bi janta bakar yemin ederim alincak bi araba
Printable View
bi janta bakar yemin ederim alincak bi araba
yasak aşkın meyvesi :icon13: :D
allahım neolur type-r bu kadar çirkin olmasın lütfen!
bu kasayla insan gezmeye utanır yahu:D hakkaten tasarım kötü
arabadaki tipe bak ya :D
iğrenç olmuş. japonlar artık insan da otomobil sevgisi bırakmıyolar vallahi
bu nedir ya..
tasarıma bak..
honda iyice saçmaladı.
Bedava verseler bir almayı düşünürüm yoksa para verip binmem buna insan binmeye utanır çok tipsiz yapmışlar jazz typer fikri çok iyide araba kötü :)
Biraz Tipsiz ama fiyatı uygun bir şekilde gelirse Türkiye'ye bence satar bu araba.
aile ve şaka arabası ,geçerli :D
yabancı ülkeden bikaç foto koysam hepinizin dibi düşer bakmayın böle oem haline ,ne diyoz çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :D
honda ''sıç , sıva , şaşırt'' versiyonuyla devam ediyor.
aracın önü fena değil yandaki c sütunundan başlayıp öne gelen çizgi ise hoş durmuş. ama civic hb den anlayacağımız gibi arka tasarımda içine etmişler aracın.
ayrıca 7 ileri çift kavramayı nasıl ilk defa kendileri getiriyorlar onu anlamadım. vw duymasın dava açar :)
normalinin fiyatı zaten uçuktu bu versiyon bir yüksek donanım dizel passat parasına gelir artık..
jazzlarda d motor hiç kullanılmadı hepsi L motor biliyorum.
Honda Fit - Wikipedia, the free encyclopedia
tasarımını beğendim ya da honda dan beklenti çıtam düştü. :)
Hondanın acilen araç tasarımcısını köşede sıkıştırıp lan gevşek herif bu arabaların tipi ne lan demesi lazım
hondanın yeni araçlar çirkin ve ötesi bu da çirkin ördek yavrusu gibi duruyor.
soichiro nun kemikleri sızlıyo
olmadı bu honda :)
arka kapı çok yüksek ya. jazz gd3 'de de yüksekti sonra yeni kasa yaptılar o daha da yüksek olmuştu. şimdi bu diğer iki kasadan da yüksek bir arka kapıya sahip. bu ne kardeşim ya. bir eg ek kasa ların yüksekliklerine bak birde bunlara bak.
Aerodinamiği çok kötü görünüyor yol tutmaz la bu.. tipide beş para etmez