Antikacı arkadaşlar yardım

Thread: Antikacı arkadaşlar yardım

1. Anıl DALGA's Avatar

Anıl DALGA said:

Antikacı arkadaşlar yardım

Selam arkadaşlar bizim otobüste yıllardır duran ufak kırmızı bi cisim var Vazomudur nedir anlamadım senelerdir birisi babamdan satın almak istiyordu babamda satmıyordu adam geçenlerde aradı ve sordu duruyormu diye babamda evet demiş adam 3000 tl para teklif etti benim merak ettigim bu dandik şeye neden bu kadar para vermek istiyor aklıma çok daha değerli birşey olabilecegi geldi antikamıdır nedir aramızda bu işlerden anlayan varsa yardım talep ediyorum

Resim

2. Burak Demirci's Avatar

Burak Demirci said:
    anıl çok tehlikeli bir obje bu hiç hayaalamet şeyler gelmedi aklıma isteyen adam madam çıkabilir.

altınsa sagında solunda bir marka yoksa detaylı foto cek bna at özelden burdaki antikacıya sorayım ben satalım ne kazandık yarı yarıya kanks
    Mahşein üç atlısı
    dmrc garaj
    35 cvk 31 s2000
    35 eu 122 vti
    35 ke 9481 egk20

3. STP's Avatar

STP said:
    etıketcı alemınde onemlı bı parca o yuzden kesme vazo denılen malzeme. tıpıne gore cıddı para edenlerını bılıyorum ama hangısının ne derecede onemlı model oldugunu bılmıyorum. sadece ısı ıyı bılen bı abımdede bu renk bu tarz bı tane oldugunu bılıyorum yaklasık 2 bın lıra vermıstı

4. Anıl DALGA's Avatar

Anıl DALGA said:
    Quote Originally Posted by Burak Demirci View Post
    anıl çok tehlikeli bir obje bu hiç hayaalamet şeyler gelmedi aklıma isteyen adam madam çıkabilir.

altınsa sagında solunda bir marka yoksa detaylı foto cek bna at özelden burdaki antikacıya sorayım ben satalım ne kazandık yarı yarıya kanks

Quote Originally Posted by STP View Post
    etıketcı alemınde onemlı bı parca o yuzden kesme vazo denılen malzeme. tıpıne gore cıddı para edenlerını bılıyorum ama hangısının ne derecede onemlı model oldugunu bılmıyorum. sadece ısı ıyı bılen bı abımdede bu renk bu tarz bı tane oldugunu bılıyorum yaklasık 2 bın lıra vermıstı
    anladım etiketçi abilerimize soracaz o halde satayım şunuda arabaya jant lastik alim

5. STP's Avatar

STP said:
    3 bın buyuk rakam o arkadas nıyetlıyse hala verın gıtsın daha fazlası edemez oyle soyleyım

6. free-hifi's Avatar

free-hifi said:
    Quote Originally Posted by STP View Post
    3 bın buyuk rakam o arkadas nıyetlıyse hala verın gıtsın daha fazlası edemez oyle soyleyım
    sonuna kadar katılıyorum en kral vazo 1500-2000 arası duymuştum

7. Tunç's Avatar

Tunç said:
    bencede o rakamı veren varken verin gitsin sonra öyle bi teklif gelmeyebilir

8. Yogi's Avatar

Yogi said:
    ne işe yarıyo bu vazo?

9. free-hifi's Avatar

free-hifi said:
    Quote Originally Posted by Yogi View Post
    ne işe yarıyo bu vazo?
    ETİKETçi rahatsızlığı ön camda süs

10. tylan's Avatar

tylan said:
    bu ufacık şeye 3.000 tl para verıyorlar benım elime geçse en fazla arabanın kultablasına koyar sonra unuturum
    Quote Originally Posted by free-hifi View Post
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

11. chatlaxs's Avatar

chatlaxs said:
    zevkler renkler tartışılmaz ama ne işe yarayacağını hala çözemedim
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

12. rekord2000's Avatar

rekord2000 said:
    bir halkası vardır onun o halkaya sokup içine çiçek falan koyarlardı eskiden otobüslerde amerikan arabalarında (genelde dolmuş) olurdu hep vay be bu kadar değerli miymiş! servet kaybettim deseneze ya bende bir sürü vardı vakti zamanında
    bbm pin :2B244451

13. elpadre's Avatar

elpadre said:
    vazoyuu kullananlar aydınlatmıs ıste

14. MeRtCaN's Avatar

MeRtCaN said:
    vazoyu bı ov bakalım belkı ıcınden cin min çıkar

15. ANIL ERCAN said:
    Bu vazo bende olsa dikerim üzerine pompalı tüfekle ateş ederim zevk için 5 kuruşta vermem 3 milyar vermişlerse düsünmeden kitleyin gitsin

16. XoR's Avatar

XoR said:
    Daha ziyade su soğutmalı Dildo'ya benziyor Ebay'de iyi para eder

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

17. Chn53's Avatar

Chn53 said:
    hazır alıcısı varken verin gitsin sonra kırılır mırılır mazallah one man one jar

18. b.ustaoglu's Avatar

b.ustaoglu said:
    vay anasını ben benim araba için 3bin tl diyom da oha diyolar

19. Onurkk06 said:
    kardeş bunu satın gitsin sağda solda pek durmasın bu