Mimar arkadaşlara bir önerim(teklifim) var. LED aydınlatma üzerine faaliyet gösteren ve üretim yapan şirketim var. Projelerinizde kullandığınız veya kullanacağınız LED Aydınlatmalar konusunda yardımcı olabilirim.
Printable View
Mimar arkadaşlara bir önerim(teklifim) var. LED aydınlatma üzerine faaliyet gösteren ve üretim yapan şirketim var. Projelerinizde kullandığınız veya kullanacağınız LED Aydınlatmalar konusunda yardımcı olabilirim.
Site yada ürün markası detayı alabilir miyim?yeriniz nerede?
Ofisim Kavacık'ta. Smart Plaza'da. Üretim yeri Çengelköy'de. www.bkareelektronik.com web sitesi ancak dün bakıma ve yeni ürün eklemeye başladık. 2 hafta içinde hazır olacak. Eğer ilgilenirseniz görüşüp, faaliyetlerimizi daha detaylı anlatabilirim.
Ahşap renk/cila sistemleri ile ilgili (iç cephe, dış cephe, parke, panel kapı) her türlü bilgi aktarımında bulunabilirim.
Çok güzelmiş bu gerçekten,tartışıyoruz arkadaşlarla. :)
O tarz kabul etmiyor hoca yani kabul ediyor da pek olumlu bakmıyor.
Şimdi başka bi fikir geldi aklımıza,balonun üzerine yapıştırıcı sürüp onun üzerine ipleri saracağız,daha sonra üzerini vernikleyip vernik donduktan sonra balonu patlatacağız eğer ipler aynı şekilde kalırsa :D İçine lambayı yerleştirmeyi düşünüyoruz. :)
Madem bu kadar mimar iç mimar mühendis toplanmiş bi sorum olucak musadenizle :)
Salondan balkona ve balkontan mutfağa 2 tane sürgülü kapi kullanicam biraz araştirdim sürgülü kapilar cok uzun ömürlü olmuyormuş Volkswagen dir heralde ustalar vosvagen diye tabi edilen sürgü sistemi varmiş iyi ve dayanikli kullanişli olani oymuş
konu hakkinda fikrini sunmak isteyen varmi ?
İçmimarlık öğrencisi bi arkadaşım için staj arıyoruz. Avrupa yakasında ikamet etmekte. Ücreti hiç önemli değil :)
Balonu yapamadik :D yapistirici surduk balona,iplerle sardik bahsettigim gibi daha sonra ustune dolgu vernigi attik dondu igne batirdik balona patlasin diye balon indi :D ipler büzüştü cope gitti proje:D cam kirip sisenin etrafina yapistirdik bizde o guzel oldu :D cok tesekkurler @mimarsertac :)
benim yatakodası aydınlatmam o şekilde :D
Aslında pek bi farkı yok ve bana göre sürgülü kapı daha uzun ömürlü olur. Neden diye sorarsanız vw kapı mekanizması sürekli ileri geri çekilip yuvasından çıkacağı için bir süre sonra (benim görüşüm) menteşeleri gevşeyip ayarı bozulabilir.
Sürgülü kapı ise sadece tek yönlü ve tek ray üzerinde hareket edeceği için daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. Örnek veriyim; kendi evimizde de yaptığımız inşaatlarda da fırat pen'in sürgülü kapısını kullanıyoruz o tür bölmelerde daha herhangi bir sorununu ne gördük ne duyduk yıllardır.
Tabi bunlar benim şahsi görüşüm ve ufak tecrübelerim, karar tabikide gene sizin :)