu açık hava filtresi bulabilirmiyim?
    krank filtresi takanlar oluyor ama bence yaramaz.
    ben orjinal filtrenin süngerini çıkartarak orata daha ince tül gibi bişey koyuyordum.birde kebin filtre borusuna denk gelen kısmını kesmiştim

Alıntı zafer_0403 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bende Nitrolu Gs Racing mevcut arada bir heveslenip çıkarıyorum çalıştırmak beni çok uğraştırıyor can alıcı olayı nedir. Buji ısıtıcısı mıdır karbüratör ayarımı bilemiyorum ipi çek bıraktan allah canımı alıyor
    ısıtcının pilleri yenimi?
    karbürator ayarlımı?

gs'lerde depo ile karbürator arasındaki hortumda salak bi filtre gibi bişey olur.
    onu iptal edin düz hortum çekin.

karbürator ayarına gelince ;
    tornavida ile o vidayı sonuna kadar sıkın sonra 2.5 tur geri açın.
    askıda çalıştırıp sesi dinleyerek zengin-fakiri ayarlayın.
    zenginde çok yağ atar (boş egsozda)
    fakirdede çok ses çıkarır...
    optimum bi ayar ile ne motorun ömründen yiyin nede performansdan ödün verin.

çalışmada zorluk çıkartıyorsa filtre içine 1-2 damla benzin damlatabilirsiniz.

anılarım depreşti

Uploaded with ImageShack.us
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)