beyler national geographic olan varsa evinde açsın evo 6 tme ve gc8 parçalayıp satıcaklarsürekli takip ettiğim bi program türkçe bölümlerini nerden izleyebilirim izleyemediklerim var baya ?
beyler national geographic olan varsa evinde açsın evo 6 tme ve gc8 parçalayıp satıcaklarsürekli takip ettiğim bi program türkçe bölümlerini nerden izleyebilirim izleyemediklerim var baya ?
kablo tv de türkçe
yalnız bu evolu bölüm zaten ilk bölüm baya bir eski hatta evo 6 diye alıyorlar evo 6 daki motor 4 ün motoru çıkıyor adamın elinde patlıyor araba geri iade falan ediyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
kanka baya bi efsaneye döndüler, geçen haftada r34 yaptılaryok la tamirat tadilattı o bide buna bakak.
Sakin güç...
netten link var mı izlemek için. ben bitane buldum ama kulelerle ilgili bir program var...??
başka birinde de saman felan var![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
arabalar bug eye ve evo 4 e döndü yanlız dediğin gibi kasa 6 ama programda 4 diyo motoru iyi çıktı kompresyonda arabanın![]()
Başlangıçda 4 olduğunu bilmiyor ama 6 diye aldı arabayı sonradan motoruna evo 6 kullanıcısı talip çıkdı motoru ona götürüyor adam motora bakıp bu 6 motoru değil 4 motoru diyor zencide eminmisin diyor evet üstündeki koda bakabilirsin bu 4 motoru ben bunu alamam kusura bakma diyor adamda versin geri geri dönüyor aldığı yeri arıyor böyle böyle diyor bana verdiğiniz arabada 4 motoru varmış diyor satan adamlarda bilmiyormuş 4 motoru olduğunu zaten araba gümrikde kalan bir arabaydı yatıyormuş uzun süredir sonradan geri verdiğini söyledi ama o kısmı bende tam anlamadım adamlar paramızı geri verdiler diyor programda ama arabayı parçaladık diyor..
bu arada national discovery izlemek isteyenler en basitinden tivibu nun web paketini alabilirler aylık 3.90 yıllık 39.90 tl yani yıllık 40 tl.. tv den izlemek istersenizde tivibu ev paketi yıllık 99 tl aylıkda 9.90tl..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
şuan zenci yıkıldıtv arşivlerinde programlar bulunuyodur yoksa discovery ye ingilizcesi düşüyo sanırım
tivi bu nunki büyük ihtimal kablo tv ninki ile aynıdır yani türkçedir discoveryde nationalda neticede aynı kurum sayılırlar.
eski bolumu verdiler maalesef...
aslinda wheeler dealers dan baska bir perspektif, onceleri siksada sonradan guzel gelmeye basladi
Suan wheller dealers izleyen varsa, aracin radyatorune su ve antifriz yerine baska bir sivi koydu,donma ve kaynama noktalari motorun ulasamayacagi dereceler acaba o sivi nedir ismini bilen var mi?
O bölümü ben çevirmiştim, orijinal scripte baktım ama yazmıyor. Netten araştırınca şöyle bir şey buldum.
Coolants » Engine Cooling Systems
Evans Waterless Engine Coolants - FAQs - frequently asked questions
vay arkadaş ben yine kaçırdım şimdi gördüm 1 saat geçmiş şuan zor yollar diye bi program var fena görünmüyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)