User Tag List

Sayfa 9/15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
273 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Mimar - İç Mimarlar

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi inşaat satış ofisi projemde tarkett marka ürün kullanmıştım.çeşitleri güzeldi.sana face den kaplama resimleri atmıştım bi ara hatırlarsan.O firma işte.
    Abi baktım onların hepsine,sunum yapacağım için biraz fazla içeriğe ihtiyacım var.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir sene önce bi kataloğu vardı bende , hiç yoksa 50 60 renk tonu vardı kartelada.Kaç tane lazım sana?
    Tarkett in uygulayıcısı varmı antepte?Varsa onlardan temin edebilirsin.

buda.pest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese merhabalar bende gaziantepte 2.sınıf inşaat mühendisliği öğrencisiyim.Güzel bi konu olur insallah çok şey paylaşır öğreniriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mimar , inşaat mühendisi arkadaşlar ;
    yaklaşık 5 yıllık , 9 katlı , modern mimari esaslara göre yapıldığını tahmin ettiğimiz bir binanın , şiddetli rüzgarda anlık olarak sallanması normal midir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklaşık 5 yıllık , 9 katlı , modern mimari esaslara göre yapıldığını tahmin ettiğimiz bir binanın , şiddetli rüzgarda anlık olarak sallanması normal midir?

bir makine mühendisi olarak benim bildiğim kadarıyla yorum yapayım her sistemin belli rezonans değerleri vardır. eğer sistemin tasarım aşamasındaki değerleriyle şuan rezonans a maruz kaldığı şiddet aynıysa sıkıntı yok ama farklıysa sıkıntı olabilir. bu rezonans olayına en güzel örnek köprülerdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen kış sert rüzgarda ufak sarsıntı hissetmiştik , bugünki şiddetli rüzgardada aynısı oldu ve tek ben değilim hisseden şahitlerimde var

köprü videosunu izlemiştim , gökdelenleride izledim ama taban oturumu en az 450 m2 olan 9katlı bi betonarme rüzgardan bu derece etkilenebilir mi?

Mythos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esnemeyen cisim kirilir 9 katli bir binanin ruzgardan esnemesi zor gibi gorunse de imkansiz degil... Belki de ruzgarin etkisiyle zeminde oturma yapiyordur kim bilir
    V8

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tapı betonarmeyse hissettirmemesi lazım. Yani illa bir pay vardır ama hissedilir değildir. Çelik yapıysa o pay biraz daha artar ama yine amanda aman hssedilmez

naci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parke konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlar fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var, gerçi 2015 yılı haziran ya da temmuz ayında lojmandan çıkıp kendi evimize taşınacağız kısmet olursa, ( o zamana kadar para biriktirip rahatça yaptıralım) eşim salon ve odaların mevcut parkelerinin üstüne kırıkbeyazı parke yaptırmak istiyor, hem ısı yalıtımı sağlamış oluruz zeminden hem de görsellik olur diye. Şimdi parke üstüne parke yaptırmak mantıklı olur mu?. Tahminsel olarak ne kadar maliyetli olur (m2 hesabı yapılması gerekir ama net m2 veremeyeceğim şimdilik) birde yapı marketlerde 30. kalite 31. kalite vs parke fiyatları var bu kalite rakamı arttıkca durum + mı olur - mi kafam karıştı. Tahminimce 1. kalite daha iyidir ama bu kadar rakamsal farka göre 30. kalite bir parke beş para etmez mi yoksa?.
    2 Temmuz 1993 unutma / unutturma

Mythos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parkede 31 ve 32 kalitesini degil sinifini gosterir karistirmayin 31. sinif genelde evlerde vs kullanilir, fiyati daha uygundur. 32. sinif parke ise ofis vs yerlerde ayakkabiyla falan gezmeye uygundur, yuzeyi daha dayaniklidir. Benim tavsiyem arada fazla fiyat farki yoksa 32. sinif alin, mobilya falan cekerken cizilebiliyor oteki... Eski parkelerinizin yuzeyi duzgun ise ustune yapilabilir ama bozulma oynama vs varsa yeni parkeler de bir sure sonra bozulma yapabilir. Tavsiyem onlari sokup altina 5 mm kapron denilen yalitimdan koydurun. Parkeciler genelde ucuz olsun diye 3 mm koyarlar, onu ozellikle belirtin. Parke uzerine parke ayrica kalinligi arttiracagindan kapilarda falan da surtme yapabilir, sonra bir de kapi kestirtcez diye ugrasmayin... Son olarak artik suya dayanikli parkeler de var piyasada, onlardan da tercih edebilirsiniz...

Umarim yardimci olabilmisimdir...
    V8

emrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aramizda Netcad kullanan var mi? Elimde bir halihazir haritasi var.Fakat yukseltiler egriler biciminde degil rakam girilerek belirtilmis.Autocad dosyasina egrileri cizip lazer kesime gondermem lazim.Yardimci olabilecek biri varsa cok makbule gecer

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler slm . 9 aydır çalıştığım firmadan ayrıldım . iş arıyorum.
    endüstriyel tasarımcıyım ,
    mağazacılık tasarım şantiye görevleri yaptım.
    autocad rhınoceros vs programlarını kullanabılıyorum.
    anadolu yakasında iç mimar yada tasarımcı arayan olursa diye buraya yazıyorum.
    biraz işler tanıdık vasıtasıyla daha iyi ilerliyor .netten cv göndermelerin coğu karşılıksız kalıyor.
    söyleceyeceklerim bu kadar
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

stak67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bir arkadaşımla birlikte iç mekanlara yada dış mekanlara çizim uygulamaları yapıyorum. Genelde mimarlarla anlaşarak çalışıyoruz. Tasarladıkları mekanlarda çizime uygun alanı belirtip bizden öneri istiyorlar. Bu şekilde çalışmak isteyenler varsa web sitemiz üzerinden yada buradan özel mesajla ulaşabilir.

www.dorukhanokcu.com
    The West Road

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır konu güncellenmişken bende birşey ekleyeyim arkadaşlar.
    Türkiyede ilk defa render da sanal tur hizmeti veriyoruz.Artık renderlarınız tek kare değil , bilgisayar kontrolleri ile tüm açıları 360 derece inceleyebileceğiniz hade.

Yeni oluşturduğum siteden detayları inceleyebilirsiniz.

www.sanaltur3d.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Site acılmıyor Ahmet bilgin olsun,
    Türkiyede ilk defa demişsin ama ben bir kaç firmanın 360 derece li görsellerini gördüm diye biliyorum?
    karıştırıyormuyuz acaba dediğin şeyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siteyi şimdi düzelttim.
    360'derece sanal tur , bitmiş mekanın profesyonel makine ile çekilen fotoğraflarının birleştirilmesi sonucu oluşturuluyor.yani bitmiş , gerçek mekanların fotoğrafları kullanılıyor.Bunu yapan çok firma var.

Benim yaptığım gerçekte olmayan , daha taslak aşamasında olan projenin sanal görsellerinde 360 derece tur yapma imkanı.3 yıla yakındır farklı müşterilere uyguladığımız görselleri tek bi sitede topladım.

Gerçek mek fotoları ile sanal tur örneği çok ama benim bahsettiğim olayı tr de yapan yok diye biliyorum , sizin biliğiniz örnek varsa en azından yanlışımı düzeltmiş olurum.

naci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mythos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parkede 31 ve 32 kalitesini degil sinifini gosterir karistirmayin 31. sinif genelde evlerde vs kullanilir, fiyati daha uygundur. 32. sinif parke ise ofis vs yerlerde ayakkabiyla falan gezmeye uygundur, yuzeyi daha dayaniklidir. Benim tavsiyem arada fazla fiyat farki yoksa 32. sinif alin, mobilya falan cekerken cizilebiliyor oteki... Eski parkelerinizin yuzeyi duzgun ise ustune yapilabilir ama bozulma oynama vs varsa yeni parkeler de bir sure sonra bozulma yapabilir. Tavsiyem onlari sokup altina 5 mm kapron denilen yalitimdan koydurun. Parkeciler genelde ucuz olsun diye 3 mm koyarlar, onu ozellikle belirtin. Parke uzerine parke ayrica kalinligi arttiracagindan kapilarda falan da surtme yapabilir, sonra bir de kapi kestirtcez diye ugrasmayin... Son olarak artik suya dayanikli parkeler de var piyasada, onlardan da tercih edebilirsiniz...

Umarim yardimci olabilmisimdir...
    Konu için teşekkür etmemişim kusura bakma
    Cevap için çok teşekkürler 32. sınıf için araştırmaya başlıyorum 5mm kapronu da unutmayayım, tek çekincem kapı altı sorunu olacak bakalım şu an evde kiracı var ev boşaldıktan sonra daha rahat kafa yorarım.

Birde tablo duvar kağıtlarını tavsiye edermisiniz? en azından çocuk odası ve salon için düşünüyorum.
    2 Temmuz 1993 unutma / unutturma

VolkanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.egemeryapi.com.tr/

Galiba kısından köşesinden geçiyoruz. Mermerit,granit, çimstone, akrilik tezgahlarının üretimini yapıyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şaka yapıyorsun değilmi?
    bir kaç kere fiyat aldım sizden yüksek kaldınız cimstone da
    sahibimisiniz? çalışanımı?
    irtibata gecicem yeni projede.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)