-
Mass Air Flow Sensors, CIVIC items in abs24shop store on eBay!
ebay da defalarca alışveriş yaptığım firma..
Litvanya'da.
Her araca bişeyler var. inceleyin derim.
kargosu çok hızlı.. tüm siparişlerim maksimum 10 günde kapıma kadar geldi. hiçbir siparişim gümrüğe takılmadı. koli büyüklüğü ne olursa olsun. farlar stoplar lipler neler aldım neler...
-
aynen bunlarla uğraşmaktansa ebay daha iyi
-
ben çıkma parça ihtiyacım olunca açıyorum sahibindeni. denizliden izmire maslaktan bostancıya ankarada ki çıkmacıları tek tek arıyorum. mağaza sahibi olmayanlardan alışveriş yapmıyorum.
onun haricinde böyle kendi sitesi olan iş yerlerinden güvenipte alışveriş yapasım gelmiyor.
-
çakal olsa iyi yine :D çalışan bayanlar falan var güç yetmez valla.
bunlar tedarik usülü çalısıyorlar. bende malzeme veriyordum parayı kendi üstüne koyup satıyorlar . elini sürmeden yollatıyorlar. sıkıntı olunca muhattap yok . ben para almadan hayatta vermedim sonra zaten kendim bir daha malzeme vermedim. sildim msn skype den falan. size malzeme yok dedim. çünkü ugrasmaya değmez üç kuruş için. battı göçtü sonu hüsran :D
-
Bizim mahalledeymis adresleri
-
Bunu sabit link haline getirsek sürekli maduriyet yaşadığımız ve kötü muamele gördüğümüz siteleri yazsak Forum açısından sıkıntı olur mu?
Parmağımın ucunda birkaç şerefsiz site var yazacağım .
-
bu siteden bir kaç kez bende alışveriş yaptım kendileri bir nevi mersin şubesi veya bayi gibi kendi ellerinde malzeme yok istanbuldan sipariş geçiyorlar kargo adresi elime gelince şaşırmıştım istanbul adresi vardı , fiyatları ve parçlarda güvenmeyin çünkü güncel tutmuyorlar , telefona sipariş verince bile kendileride siteden bakıp söylüyorlar fiyat farkı çıkabiliyor sitenizde böyle yazıyor deyince siteyi güncellemedik diyorlar , bi ara adresleri adana kıyıboyu caddesindeydi yanlış hatırlamıyorsam...