Başlık ta belirttiğim gibi istanbul'da yaşayan ahmet damci'yi arıyorum tanıyan varsa yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Başlık ta belirttiğim gibi istanbul'da yaşayan ahmet damci'yi arıyorum tanıyan varsa yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
İstanbul'da bir sürü Ahmet Damcı vardır.
Biraz daha detay verirsen daha kolay ulaşırsın sanırım![]()
Moonrock B20 swap vtec eğ si vardı benim aracın eski sahibi
MAPPED BY US GARAGE
Kendisini ben tanımıyorum aracı ben ilkerotti nickli üyeden aldım ruhsat üç ahmet damci yapıyor 1 sene oldu ama aracın satışını alamadım
MAPPED BY US GARAGE
Ruhsatta adres falan yazmıyor mu? Yeni ruhsatlarda TCKN bile yazıyor...
Ruhsatta adres veya tc no ile bulunabilir en iyi ihtimalle oda. Onun dısında isimle bulmak zor, yada trafik şubeden falan yardım istediniz mi ?
Valla bu hafta buldum bulamadım 100 tane mobeseden geçerim aracıda parcalarım uğraşsın dursun
MAPPED BY US GARAGE
İlker ile benim tek sıkıntım bana bi numara verdi bu numarayı ara hemen satışı verir dedi arıyorum o numarayı sürekli kapalı
MAPPED BY US GARAGE
ramo si tanıyo olabilir arabanıızı az cok hatrlıyorm onlar arkadaş gibiydi bi msj at istersen
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
aracı ahmetteyken izmirde ayhan usta yaptı,herhalde ayhan ustada yada onun yanındakı denız arkadasımızda vardır? bence ayhan ustayı ara bı rıca et (ayhan abı: 0532 212 52 32)
seni unutmuycaz ALİDAN
iyi cesaretiniz varmış satışı almadan para vermekle. şahsın ismi forumda çok deşifre oldu. çok kişi dolandırıldım diyerekten şikayetçi bu adamdan. çok bela okuyan var arkasından.
inşaallah işiniz ras giderde çözülür.
edit: yani ilkerotti yi diyorum.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)